Syn sa v noci pocikal na chodbe
Ahojte, ak sa vas 6-rocny syn v noci zobudil a pocikal na chodbe, bol ospaly a myslel si, ze je na wc, co by ste robili?
Rozkazali by ste mu to upratat a vynadali by ste...
Nemyslis vazne 🤦🤦
Syna by som prezliekla, dala do postele a upratala to
Chudáčik
Nič, dala dieťa spat
Co chceš ako trestát decko? Však to neurobil naschval
Za čo mu vynadáš, že aj keď tvrdo spal, vybral sa na wecko? 🤷🏼♀️ Toto sa stalo aj mne ako decku a ja som sa hanbila strašne, že som ocikala podlahu a netrafila na záchod…a to ma nikto netrestal, nenútil to upratat a už vôbec mi nevynadal.
Predpokladam, ze autorka teraz napise, ze to nie ona, ale otec dieťaťa spravil.
@letfenixa jasne
Takto reagoval jeho otec🙃. Ja som dala dieta spat a upratala som to. Dakujem babi👍🏻🤍
@letfenixa no mala si pravdu 😂😂
@letfenixa za vase odpovede😊
Vynadala by som jeho otcovi a odporucila mu lieky na ukludnenie,ked takto reaguje.
@iwesska ja by som toho "otca roka" poslala pekne krasne poumyvat tu zem. Debil
Ahoj, urcite nie. chuda, nas byval namesacny, nikdy si nic nepamatal, neskor to preslo, drzte sa💞
🤣 poznám veľa dospelých čo sa im to stalo…. Jednoducho sen že si už na záchode a telo poslúchlo
@letfenixa lebo ocko tvrdi ze on ma pravdu. A ze ja len rozmaznam syna, niekedy fakt neviem, ci to co robim je zle😶😕
Muzom treba nikedy z hlavy vybit tieto somariny, malemu zbytocnr vytvori nejkay blok, strach, stres
Ak by to urobil pocas dna pri plnom vedomi z recesie, zurivosti …, tak trest by bol ok. Ale urcite nie v tomto pripade. Neurobil to vedome, naschval. Proste zauradoval tvrdy spanok a to syn ovplyvnit nevie.
Vynadat mozes dospelemu zdravému cloveku alebo dietatu cez den, ked toto naschval urobi. Dieta tieto veci este nemusi mat fyziologicky dostatocne vyvinute, takze sa nan nehnevaj, ani mu to nevyhadzuj na oci, predsa len, pre 6 rocne dieta to nie je prijemna udalost, na ktoru by bolo hrde. A vzdy lepsie, ked sa takyto uraz stane na chodbe ako v posteli.
@vesimelonimarsista Mne sa to stalo ako 18rocnej 🙈😂..som sa vratila po tyzdni z letneho tabora, kde som robila veducu, poslednu noc sme velmi nespali, cesta, lucenie a tak. Prisla som domov hladna a s chutou som sa pustila do melona 😆😆, po sprche som tvrdo zaspala a v noci kracam na wc, zasvietim, zdvihnem dosku, sadnem, odkrutim si toaletak a zacnem cikat...a vtedy som sa zobudila 😆🙈😆...co ma mali rodicia zabit?
@dadis ved naschval si to neurobila, nie?
@vesimelonimarsista No ale si pisala, ze dospelemu vynadat. Mala som 18 rokov.. asi vsetko vyvinute, ani opita som nebola - len kombinacia velkej unavy a melona 🤷♀️
@dadis tak docitaj vetu do konca.
@vesimelonimarsista Ktoru? Ja som reagovala na tuto vetu. Celu. "Vynadat mozes dospelemu zdravému cloveku alebo dietatu cez den, ked toto naschval urobi."
@dadis tak to asi plati pre obidve skupiny. 🙈🙉🙊Nemas z rana do koho rýpat?
Chlap je idiot
@vesimelonimarsista What? Ty rypes. Ano, ja som tu vetu pochopila a reagovala som.
@dadis ries si svoje traumy zo skoreho stadia dospelosti u psychoterapeuta a mna laskavo neotravuj. Tschüß.
Moja dcéra raz večer vyšla z izbičky ku mne do obývačky, začala sa vyzliekať a čupla si ku kreslu - len som vyskočila, že počkaaj, tu nie je záchodík - a ona vtedy precitla 🙃 rýchlo som ju odniesla na wc.
Syna by som za to netrestala, ani nekričala, ani nenútila upratať. Určite si to ani nepamätá. Neurobil to naschvál.

Odviedla ho späť spať do postele a upratala sama.