icon

Trávia vaši muži kvalitný čas s deťmi vonku?

21. jan 2025

Moj ich nezobere, pokym ho uz nevyhodim, to je tak 1-2x do tyzdna (zvacsa 1x). A aj to musi za niekym ist, lebo on sam proste s nimi nebude. Jeho trpezlivost je nulova ale ja uz obcas potrebujem, aby ich mal aj niekto iny na starosti ako ja. Ked mu poviem, ze si chcem v klude vecer navarit (im navarit), tak aj tak len krici po detoch v style “nezavadzajte tam mamine” a kuka dalej do mobilu.
Ale najviac ma stve, ze s nimi nechce travit cas, jedine pri telke alebo obcas s nimi posklada lego…Je to takto normalne alebo ako to mate vy doma?

ivangeline
21. jan 2025

Odovzdať mobil pred dverami bytu/domu, vypnúť wifi a tv. 🙂 Nemáme to také doma. I keď problém s mobilom a internetom v ňom je aj nás problém..

really8
21. jan 2025

Ano brava von. Kazdy den. V lete v zime aj dvakrat denne. Najmensieho v kociku aj v dazdi. To ho bavi.

autor
21. jan 2025

@really8 ach, to v dobrom zavidim😣

amelie2017
21. jan 2025

Manzel ide s detmi radsej von ako byt doma. Doma su v kuse v sebe, vonku sa prehraju, idu na bicykle, kolobezky, do parku. V lete sa kupat. Niekolkokrat do roka sa dohodnu s kamosmi a vyrazia niekam s detmi len chlapi. Ale zas doma sa s nimi moc nehra - skor sa len 20 minut pojasi, pripadne mu decka davaju masaz 😂 a potom nech sa hraju same. Ale spolocenske hry hravame vsetci, s dcerou robi experimenty z tych roznych detskych sad..ale take ze hrat sa s nimi na koberci s autockami, legom a podobne nie.

really8
21. jan 2025

No to ho bavi ako som pisala. On nechce sediet doma a kreslit si😂 to zase bavi mna

janickacrazy
21. jan 2025

Môj len cez víkend, cez týždeň chodí neskoro domov z práce. Ale nie vždy, no my už máme väčšie deti, takže ak sami idú von.

jaruska_12
21. jan 2025

U nás och berie každý deň von aj bezo mňa keď si potrebujem v kľude niečo porobiť, či je leto či zima , aj ich okupe , aj nakŕmi , ale variť nevarí ale to mi neprekáža

17alexis
21. jan 2025

Ano, manzel dceru brava von ci do obchodu alebo len tak sa prejst, teraz v zime sa spolu chodievali sankovat, akurat od vcera sa u nas uz niet kde... 😔 doma sa jej zas viac venujem ja, vymyslam rozne aktivity, on sa zvykne pridat.

vilma7
21. jan 2025

Môj je na deťoch asi závislý, vkuse sa im venuje ako dobrovoľne, tak aj povinne, keď som v práci ja. Ale majú super vzťah. Von ich neberie až tak často, ale vie sa s nimi prehrať aj doma.
Môj je na telefóne len anEC, keď ide na veľkú. Ináč je telefón bokom.

vkatush
22. jan 2025

Môj je so synom takmer stále, keď príde z práce (ak nie je nejaká robota okolo domu). A už teraz sa mi vyhrážal, že v lete bude druhé kočíkovať on, lebo pri prvom si to užil málo (keď som kočíkovala ja 2x denne, kým bol v práci a on len 1x, keď z nej prišiel) 😂

hanaluteranova
22. jan 2025

Ja myslim, ze nema cenu davat na MK takoveto otazky, protoze nedostanes odpovedi od celeho spektra lidi, pravdepodobneji odpovi ti, u kterych muzi chodi stale a zeny jsou za ne rady a nebo naopak nechodi vubec a zeny jsou nastvane. Neni to relevantni...

autor
22. jan 2025

@hanaluteranova ano, to mi tiez napadlo. Ale je fajn vidiet ako to moze vyzerat🙂

blah24
22. jan 2025

Muj muz je s nima radsi doma a hraje s nima deskovky treba. Ven jich moc nebere, prevazne kdyz jedou nekam na kole nebo jdou na zahradku k dedovi. Ale ze by jich vzal nekam jen tak na prochazku tak to nehrozi

stanulienkat
22. jan 2025

Nieže chodi s vlastným dieťaťom von... on sa dokonca o neho stará -krmi ho, oblieka, vodí ho do škôlky, zo škôlky, neskôr zo školy a aj do školy, robí raňajky, desiate a tak ďalej. To, co ma robit kazdy normalny rodic.

juliet86
22. jan 2025

kolko rikov maju deti? chcel ich? moj he s detmi radsej doma nez mino domu ale je. vzdy ked treba

dagas
22. jan 2025

Keď má čas a nieje na stavbe tak áno berie deti von,alebo sa s nimi hrá doma.

martaatram
23. jan 2025

Od narodenia s nim chodi von hlavne vikendy ked nieje v praci … uziva si to 🥰 maly ma rok… ale zase musim povedat .. sam by si ho obliect nevedel… navarit mu obed tiez nie… 😂 on ako keby sa ho stale bal😂😂😂