Tretie bábo
Ahoj baby chcem vediet vas nazor mam dve male deti jedno ma len rok , chcela by som tretie babo uz posledne . Mame znamu co vypocitava podla datumov pohlavie a vela ludi si to k nej dava a vzdy mala pravdu ani raz sa nepomylila ze ako roku bude mat pohlavie chlapca a dievca . Mame dve baby a chcela by som chlapca ten to rok ak by dom otehotnela maly by sme chlapca , muz by chcel strasne chlapca . Aky je vas nazor neni vela 3 deti ? 🙂
@suz20 ved kazdy chlap chce chlapca a ten moj ani nehovorim v kuse basni o nom . Neviem dnes cakam co povie hen ta jezibaba a skusime den ovulacie a pon vsetky babske veci ako stou zelenonou a ostatne dufam ze sa to podari
@ikissedagirl take nieco nie den ale v akom roku , zatial jej to vyslo pri oboch no neviem uvidim ako co povie ze kedy bude mat este muzske pohlavie ktorom roku ale skusime aj den ovulacie a ine veci uvidime
@luciferkax myslis ?? Nejdu uz tri vela do penazi ? Lebo nase hej ani nehovorim ked su chore .
@kvietok227 nie je to veľa 🙂 ak to finančne zvládnete, choď to toho bez váhania 🙂
@gabika_tkacikova vaham nejaky veciach dnes sa rozhodnem
@kvietok227. Zatiaľ máme deti iba dve, a sú.mesiace, keď im treba nové topánky, nové bundy a ešte ochoreju. .ale tak obvykle nám ešte ostáva "rezerva" na tretie, myslím, že horšie to bude až budú školáci všetci. .no to už v prípade potreby pôjdem do práce aj ja
@luciferkax a my ako bonus ideme stavat dom a ked som otehotnela tak to ma vobec nenapadlo ci to financne zvladneme...ja ani neviem ako sme zvladli druhe...jasne su mesiace ked su väcsie vydavky ale vela veci nosia baby po sebe,tiez si myslim,ze ked budu chodit do skoly uz by som chcela byt aj ja v robote a financne pomoct...ale samozrejme ked je doma zla financna situacia netreba sa do toho pustat.
my mame dve kocky/ 8 a 6/ a cerstvy/3 mesiace/ chlapcensky prirastok 🙂 ziadne vypocty,proste nahoda 🙂 na sone sme pobavili dr,ked baby svorne,ze chlapec?najhorsi den ich zivota 🙂)) lebo kazdy kral tri dcery mal 🙂 tak mame korunneho princa... podobne ako @sardinka333 ocenujem vekovy rozdiel,inak asi padam na drzku 🙂
@suz20 áno aj moji chlapci nosia po sebe, len mladší už dorastá staršieho 🙂 🙂 tak problém. .tretie fi.bude chlapec či dievčatko, je nám to úplne jedno. .a financne. ..u nás plus veľké,nemáme pôžičku,nemáme hypotéky a máme vlastné bývanie, takže hádam zvládneme, boli sme.na.tom ak horšie,keď sme prerabali dom.a.mali iba jedno.dieťa
@kvietok227 tak to je uz na zvazeni, ci by Vam mal kto pomoct ak by si skoncila v nemocnici. Lepsie povedane manzelovi s dvoma detmi kedze predpokladam, ze robi.
@spuntikmathiasko ma kto pomoct len tuzim po dietatku nejako ma to chytilo chcem aby sme boli kompletny aj ked jr prevaha zien ale nevadi tak za 2 az 3 mesiace zacat nebiem este
@luciferkax ved hej mame kopec oblecenia pre ne len tuzim mat chlapceka zdravuckeho doma , chceme babo len este sa s muhom dohodneme kedy zacneme pracovat na nom heh
@sojorez rak museli byt v soku zavifim ale dobrom aj ja by som chcela muzskeho potomka konecne . Aby tu nebol taky babinec :D
@luciferkax to mate teda plus my pouzicky a hypoteka poistky dve auto vydavky vysoke kvoly zahraniciu cakam na vyplatenie materskej a teraz budem poberat so slovenska rodicovsky . Keby nebolo zlozite . Mne dlho nebude trvat otehotniet tak dnes sa dohodneme s muzom kedy na to pojdeme ale nikomu nic nepoviem az do kym nebude to na mne vydno . Skusala si test na urcenie pohlavia je od 10 tyzdna mne ukazal spravne 2 krat
@kvietok227 Poviem Ti tak, vplyva na to vela privela okolnosti, ale ak mate podmienky, podporu tak nevidim najmensi problem. U nas v rodine mame mamicku co mala deti 10 najmladsie malo asi rok a ovdovela. Rodina jej pomahala a vsetko pozvladala. Dnes su to dospeli ludia, studovani...takze vsetko sa da, len treba chciet.
@kvietok227 ja som neskušala test, ale láka ma to :D :D hm, no my zas máme auto iba "mini", pre tri deti bude isto malé :D tak musíme teraz raz dva šetríť :D :D ja som v 11 tt a zatial okrem mamy a manžela nevie nikto :D :D
@luciferkax ani ja by som to nepovedaka nikomu iba ja a manzel mozno by sme to tajili az do porodu . Mna tiez lakal ten test a musela som si ho kupit leno chcela vediet ake vecicky mam kupovat ked mi doktor chcel povedal pohlavie pri oboch tak som povedala ze dievca a on nato ako to viem a ja ze test :D
@ewisam ja viem ze vsetko sa da len manzel je sokovany s toho ze som ustupila na tretie lebo vzdy som mu povedala ze uz nechcem . Tak bol v soku a potesil sa
@kvietok227 mam tri deti a je to super ale na to tretie sme si pockali 17 rokov synovia maju 23 a 20 rokov a dcera ma 2,5 roka a pre mna je to idealne
@sabina1975 fuuu to je dost cakania wau
@kvietok227 super aj moj je sokovany chcel mat len dve a tvrdosijne na tom trval, hold stalo sa, neplanovali sme, zariadime sa... vies ono obcas treba veci spontanne urobit ak ste obaja za nevidim problem, lebo ked budes moc dumat nad tym ci ano ci nie tak si nakoniec povies sak naco uz mame a bude
aj my rozmyslame nad tretim, len stale nevieme....ja som asi najmenej naklonena....uz 2x som chcela dievcatko, jasne, ze teraz by som ich nedala ani za nic,ale ci chcem este jedneho chlapca? skor nie ako ano 🙂 a mam aj zdrav problemy, tak cim skor,tym lepsie...lebo ich budem musiet casom aj tak riesit a to dost radikalne...no a byvame v zahranici a na vsetko sme sami,cize teraz mi je fajn, bez plienok a neustaleho prebalovania a davania pozor...ved viete...tak neviem, ale vsetkym moc drzim palce...!!! 🙂
@ewisam ved hej . Mas pravdu . Potom si chcem dat podviazat vajecniky .
@jahodka11 ze aj ja som na mensich pochybach ale mat chlapca mi za to stoji take su rozkisne babetka a hlavne dobrucke
@kvietok227 to uz je na vas, ako sa dohodnete, drzim palce
@anetkaadamko neviem my mame dvoch chalanov zatial a niesme narodeni v rovnakom roku 🙂
@anetkaadamko moj muz mi stale hovoril,ze u nich sa dievcata nerodia tak ze nech s dievcencami neratam...no a mame dve baby

@kvietok227 chapem spravne, ze ta znama niekomu povie,kedy ma vhupsnut na to a urci, ze vajicko oplodni presne X alebo Y spermia? 🙂