icon

Tretie bábo

kvietok227
15. mar 2016

Ahoj baby chcem vediet vas nazor mam dve male deti jedno ma len rok , chcela by som tretie babo uz posledne . Mame znamu co vypocitava podla datumov pohlavie a vela ludi si to k nej dava a vzdy mala pravdu ani raz sa nepomylila ze ako roku bude mat pohlavie chlapca a dievca . Mame dve baby a chcela by som chlapca ten to rok ak by dom otehotnela maly by sme chlapca , muz by chcel strasne chlapca . Aky je vas nazor neni vela 3 deti ? 🙂

suz20
17. mar 2016

@zuzich inac mne by vobec nevadilo dievcatko.plno veci je po obidvoch babach.

spuntikmathiasko
17. mar 2016

@moni244 moze, preco by si nemohla, ja som len napisala, ze preco myslis, ze by ich ochudobnila a iny nazor na to, to je vsetko.

kvietok227
autor
17. mar 2016

@luciasing uz nechcem ziadne rozhodla som sa ze radsej nie dve stacia . Aby mala kazda svoju izbu nie spolocnu . Kazdy chce mat svoj klud . Dakujem za to co si napisala

kvietok227
autor
17. mar 2016

@moni244 pisem cez mobil vecer a nevidim moc na pismena jezis ja mam pravopis niekde videla som aj horsie kokos vsetci chcu len pravopis .

moni244
17. mar 2016

@kvietok227 je to vizitka v pisomnom prejave

luciasing
18. mar 2016

@kvietok227 vieš ono to možno príde časom samo 🙂 o 5-10 rokov nemáte sa kam ponáhľať

petruska1212
18. mar 2016

Moja kolegyna ma 2 baby chceli chlapca dali si aj dajaky vypocet a do tretice zas dievcatko a prezivala to dost. Vyzerala sklamana,ze manzel nieje spokojny

abetka
20. mar 2016

Tak ja mam dve deti. Dcera 12 a syn 8. A chceme tretie. Tiez som sa dlho rozhodovala ,zvazovala pre a proti. Rozhodoval rozum. Uz mame zabehnuty zivot,prijem,chodime na lyzovacky a dovolenky. Zmeni sa nam zivot. Nielen mne. Ale manzwl tuzi po dietati. A to je pre mna dolezite.

kvietok227
autor
24. mar 2016

@moni244 sprav ty chybu v pravopise a budem ta buzerovat ideme sa hrat kto je lepsi?? Moj prejav je normalny tak iba tolko k tomu . A ps. Nekaz nikomu radost atd. Lebo ta bude kazdy nenavidiet .

abetka
25. mar 2016

@kvietok227 kasli na take malichernosti. Ak tu niekto chodi a pocita tu pravopisne chyby,tak je to jeho problem.

maja2005
25. mar 2016

@kvietok227 ahoj my mame tri chalani su po roku po sebe a posledne dievcatki je skoro po 2r takze vsetko hned po sebe. a ja to odporucam. deti teraz chodia do skolky, dokazu sa spilu pekne zahrat, drzia spolu. vsetko sa da zvladnut 😉 obcas je to narocne ale ked si to dobre rozvrhnes vsetko ide. 😉

maja2005
25. mar 2016

@kvietok227 a moj nazor ked teraz si vo svungu, plienky, kojenie, vstavanie a nemas s tym problem tak to budes dobre zvladat aj s tretim. ja som ich chcela tak po sebe, deti maju k sebe blizsie a vela si pomahaju a aj mne 😉

abetka
25. mar 2016

Tak ja mam dost velky rozdidl a presne ako piss
@maja2005 si vo svungu. Ja sa obavam svojho uz zabehnuteho sposobu zivota. Ze ma to bude obmedzovat. A az tak lahko sa neprisposobim. Mam z toho strach . Neni som najtrpezlivejsi typ cloveka. Ale verim,ze to dam.

kvietok227
autor
25. mar 2016

@maja2005 ideme pracovat v auguste na nom :D , viem ze to bude narocne ale vela srandy bude ked budeme 5

kvietok227
autor
25. mar 2016

@maja2005 o to mi ide kym su male potom by nas len babo obmedzovalo teraz alebo uz nikdy . S muzom sme dohodnuty ideme v auguste pracovat na nom

kvietok227
autor
25. mar 2016

@abetka ved same ucitelky podla mna si to dali do nejakeho opravovaca viet aby nebola chybicka :D

kvietok227
autor
25. mar 2016

@petruska1212 ved to aj ja sa bojim ale vzdy tretie je u nas chlapec v rodine dedicne

maja2005
25. mar 2016

@kvietok227 budem drzat palce aby vsetko dopadlo 😉

sardinka335
25. mar 2016

@abetka vieš čo ja ta uplne chapem - to je uz uplne ine ked ideš do toho po ,,tolkých rokoch,,. Ako ja to dost citim - ako mozno to bude niekomu znieť hnusne, ale uz som mala pracu, ktora ma bavila, deti velke, relativne samostatne, proste ked sme chceli tak sme sa zobrali a išli do 10 minut vychystany a teraz kopa rancov, kočik, voda, plienky...ako samozrejme,ze uz by sme malu nedali, ale je to zmena a treba vydržať ten prvy rok mi pride taky naročny - v noci vstavať aj x razy a dni su ,,stale dokola,, Treba ten začiatok vydržať a potom to uz ide. Zavisi aj od toho aky je človek typ, ale uz nemam tolku trpezlivost.

zupap
25. mar 2016

@kvietok227 dobre som čítala ,že Tvoje deti majú len 2 a 1? Fuha,tak to je odvaha,ja by som sa tak skoro na to necitila...ale to je tak strašne individuálne, ze naozaj je to len na Tebe/vás ako sa citis... Nesúhlasím vôbec s názorom ,ze 2 a 3 deti nie je rozdiel ,ze si to ani nevsimnes...vsimnes..aspoň ja som si to všimla a teda riadne..pre mna rozdiel 2 a 3 deti bol pocitovo akoby som mala 2 a zrazu 10 deti😉)).Ale možno je to tým ,že ja mám veľký rozdiel medzi prvými a posledným...máme 13,10,5 a 3.... Takže to už bola pre mňa s malym taka sokova terapia,ani uz tolko nevladzem,em ako.pri prvých,život sme už mali uplne v iných koľajach zariadený, voľnosť,sloboda,práca a potom znova md . Z tohto pohľadu som si vravela ,že by bolo.oveľa lepšie mať tretie skôr s mensim odstupom. Ale nič to nemení na fakte,ze 3 deti sú super a ja som ozaj stastna ,ze sme si na to tretie trúfli ..kludne keby sa dá, máme aj 4..je úžasné mať veľkú rodinku a tá súrodenecké láska je na nezaplatenie...

sardinka335
25. mar 2016

@zupap aj my sme mali taky väčší odstup syn ma 9 a dcera 7 teraz bude mať a batola 9.mes...a je to uplne ine ako ked som mala prve dieta...nie ze by som sa povazovala za staru sak nemam ani 35 ale proste uz som komotna, nevladzem...zle znašam aj to nevyspatie, pritom aj dcera sa budila o 106 a ani neviem ako som to prezila, teraz som uz ,,fajnova panička,, ...potom som unavena, podrazdena...ach jo. Len vydržať. Ešte ked mala dcera 3 roky tak sme uvazovali o 3ťom ale vtedy som mala pred štatnicami tak som to nechcela komplikovať, tak sme to ,,nechali na neskor,,. Švagrina teraz čaka 4te tak sa teším, ze konečnééééé pojdem do porodnice ako navšteva pozerat malinke a nebudem ja ta ,,obeť,,. Ale ako myslim to v dobrom ved deti su zlate.

zupap
25. mar 2016

@sardinka335 hej presne..ja som mala 35 pri poslednom , pri prvom 25 a teda cítila som riadne ten rozdiel..

petruska1212
25. mar 2016

@kvietok227
Toto dedine určite nieje. Náhoda,možno väčšia pravdepodobnosť,ale dedičnosť určite nie. Ale neupierajte sa na pohlavie, to fakt dievčatku by ste sa netešili? Čo by si spravila keby to bola zas baba?

kvietok227
autor
26. mar 2016

@maja2005 dakujem velmi pekne

kvietok227
autor
26. mar 2016

@petruska1212 nic lubila by som ju ako ostatne a tesila snej

bemi5
29. mar 2016

Ja mám 3deti po dvoch chlapcoch baba (5,3,1)ale keď som mala len 2 cítila som sa viac vyčerpaná ako pri troch.chce to len režim.ja som rada za malé dvojročné rozdiely sú si všetci traja velmi blízky.

ka.jo.
4. apr 2016

@kvietok227 treba užívať denne vit. D - je veľmi potrebný a podceňovaný

katka0123
25. apr 2016

Mam tri (5, 3 a pol, babatko). Ak mas v srdci tuzbu po dalsom, maj ho. Ak mas materialne zabezpecenie, zvladnete to. Deti budu mat krasne detstvo, budu ako magnet na kamaratov, co sa doma sami nudia. Ale s tak malym rozdielom to bude zahul. Ma ti kto povarovat? Poradne, kruzky s tromi mini detmi je vec na cely den. 😊

orchidea123
25. apr 2016

Ja som mala dvocu chlapcov jeden mal 2aj pol ked sa narodil druhy obaja su dospely a po 20 tich rokoch mam dcerku . Velmi sme sa na nu tesili a ked prisla s laskou som k nej vstavala a vobec mi to nevadilo lebo prisla do nasho domu radost novy clen rodiny mala bola dobre dieta ked zacala chodit je velmi zive dieta bude mat styri ale ja by som nemanila sme radi ze ju mame a keby som sa mala rozhodnut ci mat 3 deti???? Ano ....vela stastia ked su zdrave je to dar vzdy je lepsie mat dve tri ako jedno milujem vacsie rodinky ked sa stretnu u starych rodicov deti s detmi...

petruska1212
25. apr 2016

@orchidea123 takto by som aj brala tretie,ked už prvé dva sú odrastené, moje sú tiež po sebe 15 mes rozdiel ale tretie to si neviem ani predstaviť,nezvládla by som to.možno keby tieto už mali 12-15 rokov,zeby bola pomoc,a na 45 rokov by som si netrúfla,už len zo zdravotných dôvodov. Mimochodom pri oboch tehotenstvach som čakala dvojicky,mam vysokú šancu na dvojky,