Účesy pre dlhovlasých chlapcov: Tipy a inšpirácie
Synček má 4 roky a vlásky tesne pod ramená. Zatiaľ nosí drdol, ale chcela by som, aby to troška skrátil. Viete mi poradiť nejaké účesy pre dlhovlasých chlapcov? Cca po ramená, resp. pod bradu? Krátke nie. Len nejaký pekný strih. Niečo, čo by som ukázala kaderníčke. Ďakujem
S noznicami sa daju ostrihat aj kratke vlasy, kamoska tak striha syna...a zeny s kratkymi vlasmi, to je podla mna otras
@mimi3008 vieš koľkých ľudí zaujíma tvoj názor?
Úplne ťa chápem, my sme to mali v opačnom garde. Dcéra je športový typ, vlasy jej v jej aktivitách zavadzali. Chcela sa ostrihať na krátko. Bože tých komentárov, čo sme sa nepočúvali 🙈
Autorka zavisi od hustoty synovych vlasov, z riedkych dlhych toho celkovo vela nevycarujes a uz vobec nie doma. Ked Ma huste Tak je moznosti podstatne viacej, Ale tiez U kadernicky. Drdol u 4 rocneho nie je zrovna kreative riesenie a vyzera to babsky (U dospeleho k tomu das strnisko bradu a je to opticky pecka) a to mam osobne dlhe vlasy U chalanov rada...je milion peknych polo dlhych chlapskych ucesov, len syn musi spolupracovat. Riedke dlhe - to radsej kratke po stranach a dlhe Len hore.. Ale ved kadenicka poradi.
Pozerám, ze aj hodnotenie dĺžky vlasov u mužov je úplne iné. Lebo teda to co tu dala lauriik nie sú podľa mňa dlhé vlasy. Lebo ak toto sú mužské dlhé vlasy, tak to nosí aj manžel aj synovia.
Ja by som skúsila zainvestovať a poradiť sa s barberom pre mužov. Možno by niečo pekne vykúzlil aj na chlapcovi. Podľa mna lepšie ako nejaka kadernícka, kde všetky strihajú 99% rovnako a máloktorá vie ozaj poradiť čo s vlasmi.
Tu si moze kazdy napisat svoj nazor, bez ohladu, kolkych to zaujima a kolkych nie, kedze je to verejne diskusne forum
Ja mám 9 ročného syna. 8 rokov nosil krátke vlasy, aleze úplne. Jedného dňa sa rozmyslel, že chce mať dlhšie. Dovolili sme, ale s tým, že bude chodiť na pravidelnú úpravu. Bol to teda boj ho presvedčiť, aby si to upraviť dal ...a teda, čo zafungovalo: ukázať rôzne strihy, aby mal predstavu. Strih si vybral sám. Odmietal strojček...až ho dvihlo zo stoličky, keď kaderníčka vybrala strojček. Vyžiadal si zmenu kadernícky na profi barbera...sadol do kresla, vysvetil mu, ako si to praje a že môže použiť len nožnice. Dieťa spokojne, my tiež . A v kresle sa usmieval, debatovali, ako muži a to sa mu rátalo .
Osobne sa mi veľmi páči strih na samuraja, ale to zas zatrhol manžel, že to môže nosiť o pár rokov neskôr, že sa to ku detským lickam nehodí
@777januska777 Hej nie su to dlhe vlasy len nie su vykoseni ako vojaci 😆Moj Maly mà ofinku a vlasy do pol krka a uz sa niektorym ludom zda ze dievcatko 🤣pritom v 80’s uplne klasicky uces. Mne sa zas nepacia male deti vyholene na par mm vlasy 😆ale nekomentujem ze preco to tie matky robia . Ved kazdy sa zariadi Podla svojho vkusu a dietata.
myslím, že tvojho chlapca skôr pripravuješ na geja ??
@miadi ani mne sa to nepáči, ani na chlapcoch ani na mužoch. Manzel by chlapcov najradšej ostrihal co najkratšie, lebo však aspoň nemusí s tým byť častá robota a ja zas som iba za jemne postrihy, hlavne nech je to taka ta živá detska hlava. Ved ten uces robí tiež ich osobnosť. Ale keď sa tak nad tým zamyslím fakt majú moji synovia najdlhšie vlasy z chlapcov v škôlke.
@micusa2222 jeden z tých známejších gejov áno je tam vidieť, že dĺžka vlasov v tom hra úlohu 🙈
@777januska777 🤣tento gay je slavnejsi
Lebo su to buduci príslušníci LBGTI komunity a neskor sa rozhodnú ake pohlavie chcu byt…
@miadi on sa už preorientoval, keďže sa ostrihal 😀
@micusa2222 alebo ho pripravuje ze bude spasitel 😉
@beloved Čo znamená ženská žena? Ako poznám, či som ženská alebo neženská? 😦
@thoughtfulweirdo musis mat dostatočne dlhé vlasy,podľa toho,čo som sa v poniektorych príspevkoch dočítala 🤷♀️
@miadi To vieš, ja som sa dala ostrihať po bradu a v kaderníctve som za pol hodinu zmenila nielen účes, ale aj sexuálnu orientáciu a celú osobnosť 🤣
@thoughtfulweirdo Naozaj nevies, co znamena zenskost?
@yvankamala Niektore zeny su neskutocne sik s kratkymi vlasmi, ale niektorym sa proste nehodia a pokial este nemaju v sebe tu zenskost, je to zla kombinacia. Nehovori sa len tak, ze vlasy su korunou krasy zeny
@thoughtfulweirdo a odisla si domov s kadernickou 🤣
@beloved vlasy su len vlasy, ako u zeny tak aj u muza.
Neznasam tieto debilne reci o tom, ako ma vyzerat chlapec, a ako dievca. S cim sa ma hrat, co si obliect, v alej farbe, aku dlzku vlasov… vsetko je to konstrukt nasej spolocnosti. Ved aj vikingovia nosili sukne a dlhe vlasy, pripadne skoti a hadam neboli vsetci zosenstili geji.
Je krásny a ma krásne vlasy a vy robíte dobre ze ich nestrihateja mam syna a presne ako ste písali plače veľké až záchvaty keď videl a počul mašinku a teraz len nožičkami strihame
A tie komenty si vôbec nevšímajte sú ľudia ktorí to nepochopia nikdy a majú predsudky takže........
Asi toľko že nie sú všetci "ovce" 🤗

@milanemila ten uces na spodnom obrazku ma aj moj 14r syn 🙂 okrem brady teda 😂