Večerné a nočné uspávanie, opakovane sa budí
Ahojte dievčatá,
stretli ste sa už niektorá s tým, že dieťa pekne večer zaspí keď ho uspávate (ja nakojím posediačky a potom prekladám do postieľky) a vždy keď ho položíte do postieľky tak sa zobudí a hrozne jačí a celý tento proces uspávania trvá minimálne hodinu až hodinu a pol a toto uspanie a zobudenie sa opakuje asi tak 5x alebo aj viac. Ja opakovane kojím, nosím na rukách, upokojujem, nič nezaberá a už som z toho na nervy :(
A v noci keď sa zobudí, tak to isté, hodina kým zaspí znova.
Prípadne máte nejaké tipy ako inak dieťa uspať, čo vám zabralo?
Ďakujem krásne za každú radu 🙂
@zk3 Áno je tvrdší a hlavne častokrát dieťa sa dostane aj na maminu vankúš alebo časť paplóna a tomu je veľmi príjemné samozrejme to som sa dočítala v jednej knihe od jednej rehabilitačnej sestry ohladne nodenia deticiek a ich zdraveho vyvoja..
A keď som to čítala tak som si spomenula na to že vlastne aj moja malá spávala do 5 mesiacov na papierovom vankúšiku na boku nie na brušku a previazaná len s tými strednými šnúrkami keďže Samozrejme Už sa do neho nezmestila🤣 ale milovala ten pocit že je na mäkkom a nemohlo sa jej nič stať lebo sa v ňom nevedela otočiť a rozprávala som sa o tom aj s našou neurologickou a aj tá mi potvrdila že je to skvelá vec a že aj jej Deti spali do päť mesiacov na mäkkom papierovom vankúšiku....taký aký bol kedysiak vies co myslim..
@katrin21 ano presne tak, netreba hned po zamrnkani tlacit cicik do pusy... :D to som sa naucila pri prvom synovi, zial neskoro :D
tak pri druhom synovi vzdy chvíľku pockam a a az potom, ak usudim, ze je ozaj prebraty, davam cicik. A este pouzivam jednu vec, keďže mam veľmi plytky spanok a zobudi ma aj suchnutie papiera, pouzivan do 1 ucha stupel proti hluku. Tak sa zobudim naozaj az ked sa maly preberie viac. a vyspim sa konečne o 100% lepsie.
Baby ake peojektory s uspavankami sa vam osvedcili?

@katrin21 samozrejme,je to individualne a ano,pohyby matky/rodicov mozu dieta budit.a,matrac v detskych postielkach je tvrdsi ako na normalnej posteli? 🙂