icon

Veríte na zarieknutie?

janka3a
15. nov 2012

Ahojte, veríte na zarieknutie?? Mame s tym problemy...ake mate vy skusenosti??

susanerose
16. nov 2012

@bombulka presne toto je urieknutie. mne sa to stávalo kedysi pravidelne. je to veľmi nepréjemné. Ale nebudem sa k tomu podrobnejšie vyjadrovať, pretože raz som tu na túto tému už vyjadrila svoj názor a nejaká extrémistická katolíčka mi na to napíísala, že som posadnutá zlým duchom a podobné kraviny. tak tomu by som sa chcela vyhnúť...

susanerose
16. nov 2012

@janinah presne s tebou súhlasím. tiež som katolíčka a verím v urieknutie, aj som bola urieknutá neskočetne veľa krát, aj moja dcéra. presne, keď sú také katolíčky, tak by mali vedieť, že cirkev uznáva aj diabla a podobné veci, veď predsa existujú exorcisti, nie???

malinkaaninka
16. nov 2012

@susanerose som katolíčka.nikdy som nebola urieknutá,ani môj päťročný syn.nenosíme ani sme nikdy nenosili červené šnúrky.a nikdy nosiť nebudeme.verím v to,že všetko má svoj dôvod.keď plakal,vzala som ho na ruky.šli mu zúbky,bol nervozny,alebo len potreboval cítiť moje teplo a nehu.
diabol existuje,ale my by sme sa mali sústrediť skôr na tie príjemné veci a snažiť sa šíriť dobro a lásku,nie to zlé..

lea641981
16. nov 2012

ahojte 🙂 tak ci mame skusenost alebo moje deti ja neviem asi ani nie 😉 alebo aj ano ale neviem o tom 🙂 ale ked prideme odniekial alebo sme doma mali niekoho tak starsieho syna hned do sprchy posielam a malicku hned kupem a unavia sa tym a asi zmyju nieco zo seba lebo pokojne spinkaju 🙂 alebo som tym kupanim urieknutiu nedala sancu?? 😀
netusim no neviem 🙂 jedno viem ze ked sa aj stretnem s kamoskami viem ze to nieje urieknutie ked ma boli hlava ale len kopec informacii ktore moj mozog tazko spracovava a to moze byt aj u mojich deti , monohokrat vela ludi mnoho ksichtov a jednoducho ako hovori moj chlap je to pretlak informacii a to nieje urieknutie 🙂

jednoducho sme s malickou cele dni same a ked pride vikend a niekam ideme alebo k nam niekto pride a odide je nervozna a ja tiez pretoze narusa sa tym nas rezim uz zabehnuty 😝 😝 😝
no je to pretlak 😀
sme niekedy pocas vikendu len z nasho tatina urieknute 😀 😀 😀
mala rano cumakuje na tatina mrnci nechce spinkat ani papat,5dni v tyzdni ho rano nevidi a potom jeho tvar v sobotu a ked tatino jej odide z oci mala je ako vymenena hned si rozumieme spokojne sa napapame a pospime a tatino kuchti 😀 😀 😀

no nieje stale ale casto sa to stava a niekedy ma to mrzi lebo tatino chce byt pri nej ved to je ok mala sa sparava akoby ho nechcela a mrnci ,ma to dost mrzi mnoho krat,ale tatino nas to berie s rezervou no

lea641981
16. nov 2012

@susanerose posadnuta???? 😀 😀 😀 😀 😀 ja si myslim ze v dnesnej dobe sme asi vsetci posadnuti 😀 😀 😀 😀 ja vidim diabla vsade uz ani sa nebojim 😀 😀 😀 😀 ta zavist a klamstvo a ohovaranie aj v rodine 😀 😀 😀 😀 vsade vykuk volaky nepodarok naokolo na kazdom kroku 😀 😀 😀 😀 😀 😀

prosim ta z takeho cloveka si nic nerob 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

tak ja som posadnuta lebo vsade vidim zlo a citim 😀 😀 😀
ini su posadnuti lebo cinia zlo,zasievaju semeno diabla 😀 😀 😀 😀 😀 😀

no ako pisem vsetci sme niecim niekym posadnuti 😝 😝 😝 😝

lea641981
16. nov 2012

@malinkaaninka mam podobny nazor 🙂 ja mam skusenost sice netusim ako je to mozne 😀 ale sak asi dcerka hoci ma len 4 mesiacky teda uz bude mat 5 vie co je slusnost 😀 😀 😀 😀 😀

ked prideme z navstevy to uz akoze pravidelne alebo z vonku sa nam malicka riadne pokaka asi po hodinke 😅 😅 😅 😅 😅

na navsteve nic papa tam prebalim ju a podobne a tam nic 😀 😀 😀
prideme domov a zacne mrncat a krivit tvaricku ako keby videla nieviem koho netusim co a potom sa asi do hodiny vylozi a aj preto kupame a tak spokojne spinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 v noci 😀 😀 😀 😀

prisiel k nam moj brat a ma uz 5 mesiacov a vedel ze malicka musi papat otravoval s kavou a usadili sa so zenou v kuchyni musela som ich obskakovat a rychlo nakrmit malicku a uz malicka nebola na svojom mieste nelezala ako vzdy a nepozna ich a zostala nervozna nedopapala 😝 😝 😝

som to pripisovala opat tomu ze som ju nekrmila v taske kde si ju vkladam ale drzala som ju na rukach v kuchyni a krmila som ju a uz mala ine miesto na papanie a nebolo to pohodlne a brat hovoril dost nahlas a uz malicka bola mimo nepacil sa jej ani ton jeho hlasu brata a ked ho ani nepozna 😝 😝 😝 😝

a potom aky tanec sme mali ked odisli no strasne, mrncala, jedovala sa tapkala ma ruckami uz ma ani nechcela 😀 😀 😀 😀
potom akosi dopapala a prebalili sme sa a zaspala a bolo dobre,no vytocil ju ujo poriadne co vam budem len ten jeho hlasok 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

simca06022011
16. nov 2012

@susanerose no len tak mimochodom: nepovedala by som, ze cirkev "uznava" diabla 🙂 cirkev ho pozna a ma ho v "databaze" ale urcite ho neuznava🙂 vzdy ma k nemu negativny vztah a exorcisti su tu na vyhananie diabla, nie na jeho uznavanie🙂 Cize je normanle, ze nejake prehnane katolicky sa krizuju len pri spomienke nejakych "bosoractiev", v podstate cele storocia sa diabli a bosorky vyhanali z tohto sveta 🙂

@malinkaaninka presne tak 🙂))
ludia su posadnuti "rozpravkami" a roznymi viziami, ale neriesia to ako sa maju k sebe spravat, ako a preco ziju... ved co robia cele dni babky na dedinach potom co sa 2x denne pomodlia? Cele dni ohovaracky, zavist,.. hotova telenovela 🙂)) Usomrani sme, ale nic sa nerobi pre zmenu a nikto si neuziva pekne veci... (cest vinimkam)

simca06022011
16. nov 2012

@lea641981 nabuduce uja postriekaj svatenou vodou medzi dverami... :P

ale to len tak mimochodm, nechcem si robit srandu z niekoho temy 🙂)) Pardon.

lea641981
16. nov 2012

@simca06022011 moj brat je dost v poslednej dobe pod velkym tlakom 😒 a som tak trochu asi veriaca 😅 v to ze deti tieto negativa vedia velmi dobre vycitit 😠 v tom su moje deti velmi nadane 😀 😀 😀 😀 😀
moja dcera nema rada osobu moju susedu je to starsia pani ma prefajceny hlas a dost skreklavy mala si da hlavicku nabok a jednym okom sa mraci na tetu ked strci hlavu do koca a prihovara sa jej 😀 😀 😀 ani ja tuto pani nemusim 🙄 akoze zla nieje len sa dost vnucuje a mala chce spinkat je napapana ideme von aby sa snazila si zdriemnut aj ked v koci nespi casto nechce ale je ticho je sa vozi a panulka ju vyrusi dost nechutne 🙄 🙄 🙄 🙄 to je tiez jak urieknutie 😖 ja byt malou tak revem jak cert 😀 😀 😀 k 😀 by mi vochala hlavu do koca,ja ju nemusim a malinku obdivujem ze nereve 😀 😀 😀

lea641981
16. nov 2012

@simca06022011 inak som ti chcela este 😀 😀 😀 ze tatinovi svacneme svatenej vody na vikend 😀 😀 😀 😀 hadam mala bude normalne sa spravat k nemu 😀 😀 😀 😀 😀 sak zakazte a prikazte 5 mesacnemu babatku koho ma znasat a koho nie 😝 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀

ja si tiez nechcem robit srandu 🙂 ale takuto skusenost mame my 😕

clarissa
16. nov 2012

Poznam pripady o urieknuti z naasej rodiny takze viem ze su pravdive.Podla mna to nema nic spolocne s vierou,ja v Boha verim ale toto urieknutie je o niecom inom.Vacsinou urieknu ludia s prenikavymi tmavymi ocami a sami nevedia o tom ze to urobili.... 😕

simca06022011
16. nov 2012

@lea641981 ved ale to vieme odjakziva ze deti vycitia ludi a hned vedia kto je aky... a podla toho sa spravaju. A nemaju radi prenikave hlasy.. ja do dnes :P a moja mala tiez nema rada hlucnych ludi 🙂) nastastie take susedky nemame 🙂))

simca06022011
16. nov 2012

@lea641981 tatinovia niektori by sa mohli vo svatenej vode aj kupat a aj excorsictu by sme mohli zavolat a aj ta nepomoze 🙂)

lea641981
16. nov 2012

@clarissa nas tatino ma take ociska 🙂 preto sa mi paci a mam s nim dieta 😀 😀 😀 😀 tak mu prelepim oci 😎 trosku to obraciam na srandu 😀 nechcem nikoho nahnevat 🙂

lea641981
16. nov 2012

@simca06022011 nas tatino pracuje s ludmi takze niekedy mam pocit ze si nieco asi take negativne co ja viem co nosi domov niekedy normalne aj citim taku zatuchlost alebo co 😕
akoby s nim nieco prislo 🙂 je to dost neprijemny pocit musi sa hned prezliect a osprchovat a fungujeme 🙂
neviem co to je a mozno to citi mala 😲 nie jeho vonu na aku je zvyknuta 😲 mozno nieco ine 😢 ale ked ho pocas vikendu nemusi to uz neviem co jej vadi 😀 😀 😀 😀 😀

susanerose
16. nov 2012

@simca06022011 tak sorry, že som použila nevhodné slovo. určite si si domyslela, že som myslela, že verí v jeho existenciu...

kvetinka211
16. nov 2012

ja som na kociku nosila modru snurku. dala som ju tam aby sa mi lahsie vysvetlovalo ktoru tycku maju chytit ked mi pomahaju s kocikom do autobusu ... moc to nefungovalo ale nechcelo sa mi to davat dole, takze tam bola peknych par mesiacov .. ktovie ake cary som tou modrou stuzkou porobila 😀

clarissa
16. nov 2012

@lea641981 mozno uz niake dieta uriekol,len tym ze sa mu pozrel do oci a neviete o tom... 😕 to su take veci,ja to neviem vysvetlit,ti ludia ani nevedia ze nieco zle urobia...sama tomu dobre nechapem...ale oci muzovi isto neprelepuj,co ked by stratil na atraktivite 😅

simca06022011
16. nov 2012

@lea641981 no my to tiez tak mame, ale to nie je podla mna urieknutie, to je proste to ze ludia sa navzajom tak jeduju a robia si zle, nechapu sa a netoleruju druhym, ze su iba ludia... a potom vsetci z toho stresujeme. My mame velkoobchod, internetovy obchod.. ludi sa nam premelie okolo denne kopec, telefony.. to je nervozita priserna... a budu si vymyslat, klamat, skusat co si mozu dovolit.. no na nervy🙂 to potom sa nemozeme cudovat ze je takto pracujuci clovek v strese a nervozny, chory... ja tak fungujem roky, dokonca som byvala taka znechutena, ze rovno ako som zavrela dvere uz som sa vyzliekala a liezla do sprchy 🙂))

lea641981
16. nov 2012

mozno aj to ze na dieta niekto cumi a ma problemy ako ten moj brat a dcera z toho salela ved to je napatie ked pride so zenou,oni pridu s tym ze chcu postrazit maleho a cakaju ze im ja sa ponuknem co mam dve deti a jedno skolopovinne a mam ledva cas na syna pri malej a este ich dieta mam strazit a oni chcu doma robit curbec pridu im priatelia 😠 a hovoria ako by tam hentam maleho zaniesli ale tam ho nechcu a neviem co len napatie vytvaraju 😝 tak sme s toho na nervy aj mala 😖 😖 😖 😖 😖 a este tie vrazdiace pohlady ked uz odchadzaju aj na malu 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 ,normalne citim a viem co si asi myslia ze sa mi narodilo babo a kvoli malej nemaju kde syna nechat a este co by oni mali pomoct mne tak pridu s takym negativom k nam a hovoria take hovadiny ze mi je nagrc 😢 ako moze byt malej n 😢 mojim detom 😢 hentak sa spravaju dospeli a tiez rodicia 🙄 🙄 🙄 🙄

lea641981
16. nov 2012

je to vsetko viac menej o zavisti a neprajnikoch a zlobe ktora v ludoch rastie 🙄
ked uz len syna pocuvam ma 7 rokov a on chce notebook vlastny lebo henten v skole hovoril ze ma a telefon s dotykovym displejom a pod.take negativum donesie domov tiez je mi na grc 😢
citat ho nutim ,kreslit,clovece hrat s nami a terc sipky 😠
to nemusime ani liezt von hned sme vsetci podrazdeni aj mala zacne mrncat ked ho citi co nosi zo skoly jake rozumy 😀 😀 😀 😀 😕 😕 😕 🙄

danka79
16. nov 2012

neverim na urieknutie,max. ma negativnu energiu,ktoru dokazu niektori ludia vyzarovat. Ale nechapem,ze sa najde stado zienktore pretrie oci ocikanou plienkou vlastnemu dietatu!!! zaujimalo by ma,co to akoze ma sposobit? Moč ma blahodarne ucinky na zlych ludi? 🙂

euka210
16. nov 2012

@malapepka a tiez neznasas kedi Ti na maleho pluvaju 🙂 ...lebo nas s mm to rozculuje 🙂 ...esteze uz je vecsi

lubaska
16. nov 2012

@janinah ja verim v urieknutie - pretoze tak biela ako aj cierna magia plne funguje vsade, ale neverim, ze mi k tomu pomoze akykolvek amulet!!!! a uz vobec nie smiesna cervena nitka!!!

ginger_fox
16. nov 2012

Kokso, ďalšia stredoveká téma na MK 😀. Úplne ako v našom parlamente 🤐

magica78
16. nov 2012

vela ludom cervena snurka nepomoha ktoru kupite napr. pod nazvom kabala, je dobre obycajna snurka na 3 uzlicky aby bol spojeny ako kruh ,lebo tie kupovance maju privesok alebo sponku na zapnutie.
a ked sa rozpadne snurka repsktive pretrhne ma sa zakopat a urobit nova.
mala som jeden cas ze som bola sama doma a znicoho nic mi bolo soufl 🙂 alebo aj mojej segre ked ide z prace autobusom a pride cela zelena . pretriem jej opakom tricka co ma poslednu vrstvu na tele tvar a o par minut je OK 🙂 a tiez sem tam mam pupak na jazyku a v tedy zapnem plynovy sporak naplujem 3* a poviem nieco v tom zmysle ze nech ma v ...boza 🙂 ten to ma ohovara a o 15-20minut je OK
tiez mam od jednej babky ze ked sa dieta zacne zajakavat ked sa psa nalaka ma sa spalit chumac chlpov toho psa ale to nemam overene nastastie

monyccka
16. nov 2012

🙂 🙂 🙂 neverim 🙂 🙂 🙂 ani na urieknutia ani na protiopatrenia v podobe cervenych nitiek, snurok, pluti, potierani plienkou ani nicim inym.. O urieknuti byvaju podla mna presvedceni neracionalny ludia, ktori si proste nevedia inak vysvetlit necakanu udalost. Neexistuje stav, ktory by ma presvedcil, ze islo o urieknutie 🙂 To ze niekomu pride zle? Hmm a? Alebo, ze babatko place? Tak to su urieknute vsetky.. Ze zvracia? Nuz, vola sa to reflux.. Nespi? Asi nie je unavene.. Pretiera si oci? tak ho svrbia.. ATD.. Vsetko sa da vysvetlit..

mystery1
16. nov 2012

@bombulka presne to je to , co popisuješ 🙂tak to funguje...

mystery1
16. nov 2012

@janka3a nerozumiem dobre čo ma urieknutie s Bohom spoločne...neverim , že pred urieknutim pomoze cervena snurka,ale že ludia su zly a ked chcu urobia zle tak to je...sBohom to nema nič...je to závisť

lea641981
16. nov 2012

tak a to plutie to nieee pfuuuj 😠 gamby natrhnem 😠