Zabudnuté dieťa v aute
Maminky poraďte ako sa s týmto vyrovnať ak sa to dá vlastne. Boli sme na nakup a manžel šoféroval. Ideme na dovolenku kopec starosti a stres. Malu zabudol vybrat z auta , ale bola v chladnej garazi.. bola tam asi cca 20minut. Ja som bola v tom, že so starším synom sa hra v záhradnom domčeku. Manzel naraz vyskočil ze kde je mala vravim ze v záhradnom domčeku. On utekal hned do auta, lebo si spomenul ze ju tam zabudol. Mala veľmi vola uplakana. Ja som ju hneď zobrala na kolotoče sa ukludnit. Vypada uplne v pohode aj spinkala v pohode, ale ja som není v pohode 😪 myslela som si, že nám sa to stať nemoze a stalo sa. Ja keď šoférujem deti si vždy vyberiem, ale išiel manzel. On nieje moc zvyknutý na deti keďže je stale prec. Moja chyba do konca života si ju budem vycitat

My máme v aute zabudovaný senzor, ktorý v prípade, že počas jazdy zaznamená akúkoľvek záťaž na zadných sedadlách po vypnutí motora signalizuje aj so zvukovým upozornením "preverte zadné sedadlá" super vecička, aj keď my ju nevyužívame ani tak na deti, keďže sú už veľké (13, 11 a 8 rokov), ale skôr na zabudnuté kabelky, tašky s nákupom, keď sa človeku nechce otvárať kufor a podobne...ale dúfam, že sa tento systém bude aplikovať do všetkých nových áut, lebo mám pocit, že je to v tejto uponáhľanej dobe už nevyhnutnosť...