icon

Zaspávanie bábätka spojené s plačom

kokosqa
9. júl 2022

Ahojte prosím v com to môže byt že skoro každé jedno denne zaspávanie dva a pól mesačnej dcérky prebieha s plačom? Nechápem prečo, sledujem znaky únavy a idem uspavat väčšinou na fitlopte alebo na rukách ledze inak nezaspinka, ale aj tak kým zaspí musí si proste poplakať a zamerať sa na nejaký predmet v miestnosti najlepsie tieň či odraz na strope potom sa tak zahladi až zaspí ale nerozumiem tomu placu :(

diamond007
9. júl 2022

@kokosqa kolíky nemá? Ak nie, sú detičky čo zaspávajú s plačom.
Prípadne skús uspať skôr, aj po 1.5h-2h

kokosqa
autor
9. júl 2022

@diamond007 nemyslím že má lebo prdka aj kaká.. uspavam väčšinou po hodinovom bdeni maximálne lebo neskôr už je horsie uspatelna

tiika
9. júl 2022

@kokosqa Aj moja neterka to tak mala.. možno si potrebuje uvoľniť napätie, energiu, negatívne emócie.. skúsila by som iný rituál zaspávania (spievanie, zavinutie do tenkej makkej deky, hladkanie, jemná hudba, biely šum, hojdanie na rukách, ..)

de_zi
9. júl 2022

Aj moja to tak mala, aj pred večerným. Neplakala jedine v šatke/nosiči. Cca po pol roku sa to zlepšilo.

lara45
9. júl 2022

@kokosqa skus jej puštať uspávanku počas ukladania na spánok mozno sa bude sústredit na hudbu pomedzi.Naša od polroka spi pri hudbe.Naprv sme skúsali klasicke hocijake pesničky a teraz ked je väčšia tak spi na posteli pustim jej rozpravky napr.oblubená je fiha tralala a hneď zaspí.Možno jej nerobí dobre to že spí na rukách teda ju tak uspávaš a nevie ako sa uložit.