Zaujatosť voči rodičom, ktorí sú metalisti či rockery
Babulky chcem sa spýtať prečo niektoré máte/majú problém stým že niektoré mamičky ockovia sú troršku tvrdší ľudia (mám na mysli metalistou, rokerov)
a podla toho sa obliekajú?...
a poznám z vlastnej skúsenosti keď vás niekto odsúdi len pre to čo máte na sebe alebo na nohách, bez toho aby svami prehodily zopár slov...
tak ako dnes bola som z malou vonka a stretla som 2mamičky slušne som sa pozdravila a išla som si po svojom dalej no nebola som od nich ani 2metre ked som počula : pre boha veď taká to dieta nemôže poriadne vychovať...
akože fakt sorry ale svoj dcérku milujem nadovšetko na svete... 😉
a to že som Metalista je snát moja vec nie ? ? 😅
@shopoholocka
@lubikan presne, ked potom vidim tie deti, ako su necitlive, vysmievaju sa spoluziakom s okuliarmi alebo nejakou odlisnostou, ludia sice zapadajuci oblecenim ale pokrytecky, arogantny.... Deti preberaju vzory spravania doma 😉
@sirinka bieber 😀 😀 😀
to ta ako napadlo ? 😀 sopliak čo hulí marišu 😀
@lubikan decko rodicov v "normalnom" vzhlade, obleceni atd-nebude sudit ine dieta, vysmievat sa? to kde ty zijes,kolko mas rokov? moja mamka ma 59 rokov, 4 deti, dospele, 5 vnuceniec a taketo zabrzdnene zaspate nazory nidky nemala. ano na tetovania mi vzdy povie :"pacia sa mi, ale nie na tebe." na piercing tak isto,
chces mi povedat, ze tovje dieta nidky nebude pocuvat metal, rock, techno, nebude mat kerku, piercing? tomu snad sama neveris
@oktobermimi keby marisu
Alebo dajme popovu idolku miley cyrus ved aj v mickeyho klubiku si ziskala srdcia a obliekajme a slravajmes a ako ona, to bude fajn... Budeme take zenske 😀
@lubikan a tá z toho twiligt ?... kristen stevard ?.. .prehulená...
alebo mám počúvať snoop doga? ... ktorí nie je nikdy čistý?
alebo 2paca ktorí mal rasistické texty? 😔 😝
@shopoholocka
@sirinka a viete co zeny, prajem vam aby vase deti zacali pocuvat metal alebo rock mozno potom pochopite ze hudba a zivotny styl nemeni charakter cloveka....to ci je clovek zly hudba ktoru pocuva a styl akym sa oblieka neovplyvni...
ked ju spolmínaš 😀
@zuzka1. áále prdlajz 😀 niečo väčšie ? 😀 sak on je slušnáček 😀
@tanickaskorokubikova haha diky, mojed eti uz pocuvaju pravidelne so mnou v aute 😉
@lubikan juj, musím už reagovať!!! akože všetci rockeri a metalisti sú spití a sfetovaní? Bože, daj trochu rozumu aj týmto škatuľkovým ľuďom!!! ja, môj mm, aj väčšina našich známich sú rockeri... a keby si nás stretla, tak ani nevieš, lebo sa neobliekame výstredne, nechlastame, nedrogujeme a dokonca nik z nás ani len cigarety nefajčí a už tobôž nie nejaké drogy!!! a máme rodiny a malé deti, ktoré sú nadovšetko milované a starané je o nich viac ako príkladne
väčšina z tých spitých sú len akože rockeri, v skutočnosti sú tak poobliekaní len preto, že sa hrajú na tvrďasov a skutočnú rockerskú dušu už dávno vymenili za fľašu a krabičku tabakových výrobkov
preco opacny ,nesuhlasny nazor jednoducho nehodite za hlavu? a nepoviete si,"no a co,mne sa to paci a druhy nech si mysli o mne co chce"
predsudky tu boli a vzdy budu a nie len voci rockerom....tak sa na to povzneste,pustite si metal,obujte kanady...a bude vam hej 🙂
@lubikan tak keď drvivá väčšina, tak by som si dovolila oponovať, ale drvivá väčšina "normálnych" mladých ľudí, vo veku -násť rokov, ponevierajúcich sa víkend čo víkend po diskotékach sa spíjajú do nemoty, hulia jednu cigaretu od druhej, chodia s kapucňami na hlavách a tvária sa ako hrdinovia. a zaujímavé, že čo poznám decká, čo majú rodičov rockerov,alebo same tie decká sú rockeri, tak tí majú od alkoholu pomerne ďaleko. a vedz, že tých deciek poznám veeeeľmi veľa. A o deckách píšem len z toho dôvodu, že je to žalostné, ako je stále viac a viac opitých práve týchto mladistvých po uliciach....
a ja si pustím punkrock, obujem si vysoké čižmy na vysokých opätkoch a je mi hej....
@zuzka1. zrovna v tom prispevku som odpisovala shopoholicke...ako uz si deti robia nazor na inych spoluziakov....ked nema najnovsi tablet,tak je podla bohatych deti chudak,a treba sa mu posmievat...cize vznika predsudok...kto nema peniaze,je nemoderny...a ty tu splietas 2 na 3....
@lubikan odkial to tie deti asi maju ze?? 🙄
napriklad....ludia si o motorkaroch (harleyakoch) myslia tiez svoje,maju nazor na nich ako na zlych ludi...prislo to z ameriky,ked zacali tie motorkarske gangy akoze tvrdych chlapov....a teraz tiez ked sa pozriete na chlapa v kozi no co vas napadne (vacsinu ludi) ? ze je gangster,nie??
ale oni seba obhajuju,ze maju radi prirodu,ze su mierumilovny,proste sloboda,vietor vo vlasoch...ale stacilo mi zucastnit sa takeho motozrazu, a mala som dost...vsetci do jeneho poozierany pod stolom,slusne spravanie,moralka ostalo doma....ale hlavne ze je sloboda a vitr vo vlasoch
@tanickaskorokubikova hm,vacsinou patria k tym "inym"...tzv smotanke ☹
super tema, sice kerku nemam ani peecing, lebo sa bojim ihiel, ale milujem tvrsiu hudbu, najlepsie sa mi upratuje a vari pri Kabate a skupine Hammerfall. Baby, co sa odlisujete od inych, palec hore a na ostarnych zvysoka kaslite, radsej byt iny a zapamatatelny ako nudny priemer na ktoreho sa lahko zabudne
@lubikan nie vidia to u svojich rodicov....ak dieta vidi ze rodic odsudzuje na zaklade obalu bude robit to iste... Je uplne jedno ci je rodic bohaty a odsudzuje chudobneho alebo je rodic "normalny" a odsudzuje "metalistu" .....
@tanickaskorokubikova napriklad moje deti ked videli cloveka s piercingom,krutili hlavou,ze to preco ma ta teta v nose,pupku a nie v uchu?? a hned to uzavreli same od seba,ze je divna 😅 😅 ...
@lubikan
ja neviem, ale ja som bola na viacerych moto zrazoch. a bola som aj na viacerych "slusnych" akciach. nezabudnem, ze na prvom motozraze som bola prekvapena viacerymi vecami - sice vsetc pili, zabavali sa, boli v kozi.... ale nikoho som nevidela vyhodit odpadok inde ako do kontajnera. nikoho som nevidela aby sa urazal, strkal do seba, bil sa s niekym. toalety a sprchy boli ciste... a na "slusnych" akciach slusnych nafintenych ludkov - osocovanie, bordel.....
@lubikan ano lebo to vidia u teba u rodica...a jedneho dna im pride do triedy dieta ktore bude "inak" oblecene a oni ho neprijmu pretoze nespada do kategorie "normalnych" a nebudu sa s nim kamaratit aj ked to bude dieta ktore je slusne vychovane a ma rovnake zaujimi no oni mu nedaju ani sancu ukazat aky je... Takto vychovavas svoje deti? Lebo ja svoje dieta budem vychovavat tak ze ludia sa nehodnotia podla vyzoru, oblecenie, vierovyznania ale podla skutkov a spravania...a v prvom rade sa hodnoti kazdy individualne...

@lubikan tak teraz ste to ze total zaklincovala!!! Vacsinou ficia na chlaste a drogach....kokos vas v 70tych rokoch zavreli do mraznicky a pustili teraz??? To co su za nazory?? Ako fuuuuu toto je moc...