Žehlenie oblečenia pre bábätko - áno/nie
Ahojte, zehlite veci pre babatko? Mame dome trojmesacne babo a z duse nenavidim zehlenie. Zatial som zehlila ale rozmyslam prestat s tym.
Ten čas sa dá aj lepšie využiť. Ja som 1x vyžehlila všetky od vtedy nikdy viac a má 2,5 roka😂
Nikdy. Ani novorodencovi. Za mna netreba.
Nezehlila som nikdy nic. U nás v domácnosti ani nemáme žehličku 😁
Odkedy sa syn narodil a to ma už 3 roky ... Tiež to z duše nenávidím, ale žehlím aj moje aj manželove veci, a čas si najdem popri pozeraní filmu večer :D
Nežehlila som
@ema229 Ja rovnako 😅👍!
Nie nezehlim, pouzivam susicku. Zehlila som iba prvemu novorodenecke veci (asi 2 mesiace) a potom som sa na to uplne vyprdla pri druhom. Pre mna je to extremna strata casu 🙈 ale hej no tie vyzehlene veci vyzeraju lepsie
....len doplnim, ze ani v porodnici ked oblecu babatko tak tie veci nie su vyzehlene.
Prvý krát pri prvom prve veci. Hotovo. Bohu dik nemal alergie ani nič podobné. Oprava usúdila zložila, za dve hodiny znova prekladané prala...
Teraz máme susicku, všetko okrem pár vlnenych kúskov tam dávam a nezehlim. Jedine pokial si to košieľky bavlnené, to tak 2x za rok oblečiem 🙂.Teraz sú už vacsi a pokial maju niečo kŕčové, rýchlo to prebehne, inak rovno zo sušičky skladám do skryne.
nie
Tak s tym mozem seknut 🤣. Lebo som dostavala informacie ako treba vsetko zehlit pre male babo. A ako to musim robit.
Ja zehlim 😁
Nežehlila som nikdy,ani keď boli novorodenci,len som vybrala,dala do sušičky,alebo neskôr ani to. Obaja su v pohode,nemali žiadne problémy,ani ekzémy, nič.
Nežehlím nič.
Ja som zehlila vsetko takto malickemu babu ale my sme mali aj dake problemy s pokozkou
Ja som zehlila, ale možno tak do polroka bodycka a pyzamy, teraz máme sušičku, už by som nezehlila, neznášam žehlenie.
Nemala som sušičku,žehlila som do 3m. Boli to galeje. Nezehlim totiž vôbec.
Ja rada žehlim, pre mňa sú tie veci po žehlení proste iné, chytia akoby druhý dych, a popritom si pozriem nejaký film.. ale vôbec to nie je povinnosť, kľudne na to kašli, keď na to nemáš čas/chuť/ nechce sa ti/hocičo si doplň 🙂 koľkokrát som použila len body či dupačky z kopy ešte nevyzehleneho prádla, lebo som súrne potrebovala... A nič sa malému nestalo, pochopiteľne 😃
Zehlili sme raz pred narodenim, viac nie.
Ja som pri malom nestíhala, bol vkuse na mne a nosic som ešte vtedy nemala pre novorodenca. Tak som prestala
Pred narodením som pozehlila, odvtedy nič .. do prania dávam sanytol, ničí baktérie …
Zehlila dom kym mi nikam neodisla. Pri druhom budem len plienky na odgrckanie zehlit nech sa zmestia do suflika
Zehlila som iba prve 3 mesiace. Neznasala som to 🤦♀️😂 Teraz zehlim len ked kupim nieco nove, tak po prvom oprani to ozehlim. Mala nikdy nemala ziadnu alergiu ani nic, chvalabohu.
Ja som zehlila pri obidvoch všetko.Ale neskôr už ako vyšlo..
Mám 3 deti a pri každom som žehlila do 1roka.
Vždy tie veci boli krajšie,vonavejsie ,na dotyk príjemnejsie ,uhladnejsie v skrini okrem tej hygieny.
Áno, pre uhladne stačí poriadne natiahnuť na šnúre ale je to rozdiel ...
Žehlim ale v podstate stále,čo teda treba a vyžaduje si to (košele do roboty,posteľné prádlo,obrus...)
Žehlička som asi do pol roka cca +- už nezehlim... není kedy 🤣🤣🤣
Ja som žehlila do pol roka, celkom ma to aj bavilo, len bolo na to akosi stále menej a menej času 😅 no a keď sa začal syn plaziť a cestou všetko ochutnávať, tak sa mi zdalo fakt zbytočné riešiť nejaké žehlenie, keď to oblečenie potom vydržalo byť čisté tak 5 sekúnd.
Podľa mňa aj v 3 mesiacoch je už v pohode s tým seknúť, ak pri tom trpíš :D
Prezehlila som len nove a jeden krát, a asi okolo 3-4 mesiacov som aj to prestala robit 😅 a keby mam sušičku, nežehlím vôbec.

Tak prestan. Dovolime ti to