icon

Zlepšil sa spánok vašich deti po odstavení?

babulka82
11. feb 2014

zlepšil sa vam spanok po odstaveni ? prosim pište sručne. Mam 9 a pol mesačne babatko a v noci velmi často papa,obaja sme už z toho nervozny ,nemyslim že mu to je na prospech. dakujem

Strana
z2
mrka2
11. feb 2014

urcite ano. ale maleho som odstavila len nedavno, o chvilu bude mat 2,tak najvyssi cas. od kedy som odstavila, prespi uplne celucku noc, predtym vstal tak 3-4 krat za noc.

gaby21
11. feb 2014

Ano, u staršieho iba čiastočne, ale predsa, mladši hned tretiu noc prespal uplne celu, predtym sa obaja v noci budili kazdu hodinu na kojenie

jankako
11. feb 2014

jednoznačne áno.konečne v 16mes.prespala celú noc aj malá aj ja.dovtedy každé dve hodky na cicíku...a cez deň tiež sa ten spánok zlepšil.

denanika
11. feb 2014

Malú som odstavila od nočného dojčenia a do dvoch dní už prespala celú noc, výhoda- malá aj ja sme boli ovela kludnejšie a nevýhoda- malá sa cez den nechcela dojčiť natolko aby som si mliečko udržala. Od nočného dojčenia som ju odstavila ked mala 12 mesiacov. 🙂

senta_sofia
11. feb 2014

jednoznacne ano, po dvoch dnoch spal celu noc, ale mali sme 21 mesiacov

nufanek
11. feb 2014

Ja som dcerku odstavila tyzden pred druhymi narodeninami. Dojcila som ju uz len vecer pred spanim a v noci viackrat. Prijala to velmi dobre, akosi uz rozumela, co sa deje a neprotestovala. Nocny spanok sa od toho momentu uplne zmenil. Kym sme dojcili bola kazdu chvilu hore, po odstaveni prespala celu noc. Synceka (1,5 roka) este dojcim, v noci je to tiez boj, je hore aj 5x, ale este chcem potiahnut, ked mam mliecko. Verim, ze bude rovnako rozumny 😀 tazko povedat, ako to bude pri 10 mesacnom drobcovi.

anibas
11. feb 2014

áno zlepšil - mala som málo mlieka, syn sa budil každú hodinu, po UM spinkal skoro celú noc cca 21:00 do 5:00

patulienkab1
11. feb 2014

jednoznačne áno - pri všetkých troch drobcoch.

dendy1
11. feb 2014

Áno. Ale to už mala akurát 2r. Teraz bude mať 3r a prespí celú noc bez zobudenia aj bez plienky.

iinuska
11. feb 2014

Adamka som kojila 2 roky, budieval sa aj 5-7 krat. Po odstaveni sa prestal budievat. Takze ANO🙂

bastika
11. feb 2014

Po odstaveni v 2,5 roku išla do svojej izby a čuduj sa svete dokázala zrazu prespat celu noc 😀

monda17
11. feb 2014

Určite nie, na to zabudni. Oni si vždy niečo nájdu 😀

siska53
11. feb 2014

Nebolo treba.maly sa po 3.m zobudill len vynimocne,inak spal celu noc. Dcera sa do roka budila raz,a po roku prespi celu noc. Dojcime sa stale. Ale po zredukovani dojcenia na dvakrat za den a neskor raz zacala vyrazne lepsie papat. 🙂

jakojako
21. feb 2014

ano zlepsil kojila som ho do roka a potom som prestala a chvilku este pital ale to som mu dala iba napit vodicky troska a zaspinkal znova po troch dnoch uz spinkal celu noc akurat ze mi stava o pol 6 rano, a uz nechce zaspat .. viete mi nieco poradit??

dennissa16
21. feb 2014

nie ☹ a už verím len na zázrak, že to príde, keď budú všetky zuby von 🙂

Strana
z2