Zmena uspávania 1-ročného po presťahovaní.

moninah
7. mar 2020

Ahojte. Pred týždňom sme sa presťahovali do iného mesta. Jednoročný syn odvtedy pri zaspávaní, aj v noci keď sa prebudí príšerne reve, vypľúva cumeľ, nechce sa kojiť. Škrieka akoby ho na nože brali. Zaspí až keď sa unaví tým strašným plačom. Väčšinou na rukách. Dovtedy stačilo pri ňom ležať, nakojiť a hladkať ho. Prípadne cez deň som ho v kočíku minútu na terase povozila a bol tuhý. Inak je normálny, vyzerá spokojný, je to zlaté dieťatko. Ale to uspávanie...som z toho bezradná. Chcem sa spýtať, či ste to niekto zažili a či sa to vrátilo do normálu.

nikusiak9
7. mar 2020

@moninah nemusi suvisiet s novym oriestorom, moze to byt 12mesacna spankova regresia

moninah
autor
8. mar 2020

@nikusiak9 takto zo dna na den? Kolko vlastne tych spankovych regresii je? Starsi praveze zacal lepsie spavat, ked zacal chodit.

ivi1808
8. mar 2020

@moninah ahoj, my sme sa stahovali koncom roka a mali sme to presne takto ako to opisujes. Dcera mala 14 mesiacov ked sme sa prestahovali a noci boli hrozne, vecer zaspala len na rukach, v noci sa budila s hroznym placom. Predtym zaspavala sama v postielke. A preslo to asi po 2 mesiacoch. Bola som uz zufala, islijej aj stolicky vtedy ale urcite to bolo aj zmenou prostredia. Teraz je to uz v pohode. Takze len vydrzat.

moninah
autor
8. mar 2020

@ivi1808 dakujem za skusenost.