1,5 ročná dcérka je celú noc prisatá na prsníku
Ahojte milé mamičky. ASi sa už budem opakovať, ale mám problé u svojej 1,5 r. dcéry, ktorú ešte stále kojím. Problém je v tom, že odmieta cumlík čo mi nevadí, ale úplne celú noc je prisatá na prsníku a ukľudňuje sa.... ležím len v jednej polohe, mám problémy s krkom a potuhnute svalstvo no keď jej v noci prsník vytiahnem hneď začne veľmi plakať a neprestane dokiaľ jej ho znova nedám a spí ďalej. SOm zúfalá, nespím v noci a cez deň mám povinnosti ako všetky maminky. Prosím pomôžte mi nejakou radou či už skúsenosťou. Už som aj skúšala si prelepiť prsia ale nezabralo to.... To ju mám trápiť , že jej proste nedám prsník?
@hankaop hovorim, bol to len priklad... ako sa zeny vedia sfanatizovat niecim, co im podsuva ineternet ale ani poriadne nevedia o com to je ... ( a je jedno, ci pozitivne, alebo negativne).. nejdeme slovičkarit teraz ..
sama si napisala, ze bohuzial zenam unika pointa toho co by sa tam malo tiez z tej vvychovy prebrat...
@katrin21 ano viem ako vyzera ta metoda,stale je to o plakani...o tom sirotinci to bol len priklad,neviem preco ludia maju tendenciu chytat za slovicka..taktiez som sa do nikoho nenavazala povedala som iba,ze ziadna podpora tu nepadla len rady ako nehat vyplakat - poplakat..Kazda mama je ina kazde dieta je ine..ano to je pravda.Kazdej to vyhovuje inac,ale ked 60 zo 100 napise radu nehaj vyplakat..tak jasne mamicka si povie,ked ine tak aj ja skusim...
@monyyasmin ked tvoje dieta bude " plakat", ze chce v obchode hracku.. tak mu ju vzdy kupis, alebo prides ukludnis ho inak, vysvetlis, ze nemoze mat vsetko??
no, lebo to tiez nebude v podstate plac, to bude jedovanie sa , mozno aj hadzanie sa o zem... ustupis, aby neutrpelo ujmu? lebo ho nemozes nechat plakat?
je rozdiel plač a plač.... nie, nie je to len o placi... vobec nie.. nesuhlasim stale s tym, co pises. 🙂 smola
@monyyasmin Celkom mi neni jasne, ako chces dieta vychovavat - teraz neberme do uvahy dojcenie, ale vseobecne. Deti maju svoje obdobia, ked chcu veci stoj co stoj, je to tak so vsetkym. Ano, dieta sa jeduje, place - zakazdym ustupis, aby bolo prave v tej chvili spokojne? pretoze uz teraz ho k tomu vedies a bude ustupovat vo vsetkom, az ti to prerastie cez hlavu. Priklad - nebude do x rokov zaspavat same, kebyze place a ma si problem zvyknut?
Moj syn bol dojceny dlho a uz to bolo ozaj o zavislosti - keby som to neutala tak pokracujeme mozno do 5 rokov. Dojcenie beriem ako nieco prospesne pre dieta - neberiem to ako prostriedok na ukludnenie starsieho dietata

@katrin21 ja mam statnicu (aj) zo socialnej pedagogiky,preto mi take odveci priklady pridu...odveci.