2,5 ročný celú noc plače a kričí au au
Neviem co mam robit. Uz su to štyri hodiny co zaspal a kazdych 10-20min sa zobudi s placom krikom a hovori boli boli au au au, pytam sa kde ho boli, neukaze mi nic. Cely vecer nic nejedol, naposledy jogurt na olovrant - ale nejedak je on vzdy. No dnes sa mi zdal cely vecer zvlastny a velmi unavený, slaby. Teplotu ma do 37 - max mi nameralo kratko po zaspati 37,4. Vzdy. Naozaj vzdy sa podobne veci u nas deju v piatok vecer :( ked nemozem rano ani zavolat k doktorke.
Nejake rady co robit? Ako zistit co mu je? Kedy pripadne volat na pohotovost? Asi preháňam, no bojim sa samozrejme
Nemôže ho bolieť zub?
A v inych dnoch ukaze kde ho boli? Vie co od neho chces ked sa ho opytas kde ho boli?
Nam sa s takou bolesťou tiež budí syn ale ukáže na nohu. Keď prudšie rastie, tak ma také bolesti a to ho kupeme vtedy 2x do týždňa s magneziovou solou a robíme domáce gumenne cukriky aby jedol zele a pomáha to.... Keby veľmi bolelo dr nám hovorila, ze mame dat sirup detský ibalgin (ten je aj proti zapalom)
U nás pti statšej dcére to boli nohy - rastové bolesti. Keď nepomohli masáže, zábaly, tak som jen dala siruo proti bolesti. Potom sa to ukludnilo do rána a ráno už bola pohoda.
Kamoska dava pred spanim polovicnu davku Nurofenu 🙈 ale akoze prvykrat som videla, ze to dakto robi. Odsleduj ho aj cez den, ja by som sla s nim.k lekarke. Odkedy som citala o tom zauzleni criev chlapceka na Orave, co na zlu starostlivost v nemocnici zomrel, tak mam des :(
Pohotovosť...
postupne opatrne prehmataj ušká, krk, bruško, nohy... a na niečo vykríkne ak ozaj bolí, možno bolí hlava, lekár tiež iné neurobí a potom uvidíš ak stúpne teplota smer dr.
Treba myslieť na zápal ucha a na covid.alw bez dr.to nezistíte.
ako prve mi napadli zub a nožičky. nerastie mu náhodou zubok? skus zasvietit a pozriet. moze to byt stolicka kludne v takomto veku.
Maly toto robí keď ho bolí hrdlo. Vtedy nechce jesť piť a v noci sa budí. Vždy keď prehltne v spanku, je hore. Teraz už povie, že to bolí hrdlo/ mandle. Predtym nie. Skus pozriet do hrdla či nemá červené.
Asi ho boli celé telo bude chorý.Dala by som mu Nurofen
Mne prvé napadlo bruško. Skús mu ho jemne postláčať. Ak sa Ti synček nebude zdať a bude ubolenÿ, zájdi s ním na pohotovosť. Do pondelka je ďaleko, keď niečo bolí.
@zapalkazapalkova viem, že mimo tému, ale ako pripravujes tie domáce želé cukríky? Moje sa rozlievali, nechceli tuhnut, keď som dala menej stavy, boli zasa príliš tuhé...
Treba ísť k dr a poriadne vyšetriť. Kamarátkin syn mal nádor v hlave, ktorý sa mu takto prejavoval nočnými bolesťami. Našťastie nezhubný. Ale netreba to zanedbať
@nika23t 1 balenie želatíny na 3dc stavy + javorový sirup a Ccko
@zapalkazapalkova mohol by byť med miesto toho sirupu?
@janage ja to robím iba od oka vždy 😁 a niekedy dám med alebo agave na osladenie 🙂
Inak mňa napadol slepák. Tam sú také mierne teploty. Ale malo by ho bolieť v oblasti bruška.
ako sa to vyvinulo?
Je to korona :(
To moze byt tolko veci. Od zubov, po kosti. Skontroluj dasienka, ci nie su napuchnute. Na vecer mu daj nurofen, uvidis ci bolest prejde. Ak su to zuby alebo naozaj ako rastie, to bolia nohy, tak mu to pomoze. Skus takto 3 dni pred spanim mu dat nurofen. Ak to nezaberie, tak vyhladaj lekara.

Asi by som skúsila zavolať na 112 a možno tam ti poradia ako zistiť čo ho môže bolieť. Ťažko takto radiť ale ak sa ti nezdá asi by som aspon túto možnosť skúsila.