icon

2-ročné dieťa ráno zavčasu vstáva

juliet86
15. sep 2022

Dieta je hore od 5 38. ma 2 roky. o 6 00 vstava bezne. znami s detmi nemaju takychto ranostajov. Pozdielajte vase ranne vtacata. Mozno aj dake know how 😅

Strana
z2
luccija
15. sep 2022

@juliet86 ak tak vstavala vzdy, alebo dlhodobo tak jej to staci.Ked nestaci, dospi si poobede.Urcite sa to da korigovat, ale ja by som dietatu nasilu nemenila rezim, spanky ci budila skor poobede..s detmi a spankom to je na 5 r katastrofa
Kolko rodicov povie, ze sa im vyspia v skolke a doma o 22_23 potom rano nevedia vstat v skolke tahaju 2-2,5 hod a nekonciaci kolotoc

marzuz89
15. sep 2022

@juliet86 ved to mate celkom fajn spanok, za mna sice 2r spat od 21 je neskoro, ale tak.. Kazdy podla seba, mozno by jej pomohlo dat o pol hodinku neskor obedny spanok a o dalsi tyzden o dalsiu pol hodinu, pretiahnete to o hodinu a tym sa moze uoravit vstavanie na tu 6tu, 6:30. Inak cez jej bdele okna ste vzdy vonku? Teda aj 6 hodin denne? Uf. A ako vies, ze je 2r na spektre? Ved to sa v tomto veku este ani nediagnostikuje 🙂 a ano, da sa chodit von v zime aj za sera, o 18 je uz tma, ved to je krasne, vonku same svetla, lampy, auta.. neskor vianocna vyzdoba. Snad nie ste 6 hodin denne len na ihrisku 😉

simca06022011
15. sep 2022

ale ved o 6tej je to ok, ja som takto malu nastopala rano niecim, vacsinou este mlieko dostala a povalali sme sa este chvilu.. a potom zaspala na obed... a tak.
Zdielam nazor ostatnych, ono sa to postupne posunie :D akutalne 11r, ledva vstane do skoly, cez prazdniny potiahne aj do 10tej... ale teda valala by sa v posteli aj nonstop. A to zacalo len toto leto, inak tak najneksor do 7:30 bola hore, uz vacsie deita chce mat svaty pokoj, cize odliezla do obyvacky pustila telku a nebudila ma :D tak o 6-7rokov si rano pospis urcite uz 🙂))

zuzanockamt
15. sep 2022

@juliet86 Moje mladšie dieťa spí 9-10 hodín. Cez deň mimo MŠ nespí. Stačí mu to. Tabuľky nie sú pre deti. Aj neurologička mi povedala, že keď sa tak nastavil, asi mu to stačí, inak je ok.
Nám s manželom tiež stačí minumum spánku (4-5 hodín denne). Niektorí ľudia sú takto nastavení a v pohode fungujú.

ailiba
15. sep 2022

@juliet86 a poobede ti spi? Moj syn napr. Zaspava okolo 22:00 a vstava o 6:30, poobede nespi....v lete som ho ukladala o 20:30 a hore bol o 5:30. Fakt na nervy. Nedavas ho spavat skoro? Kazdy mame inu potrebu spanku. Zavidim mamickam, co im dieta poobede prespi 3 hodiny.

juliet86
autor
15. sep 2022

@marzuz89 na spektre som myslela ze 11-13hodin ze na nizsej casti spektra chapes. a hej chodime vela von doobeda aj poobede.

juliet86
autor
15. sep 2022

@simca06022011 dakujem 😍😍😍

juliet86
autor
15. sep 2022

@ailiba to mas masaker bez denneho spanku. a ma dobru naladu ked spi len tolko?

hanaxxx
15. sep 2022

Ja mam rocneho a ked sa zobudi nejako skor (o 5tej, alebo aj o 6stej a mne sa este strasne nechce vstat), tak ho zoberiem z postielky a ideme si spolu este lahnut do ohradky (mame velku ohradku s matracom), a tam pri mne este zaspi kludne aj na dve hodky,paci sa mu spat pri mne alebo pri muzovi.

ailiba
16. sep 2022

@juliet86 to mas pravdu... A to mame este 3 mesacne babo... Takze noc tiez nic moc.
Vsak to, ze potom je unaveny a protivny, ale spat ani za svet... Neviem, co s nim mam robit.

Strana
z2