icon

20 mesačný syn sa stále v noci budí

katka9102
19. sep 2012

😒

Strana
z3
evina1909
5. jan 2013

@zuzanockamt ved ani ja ho nechcem odúčať?ked si to vyžaduje tak prečo nie?mám ho trápiť,že mu ho nedám?nech si dá a viem potom,že bude dalej spinkať,chvalabohu iný problém nemáme... 🙂

tinka.binka
Odpoveď bola odstránená
nunusimi
5. jan 2013

@tinka.binka a ak bude aj vase druhe babo taketo, tak si mozte pogratulovat 😉 pretoze kazde dieta je ine, a inak spinka, papa, uvazuje, hra sa.... napriek tomu, ze ma rovnake podnety.

mobilka
5. jan 2013

@tinka.binka čo to znamená "spánkový režim"? máme 14 mesačného drobca a v noci sa budí dakedy aj 3-4krát, dakedy to bolo aj viac, už som tiež riadne unavená. Nechávame ho aj vyrevať, ale to je strašné, on by bol asi schopný revať veľmi dlho ... tak to potom vzdávam. Nechcem ho celkom odstaviť, ale bola by som rada, kedy sa budil už len raz v noci ...

petinkak
5. jan 2013

@katka9102 mozem sa spytat, ktora kniha pomohla? ked bol nas maly mensi, tak pomohla kazde dieta sa nauci spat same, ale od istej doby na to akosi zabudol 😀 o 3 tyzdne bude mat 2 roky a spi katastroficky... zaspava tak, ze ma drzi za ruku - to mi nevadi, ale v noci sa zobudi milion krat... niekedy staci, ze k nemu pridem, lahne si a spi dalej, inokedy zaberie len mlieko... lebo ruci aj pol hodku v kuse hysterickym revom, az zobudi susedov... a je mi potom trapne im povedat dobre rano 🙂

tinka.binka
Odpoveď bola odstránená
katka9102
autor
6. jan 2013

@petinkak zdravim vas, mne pomohla ta ako naucit dieta spat....co spominate, aj nas malý pekne spal a opat zacal mat take maniere ako predtym.........ale ja si skor myslim, ze to je aj "vdaka" manzelovi.........dovoli mu vsetko.......lebo je s nim malo :(

tinka.binka
Odpoveď bola odstránená
tinka.binka
Odpoveď bola odstránená
petinkak
6. jan 2013

@katka9102 dakujem, hned ju zacnem citat. snad pomoze 🙂

katka9102
autor
6. jan 2013

@petinkak DRZIM PALCE!!!!!

tinka.binka
Odpoveď bola odstránená
tinipini
6. jan 2013

ahojte
mám 3 synov, starší dvaja spali krásne od 3 mesiacov sami v izbe, sami krásne zaspávali, od 9 mesiacov aj celú noc bez budenia
ale najmladší je skúškou našich nervov 😀
v 6 týždni mu zistili reflux, tak sme plač a budenie pripisovali tomu, zaspával doteraz sám, ale v poslednej dobe si často vyžaduje prítomnosť mňa alebo manžela, stačí byť v izbe, tma,hoci sa len chytí za rúčku, alebo ho pohladkáme,
ale nočné budenie nemá konca, aj 2-3 krát, mlieko jednoducho musí byť a niekedy este aj čaj, večer vypije tak 240 ml mlieka a v noci este cca 200 ml mlieka a niekedy aj cajík cca 100 ml, ale celkovo nespí kludne, casto zo sna spustí taký rev, že šťastie, že bývame v rodinnom dome, skúšali sme mu nedať mlieko, ale katastrofa, cumlík nemáme už od 9 mesiacov, sám ho odmietal, fakt si uz s ním nevieme rady, asi neostáva nič iné, ako to vydržať 😒

lvka
6. jan 2013

Nas syn ma 2 roky a mesiac... Je to uplne stastne a spokojne dieta ktore sa naozaj cele dni smeje.. V noci si to potom "vynahradi" ten plac ;) uz sice noc prespal ale dalo by sa to spocitat na prstoch jednej ruky, stale sa budi cca 2x za noc, napije sa vody a spi dalej..

tinipini
8. jan 2013

@lvka akoby si opisovala môjho Šimona

anita12
26. feb 2013

@barchee ...ahoj, nasla som tvoj prispevok spred roka.. preslo to nocne nespanie u vas a ako a kedy?? ja som uz tiez nestastna unavena z nocnych 2 hodinovych prestavok nasho 17 mesacneho synceka. trva to uz 10 mesiacov, bojim sa ze mu uskodi taky kuskovany spanok.. dakujem ahoj

barchee
26. feb 2013

@anita12 ahoj 🙂 ano, už spí lepšie, aj keď stále nie kľudne, ale lepšie, už sa aspoň nebudí, ale spánok má stále veľmi nekľudný, stále sa metá, prehadzuje... 😖

eviki
26. feb 2013

@katka9102 ahoj, neda mi nereagovat, lebo ked to citam, pripomina mi to moju malu, ktora tiez nespavala, ale ona teda ani cez den. Doslova od narodenia sa budila cez den po 20min., a v noci tak po 1-2hod. Trvalo to tak do cca 2r. Tiez som skusala vsetko mozne, precitala niekolko clankov, aby som sa dopatrala k pricine. Bola som zrela na psychiatriu. Dodnes na to spominam, ako na nocnu moru (zial). Dnes ma 3,5r, a aj ked este stale neprespi noc v kuse, tak sa to zlepsilo. Na margo toho prikrmovania, v hlade to asi nebude, aspon u nas to nezafungovalo. Pricin je mozno viac, ale s istotou tvrdim, ze nase pediatricky toho o detskej dusi moc nevedia. Je to len na tebe, ako to cele zvladnes. Velmi by som sa neriadila mamickami typu "ja som dietatu dovolila len toto, a dost, a bolo..." Ak chapes, co tym myslim. Dieta formuje matku, nie naopak. Ak je dieta lahko tvarovatelne, ma to v povahe, nie je to uspech, ci vina matky. Mne mala vrieskala az dokial sa nezacala dlavit. U nas napr. nebolo mozne pouzivat filozofiu typu: "nechaj ju tak, ved ona prestane..." Doslova som neznasala tento nazor. Proste, matka co nezazije take dieta, nepochopi!. Hlavne si udrzuj zdravu psychiku, lebo to raz prejde, to jedine je iste 🙂. Este ti bude robit radost 🙂

katka9102
autor
27. feb 2013

@eviki Nase "spinkanie" sa uz zlepsilo, nehovorim, ze prespime celu noc, ale je to uz fajn. Niekedy sa stane ze spime aj celu noc 🙂 Som rada, ze nemam sama take dietatko 🙂 Rada, si precitam nazory viacerych mamiciek, kedze u nas na dedine zatial ziadna mamina nemala take "problemy" (a mozno aj mala len sa nechce priznat 😖 ). 🙂

marussska
27. okt 2024

@barchee Dobry den, prosim vas ako ste to pitom vyriesíli? Ja mam dceru v rovnakom veku a uplne identicke spravanie. Som z toho zufala :( Nam to vsak zacalo vtedy, ked som jej dala jeden denny spanok namiesto dvocj. Trva to uz nejake dva mesiace a je to horsie a horsie…
Budem vdacna za kazdu radu 🙏🏻

Strana
z3