icon

5 mesačné dieťa sa zobudí úplne potichúčku

jarca1111
7. jún 2019

ahojte, asi je to blbost ale nikdy neviem kedy sa moje dieta zobudi, nakolko ked vstane tak iba lezi a caka kedy pridem, je uplne ticho😀 je to normalne?

1nikuska9
7. jún 2019

@jarca1111 moja ma sice uz 9 mesiacov ale tiez ked sa zobudi neplace. Zozaciatku ma zobudil len suchot jej paplonika, teraz sa uz zobudim na to ako klaci v postielke, pozera na mna a caka kedy otvorim oci. Ani rano ani ked spi pocas dna neplace pri zobudeni. Kvoli tomu sme si kupili videopestunku lebo cez den som ju stale chodila kontrolovat

hennyinnsbruck
7. jún 2019

Prečo hľadáš problémy kde nie sú 🤔
Bud rada, to sa môže veľmi rýchlo zmeniť....

Moja je každé ráno tak... Ešte ju nechám aj pol hod ležať kým je ticho... Cez deň tiež veľa x.. Spi, potom pozriem do postieľky a čumi namna🤣

lucy0807
7. jún 2019

@jarca1111 veď to je zlaté dieťa 😂 buď rada 😊

lorela
7. jún 2019

@jarca1111 Prečo by to nemalo byť normálne?
Buď rada a užívaj si materskú, strašne rýchlo ubehne... 🙂

petronela10149
7. jún 2019

je to uplne normalne 😀,uezivaj 😘...moja prvorodena bola takato,ked uz vedela rozpravat,tak zakricala mamiii,uz somsa vybubala 😅a to vedela po roku fakt kecat---chcem taketo dieta aj teraz,ten nas posledny,kubik,vresti akokeby ho z koze drali,ked sa zobudi a to ho vezmem a sa nahlas rorehli 😂

megyi1711
7. jún 2019

@jarca1111
Moj maly 5 mesacny je tak isto,ked sa zobudi neplace iba ticho sa obzera hra sa s rukami nohami a vsimnem si ze je hore ked vyda nejaky zvuk 😁

simsalabim
7. jún 2019

@jarca1111 moja druha dcera bola taka, nikdy neplakala, spokojne cakala. Poviem ti, po prvej dcere, ktora vrieskala ledva otvorila oci, ci som bola pri nej alebo nie, co v kociku, v postielke ci v aute, som si to riadne uzivala. Uzivaj si to aj ty, ved to je zlate dieta 😍

kahh
7. jún 2019

@jarca1111 podla mna to mas super, ze neplace :D co by ine matky za to dali :D

hettinka
7. jún 2019

@jarca1111 áno. A buď rada, kým je to tak.

selest
7. jún 2019

Hej aj nas to tak robil. Zobudil sa a kukal a ked uz vedel sediet ci vstat tak stal a sem tam si zahmmkal ci ho niekto pocuje. Kolkokrat som sa zobudila v noci a zlakla som sa lebo stal a kukal na mna z postielky😂alebo natahoval male ruky cez mreze a snazil sa vtiahnu do postielky co bolo na dosah. Teraz uz je vacsi a uz sa aj boji v noci tak sa rozplace ked sa zobudi.

elementissa
7. jún 2019

Bud rada, každý by chcel také kľudne dieťa

bagre
7. jún 2019

@jarca1111 pravdepodobne je spokojné ešte 🙂

horalka1986
7. jún 2019

No, nieje to az taka blbost. Motoricky je to problem ale nie nejaky vazny. Dieta sa ma vediet nudit. Cize ak sa zacne nudit,ma to dat najavo. My chodime pravidelne na psychomotoriku a cca v pol roku zaznela aj otazka ci sa vie nudit.

dismonika
7. jún 2019

Ahoj, obe moje dcérky boli také. Buď rada, je to super. Naopak syn akonáhle otvorí oči, tak vrieska akoby ho z kože drali.

0silvia0
7. jún 2019

@jarca1111 neboj, druhé budeš mať možno uvrešťané a upišťané a potom si užiješ aj zobúdzanie nahlas 😍

jarca1111
autor
7. jún 2019

@horalka1986 no motoricky je slabsi, to je pravda..

jarca1111
autor
7. jún 2019

@0silvia0 tak on je celkovo upistany, urevany, len to zobudzanie je take 😀

thoughtfulweirdo
7. jún 2019

Neboj, prejde to 😂 aj moja v cca pol roku taka bola, ale uz zdaleka nie je :D

barunka.k
7. jún 2019

@jarca1111 naša mala to má rovnako ..zobudí sa a čaká....my by sme bez videopestunky nemohli fungovať 😁

jamika27
7. jún 2019

@jarca1111 no nie je to normálne, ale rada si s tebou deti vymením, chcem mať takto nenormálne deti :D

patrica8
7. jún 2019

Bud rada, ani nas neplakal ked sa zobudil, celkovo ako babo malo plakal. Oooch vratila by som tie casy, teraz reve za vsetko a to ma uz 3r 😂

evittam
7. jún 2019

@jarca1111 Mne len napadlo jedno- a ako by sa spokojne dieta malo budit aby to bolo podla teba v poriadku?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
eriksonka1234
7. jún 2019

@jarca1111 aj môj syn bol takýto poklad, a keď bol už starší, nikdy neprišiel k nám do spálne, kým sme nevstali, aj keď sa zobudil skôr, hral sa tichucko v izbe, naozaj bol ukážkové dieťa. Kým neprišla puberta😂