icon

Ako správne na sťahovanie pipiska u dieťatka?

bibih
23. aug 2019

Mamicky, prosim vas o pomoc. Pocula som, ze niektore vyskusali Slezovu mast z Justu, ked to neslo. Mozem sa opytat, ako ste to pouzivali? Natriete pipusa niekolkokrat a potom stahujete? Alebo ako to robite prosim? Chcem sa vyhnut lekarovi s malym. Prosim nepiste mi, ze to nemam robit a tak. Poprosila by som len mamicky, ktore to vyskusali a ide. Hlavne by som bola rada, keby to maleho nebolelo. Dakujem

Strana
z2
beatrix85
26. aug 2019

@bibih treba mať rozum a nesťahovať až keď je problém. Ja som sa nikdy žiadnej doktorky nepýtala a sťahovala som malému predložku od narodenia jemnučko v kúpeli, pekne umyla a nikdy problém nebol ani pri sťahovaní ani nikdy nemal zápal. No občas dieťa zaprotestuje ale to tiež pri čistení uší, umývaní zúbkov keď rastú nové a pod. Bože ženy, však ide o zdravie a hygienu dieťaťa. Nebuďte také vystrašené.

lindusss2016
26. aug 2019

@bibih kupis v lekarni, len si este vygoogli na nete, co je lepsie, lebo teraz nepamatam, ci koren alebo kvet

lucia989
12. jan 2022

Mi sme mali poprechladany pindik a lbcas nam sla aj krvicka asli sme k lekarke a ta mu pretiahla pindik pomali ale zabolelo ho to asi ako 4mesacneho alebo 5mesacneho a od vtedy sa nam robia mazivove hrcky a musime kazdy den pretahovat. Po kupani ho to vzdy boli pri cikani stipe neviem uz tiez ako sa tej bolesti zbavit ako mu pomoct ale ako citam tu nam nato dala framikoinovu mast len ju uz nechcem pouzivat a preto by som chcela nieco poradit ale dakujem docitala som sa tu kopu rad.

mizu89
12. jan 2022

@bibih moja skúsenosť.ked sa prvý syn narodil dr povedala že sťahovať len tak symbolicky.neviem ako by som to vysvetlila.ked sme sa stretli zo známymi tak ty nám ukázali ako sťahovať.no klasicky ako keď si chlap stiahne úplne že je žaluď von.a vieš čo tam mal malý aký bordel za to mini sťahovanie a ešte aj pipiš zrastený.tak sme sťahovali normálne používali sme slezovy krém od just a chlapcovi sa to odlepilo.deuhemu tak isto sťahujeme (len manžel).a je pokoj žiadny pipiš zrastený.

Strana
z2