icon

Ako udržať bábätko v kočíku v bdelom stave?

mysiatko
25. okt 2011

Ahojte dievcata, potrebujem poradit nejaku fintu ako udrzat nasu Leu v kociku v bdelom stave, pokial nespi tak v kociku place a ani za svet v nom nebude. donedavna v nom nechcela ani spavat. Teraz sa to trosku upravilo a niekedy v nom aj pospi ak vystihnem chvilu ked zaspi a nezobudi sa pri prekladani do vanicky. ak sa zobudi tak uz tam nebude ani za svet. Som uz bezradna tak som sa tesila na prechadzky s kocikom a teraz len sedime doma, alebo sa musime vybrat na prechadzku v nosici, v nom ale bude tiez len ked zaspi inak nie.Takze ak som s nou vonku a nespi musim ju mat na rukach 😒 😒 😒 IIde zima a nemozem ju stale vytahovat z kocika

Strana
z2
abbey1
25. okt 2011

Naša Zara v kočíku nikdy nechcela byť. Nepomohla ani športová verzia a dodnes nám golfáč slúži len ako nákupný vozík. Nepomáha ozaj nič, tak je buď u mňa na rukách, alebo už teraz cupká sama. Keď som mala stav zúfalstva a nemohla som ju niesť, bola schopná prejačať celú cestu domov (asi 3krát), tak som to už nikdy ani len neskúšala a poctivo sa nosíme. Známy, keď nás stretnú, tak sa už len smejú, vraj načo nám je kočík. Ak ju výnimočne vidia v kočíku, tak nechápu.
Proste deti sú rôzne, a nechať ich trápiť je hlúposť. Ten rok preletí veľmi rýchlo a na vozenie sú už potom veľké, ale tie žalostné plače by som si, teda aspoň ja, pamätala navždy.

katka888
25. okt 2011

@anjelicek26
hmmmm... nasa viki ked nespala v kociari, tak plakala o 106 a v aute v autosedacke detto. ak nespala, vkuse plakala, u nas neplatilo " nalozime do auta , prejdeme 3 kolecka a zaspi..." este skusime tu lod a ked to nezvladne, ideme na vysetrenie stredneho ucha 😀

moni
25. okt 2011

Kym mala moja mala reflux, kocik nehrozil 😝 neskor ked bola v uhle a videla na svet tak nebolo tolko kriku, ale akonahle objavila naco su nohy, kocik opat nehrozi. Ale mozem sa stavit, ze ked na jar uvidi ze v JEJ kociku vozime braceka budu sceny 😀

dejka77
25. okt 2011

Ja som mala tiez ten problem v podstate od zaciatku. Ale po case sa to zmenilo, zavesila som jej tam hracku nech sa ma s cim hrat a uz je to lepsie. Place len ked je hladna. A hlavne musim byt v pohybe lebo ked stojim a ona sa nahodou zobudi tak je zle 🙂 Takze ja som si vychadzky zatial tiez velmi neuzila.

babulka123
25. okt 2011

@mysiatko neviem aky mas kocik.. kamoskyna mala robila to iste.. neskutocne ale fakt neskutocne revala.. boli to boje.. a nakoniec zistili ze to bolo len v tom ze bola v sportovej casti chrbtom k mamke.. kupili druhy kocik aby fesanda videla na maminku a zrazu si zacali vychadzky uzivat obe.. tak skus.. neviem ..

katy1979
25. okt 2011

no my mame 15 mesiacov a obcas je to lepsie obcas horsie ale ked si zmysli ze tam nebude tak ho tam neudrzite vyvlecie sa aj spod pasov a postavi v kociku a vresti dalej ci zlezie dole. ale ako tak zvladame ked ho nalozim do kocika uz doma tak ako tak sedi. ale akonahle prideme napr. do skolky a ide von z kocika naspat ho uz nedostanem.
a ohladom vsak nech si zvykne sa vozit no neviem asi by sa moje dieta z toho zblaznilo a ja tiez.
toto mozu povedat maminky ktorch deti si sice poplacu ale nie su to hysaky ci vreskotu ci mrnkaju. ale ked dieta doslova zjape hodinu ci dve neviem ci by to ustali pocuvat a zvladat to kazdy den.
tuto teoriu naucenia mala aj moja mama az kym nezistila ze maly prevresti doslova cestu cez cele mesto. a bola z toho laryngitida.
ked mal asi 4mesiace a cely den nechcel spat tak som ho ako tak uspala a aj ked bolo psie pocasie isla von. cestu tam mi spal cestou spat sa zobudil. v tom pocasi vybrat ho sa nedalo uz som myslela ze budem revat s nim.
nikdy som ho nevyberala hned pri prvom zamrncani vzdy som pockala ci sa ukludni ci nie. ak nic nezaberalo nosil sa na rukach v satke ci manduci a kocik bol na nakupy. aj v zime sa nosit da

Strana
z2