Ako uspať bábätko, ktoré sa stále budí rukami ?
Ahojte maminy,poraďte prosím. Máme doma 2.5mesacne bábätko,ktoré je bohužiaľ naučené zaspávať hopsanim na fitlopte(pre amoky plaču ako keby ju drali z kože keď sa narodila,čo nebolo spôsobené ale zrejme kolikami ale tým že sa nemohla nastrojit do spánku a zaspať), kašľať na to že nás bolia chrbaty z lopty ide o to že keď ju už uspime a presunieme do postieľky,vzápätí začne metať rukami ,aj po tvári si a prebudí sa...keď jej tie ruky uviazem dnu,uspime ju a dáme.do postielky tak začne metat hlavou zľava doprava tisíc krát až chytí nervy na to že nemôže hýbať rukami a zas sa preberie. Čo s ňou mám robiť? Ako ju uspat inak?? Spievanie hladkanie kočík( do ktorého tiež keď ideme von musí byť uhopsana na lopte, taká omracena aby tam.zaspala) nepomáha.
@nik7123 viete co samo to nejako preslo,trebalo len cas.ak si dobre pamatam

tak vizala by som ruky urcite, citi sa istejsie, k hlave som davala plienku platenu, aby mal nieco okolo hlavy a nie vzduch, pretoze je zvyknute z brucha, ze je obklopene maternicou, stiahni si appku white noise, a pustaj zvuky, nam zaberal vysavač, potom sme mali vlak, a tak sme do dvoch rokov zaspavali pri klopkajucom dazdi na kapotu auta, vtedy sa nam vsetkym fajne spalo :D
@1simuska01