icon

Ako zvládnuť, keď dcéry chýbajú na spoločných triednych fotkách?

14. apr 2026

Ahojte. Ako ste zvládali keď vaše deti neboli na spoločných fotkách, keď sa fotili v škole. Dcéry mali dnes jarné fotenie. Jedna z nich je predškolacka takže už spoločnú fotku mať nebudú. Ide už do školy. Je mi z toho smutno. Aj vy ste mali z toho také pocity ? A zároveň bola aj spoločná fotka triec.

Strana
z4
aurora33
15. apr 2026
@anonym_ffb203

@aurora33 deti s kaslom, sem tam kychanie, priesvitny sopel u nas nieje dovod na to aby dieta neslo do skolky, na tom sme sa ako rodicia dohodli
Ja niesom mater, laskavo sa ukludni a neafektuj

@anonym_ffb203 sama píšeš že na ďalší deň už do škôlky nesla tak to asi nebol len kaslik a sem tam kychnutie. A si mater keď das choré decko do škôlky.

anonym_ffb203
15. apr 2026
@aurora33

@anonym_ffb203 sama píšeš že na ďalší deň už do škôlky nesla tak to asi nebol len kaslik a sem tam kychnutie. A si mater keď das choré decko do škôlky.

@aurora33 lebo som uz bola doma a mala dovolenku tak som dieta nechala do istoty doma ci nieco bude ci nie a bol piatok
V pondelok bolo dieta opat v skolke lebo mu uz nic nebolo
Daj si kavu a kolac a neprskaj tu hnus a najdi si psychoterapeuta, evidentne mas “ine” problemy

aurora33
Odpoveď bola odstránená
guudy
15. apr 2026
@anonym_8960db

@guudy ďakujeme 💞 a vám vopred gratulujeme!

@anonym_8960db je prijata na obe univerzity, kde robila prijimacky🥳🥳🥳

nominativ
15. apr 2026

@anonym_autor ja ťa chápem. Nerozumiem tým rečiam, ako sú tie fotky k ničomu a podobne, ako často ich vyťahuješ. No pomerne často. A pre moje decká je to obzvlášť zaujímavé, sama si pamätám, ako som ako dieťa často prezerala fotky doma alebo u babky.

Pre mňa jednoducho majú fotky hodnotu a tie zo školy, škôlky obzvlášť. Dnes je predigitalizovaná doba, väčšina ľudí okolo mňa ani nemá fotky v papierovej forme.

Ale čo ti zostava, jedine sa s tým zmieriť. Ja by som fotku bez môjho dieťaťa nekúpila. Vytlač si nejaké foto z besiedky alebo tak. 🙂

anonym_6299d8
15. apr 2026
@nominativ

@anonym_autor ja ťa chápem. Nerozumiem tým rečiam, ako sú tie fotky k ničomu a podobne, ako často ich vyťahuješ. No pomerne často. A pre moje decká je to obzvlášť zaujímavé, sama si pamätám, ako som ako dieťa často prezerala fotky doma alebo u babky.

Pre mňa jednoducho majú fotky hodnotu a tie zo školy, škôlky obzvlášť. Dnes je predigitalizovaná doba, väčšina ľudí okolo mňa ani nemá fotky v papierovej forme.

Ale čo ti zostava, jedine sa s tým zmieriť. Ja by som fotku bez môjho dieťaťa nekúpila. Vytlač si nejaké foto z besiedky alebo tak. 🙂

@nominativ ro tu nepíš také lebo budeš psychicky labilná 🤣. My si aj teraz stále dávame tlačiť fotky do albumu a občas si ich pozrieme.

margotka17
15. apr 2026

@anonym_autor veď ich učiteľka môže hoci kedy ešte v škôlke všetkých do mobilu odfotiť.

evkatk
15. apr 2026

Nechápem, čo sa tu rieši. Byť nešťastnou z toho, že dieťa sa nemohlo odfotiť s triedou, to môže iba psychicky narušená matka. Veď fotky zo škôlky si môže urobiť aj sama a často deti pri rôznych aktivitách robia aj učiteľky a posielajú ich telefónom mamkám. Naše deti majú tak týždenne aj 5 - 6 fotiek zo škôlky. Nemusia byť na fotke nastrojené a stáť v pozore, krajšie sú tie prirodzené.

ivik4
15. apr 2026

Ja sa pytam ako mozu taketo labilne osoby zit v dnesnom svete 😵‍💫

anonym_8352c5
15. apr 2026

Nasi ked sa fotili prisli aj marodi na 10 minut na fotku a potom isli domov. Ak to dieta nie je ozaj na pristrojoch v nemocnici tak to nie je problem..

anonym_9c582b
15. apr 2026

@anonym_autor Moje deti dosť často chýbali na spoločnom fotení. Popravde, už sú na strednej a zatiaľ si nikdy staré fotky zo škôlky ani zo školy neprezerali...

anonym_87fde3
15. apr 2026

Prosím povedz, že si len robíš srandu 🤦‍♀️

anonym_ffb203
15. apr 2026
@aurora33
Odpoveď bola zmazaná

@aurora33 fuj vulgarna si riadne
Dufam, ze si si deti lepsie vychovala a nevyrastie z nich to tu teraz predvadzas
Ci aj oni budu vykrikovat zenam, ze su kravy?
Asi ano. , tam je problem v tvojich rodicoch, ze ta nenaucili nenaucis ani ty
Dufam, ze co najmenej otravujes ludom zivot v tvojom okoli, taku vulgarnost a toxicitu ble

aurora33
16. apr 2026
@anonym_ffb203

@aurora33 fuj vulgarna si riadne
Dufam, ze si si deti lepsie vychovala a nevyrastie z nich to tu teraz predvadzas
Ci aj oni budu vykrikovat zenam, ze su kravy?
Asi ano. , tam je problem v tvojich rodicoch, ze ta nenaucili nenaucis ani ty
Dufam, ze co najmenej otravujes ludom zivot v tvojom okoli, taku vulgarnost a toxicitu ble

@anonym_ffb203 ty si taká nechapava po svojich rodičoch? Ešte k mám koľkokrát napisat že dať choré decko do škôlky je proste choré a normálny človek to neurobí? Iné pomenovanie na takých ľudí nemám, bohuzial. A nestaraj sa o mojich rodičov ani o mňa a ani o moje deti. Pekný deň prajem

euka210
16. apr 2026

@anonym_autor moj aj ked bol chory, tak na fotenie prisiel...hlavne teda predskolak, kde sa robili fotky aj na "tablo". Pokial dieta nema horucku, tak u nas sa tak bezne robilo, ze na tu 1h fotenia prisli aj deti, ktore chybali kvoli chorobe.
A prinajhorsom nebude na fotke, ale fotku dostat moze. Trapi to len Teba ci dieta? Dieta si skolku bude pamatat len minimalne.

euka210
16. apr 2026
@anonym_9c582b

@anonym_autor Moje deti dosť často chýbali na spoločnom fotení. Popravde, už sú na strednej a zatiaľ si nikdy staré fotky zo škôlky ani zo školy neprezerali...

@anonym_9c582b presne 👍...jediny, kto si pozera fotky z detstva a skolky som ja 😁 ...ked nejaku ukazem mojmu 12r ci 14r, tak odpor a nezaujem 🤣

anonym_011265
16. apr 2026
@anonym_autor

A zažili ste to už aj vy, že vaše deti nemohli byť v škôlke kôli chorobe a nemali spoločne fotky s triedou ?

@anonym_autor ano, stalo sa nám to velakrat pri detoch, ani dcéra nema fotku zo skolky z posledného rocnika, tiez ma to mrzelo. Veľa spoluziakov jej zostalo zo skoly, s tromi, ktoré isli na inu skolu sa vidime pravidelne na narodeninových oslavách.

anonym_540898
Odpoveď bola odstránená
aurora33
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4