Ako zvládnuť, keď dcéry chýbajú na spoločných triednych fotkách?
Ahojte. Ako ste zvládali keď vaše deti neboli na spoločných fotkách, keď sa fotili v škole. Dcéry mali dnes jarné fotenie. Jedna z nich je predškolacka takže už spoločnú fotku mať nebudú. Ide už do školy. Je mi z toho smutno. Aj vy ste mali z toho také pocity ? A zároveň bola aj spoločná fotka triec.
@anonym_autor prezivas to az velmi
Ale na druhej strane chapem. Tiez som poslala do skolky dieta co sa mi uz nezdalo, ze nieco na nu ide ale reku karneval prvykrat v skolke , vydrzi
Ale videla zazila ma fotku, na dalsi den uz do skolky nesla
Skor ma mrzi , ze som si nedala az tak zalezat na kostyme a len sme ho pozicali, buduci rok budem uz vediet ale bola krasna aj tak
@anonym_ffb203 Koľko ďalších deti stihla nakaziť? Lebo však karneval, však
Vedela si kedy sa fotia tak na tých 5 minút mohli prísť na fotenie. Keď neprišli tak fotka nebude, no a? Ja som si až po rokoch uvedomila, že som chodila do škôlky so spolužiakom so základnej 😁
A zažili ste to už aj vy, že vaše deti nemohli byť v škôlke kôli chorobe a nemali spoločne fotky s triedou ?
@anonym_autor Zazila som koronu, kde moja dcera nie je na prvackej fotke a syn na tretieckej lebo sa nefotilo. Zvlast ta prvacka mi je luto, ale nebudem kvoli tomu revat. A sym este nie je na uz neviem ktorej, lebo bol chory.
@anonym_autor ja by som sa skor opytala mimo temy- to kto na MK vybera ilustracne fotky k nazvam tem??OMG
@abbey1 na dalsi den neprisla polka triedy,
Moje dieta tym pacientom 0 nebolo, to dievcatko co vsetkych nakazilo karneval neabsolvovalo uz bolo doma chore
Dieta preslo rannym filtrom ☑️ , inak by mi volali , ze nieje v poriadku
@abbey1 si prestuduj, kedy dieta moze a nemoze ist do skolky
Mimochodom nasa skolka sa dohodla na urcitych pravidlach kedy dieta moze a kedy uz do skolky nemoze ( suchy kasel, trocha sopla nevadi moja vtedy sem tam potiahla nejaky sopel nic viac) takze nevyskakuj do mna
@anonym_autor moj zo skolky nemá spoločnú foto za 4 roky skoro vôbec...iba v prvy rok, v druhy rok mal kiahne, tretí rok bol covid, a v predškolskej ho práve ten den operovali..a to bolo veľké fotenie do albumu, kopa fotiek na ktorej on chýbal. Normálne som to prežila. Nechápem prečo by som sa mala z toho rucat
@anonym_autor akože nič v zlom ale psychicky si na tom ok? Lebo keď toto prežívaš, tak niečo v poriadku isto nebude.
@anonym_5f25d4 Este kvoli tomu plakat...fakt zrela na psychiatra. Ludom uz fakt prepina na kompletku.
v zahranici-aspon u nas nikdy spolocna fotka nebola.. deti sa fotili len samostatne pripadne so surodencami ...az posledny rocnik im spraili jednu na pamiatku -ale medzitym sa deti prestriedali ... luto mi to nieje.. ani na moje fotky sa nepozeram a pochybujem,ze dcera bude ina
Plakať kvôli tomu že nemá fotky, no nič v zlom ale čo urobíš keď ti napríklad donesie trojku z diktátu? Skolabuješ už úplne?
Iste máš spoločnú fotku z nejakého školského výletu, netreba sa rúcať.
@anonym_540898 možno fotky generuje AI
Moj syn sa fotil v skolke pred 2 rokmi a akurat minuly tyzden som mu tu fotku ukazovala a nevedel si spomenut ani na 1 meno. A je mu to nejak jedno.
Ano dcera na jednom foteni nebola. Ked sa objednavali fotky som sa jej spytala, ci chce jednu fotku kde je cela trieda na pamiatku aj ked tam ona nie je. A kedze chcela tak sme jednu na pamiatku kupili. Ma doteraz vsetky spolocne fotky od skolky az po 6 triedu odlozenu v sanone na pamiatku.
podla mna to prilis prezivas, hlavne ako sama pises places kvoli tomu.
A zažili ste to už aj vy, že vaše deti nemohli byť v škôlke kôli chorobe a nemali spoločne fotky s triedou ?
@anonym_autor na fotenie vzdy isli. Aj ucitelky vzdy vraveli nech deti dojdu ak nelezia v horuckach, ze budu mat spomienku.
@anonym_autor syn bol chorý v kuse, v škôlke spoločné fotky ani nemali. Toto nie je vec, ktorá by ma rozhodila.
@anonym_autor ja by som sa skor opytala mimo temy- to kto na MK vybera ilustracne fotky k nazvam tem??OMG
@anonym_540898 vybera ich AI, preto su vysledky ake su. Pri teme o obriezke dospeleho chlapa bola fotka muslimskeho paru
Moja dcéra neznášala fotenie. V škôlke bola 4 roky. Prvý rok má takú pózu, že odfoťte ma čo najskôr, lebo budem plakať. Druhý rok na fotke reálne plače. Neprevzala som ju, ale mám prefotenú spoločnú fotku triedy od kamošky. Na treťom fotení bola chorá, mali však náhradné fotenie, kde zase plakala. To nemáme ani spoločnú 🤷♀️ posledné fotenie bolo na tablo, tam už vyzerá normálne. Takže zo 4 rokov má dve fotky, z toho jednu s ľahkým úsmevom. Zajtra robí prijímačky na VŠ a fotky z MŠ má ďaleko na háku 😛
@anonym_8960db drzim palce na prijimackach, my sa zajtra dozvieme, kde dceru prijali😊
Ja par fotiek mam, ale neviem, ci to nejaka ucitelka mobilom fotila alebo co... Ci vnutri, ci vonku, otrasne svetlo, resp. sero. Ledva vlastne deti najdem. To bola statna skolka, tak bolo to 1 euro za fotku, co si clovek navybera.... V sukromnej robili pekne foto, tam bola fotografka, aj ich fotili, ked isli na vylet alebo pri nejakej kreativnej cinnosti. Obcas si ich pozriem a pospominam. V skole davam robit magnetky, tak mame na chladnicke ako deti rastu.
Ja ani neviem , kde mám triedne fotky . Poslednu čo sa fotili v škôlke , dcéru tak vyretušovali , že keď som to zbadala , rovno som ju hodila do šuflíka , učiteľkám som o tom napísala svoje a odvtedy som ju nevidela . Ani sa tam na seba nepodoba. Asi mam extra škaredé decko , keď fotograf mal potrebu je takto “vylepšiť “ 😤
@anonym_8960db drzim palce na prijimackach, my sa zajtra dozvieme, kde dceru prijali😊
@guudy ďakujeme 💞 a vám vopred gratulujeme!
napis ucitelke cez edupage, ci by bola taka laskava cvaknut na mobil celu triedu aj s tvojou dcerou dakedy cez prestavku a poslat ti foto ;)
@anonym_autor my sme dnes tiež mali fotenie, syn predskolak. ale normálne sme došli ráno fotograf cvakol a šli sme preč, 5 minútová záležitosť.doteraz sa v ms nefotil, išlo hlavne o spoločné tablo.

A to si predstav, že niektorí rodičia dobrovoľne nepodpísali súhlas s vyhotovovaním AV záznamov/fotiek a ich deti vôbec na žiadnych spoločných fotkách byť nemôžu. Sú potom tie deti o čosi ukrátené, ale veď všetko pre ich ochranu 🙂