Botičky pre 15 mesačné dieťa
Poradte prosim ake boty kupit 15m dietatu. Chodit sa naucilo pocas zimy. Papucky ma Rak ale uz pozeram co kupit na jar na von. Nechcem barefoot skusila som ale nechce v tom chodit.
@katrinka8 niektore adidasy su v jednej velkosti uplne inak velke..tiez vravim ze to treba dooobre preskusat
@kopeccc neviem no, nasa ma od 10,5 mesiaca na nohach co chodi protismykove ponozky rozne ci z lidla, kik alebo soxo H&M..a zatial teda nebol problem, nikdy sa nesmykla, ak teda nepocitam ked.bola uplne zdivena, ale to by sa natiahla asi v comkolvek. Mozno len zalezi na co je od mala to doeta zvyknute. mali sme aj tie ponizkove capacky s tou kozenou podrazkou , tiez nie zle aj celo pogumovane ponozky - tie boli asi najhorsie. Fakt.asi zalezi na co je dieta zvyknute
@evicaveverica tiez si myslím a veru mne šan tie čelo pogumované nezdajú bezpečne a capacky teda nie sú problém ,že ich dieťatko má v interiéri podľa mna
@kopeccc Ako pada? Nevie stat, ci ako si to mam predstavit. Ved capacky je taller to iste akt ponozky. Tiez nemaju oporu. Je to len kus koze, ziadna pita, ziadna podosva, ziadna vlozka, ziadna klenba. Je to vylovne len na to, ze ked sa dieta zacne stavat a uz pomaly chodi, aby, hlavne v zime, nechodilo bose trebars po studenej daube v dome. Capacity ani nie su na vonku.
U nas capacky je toto:
https://www.hobea.de/krabbelschuhe-in-verschied...
Ponozky som mala taketo a ziadny problem. Dokonca ich mame aj teraz, na sport pre najmensich do telocvicne.
https://www.sterntaler-shop.com/b2c/de/shop/mod...
Ja som synovi adidasy kupila,s vlozkou ortholite,pripadne od protetiky topanocky.
@evicaveverica - mne mal syn len katnaty, ale to vyrábajú len do v. 27, takže už ich nekupujme 😉 Ale tiež som sa stretla s tým, že aj v rámci 1 značky majú modely rozdielne reálne veľkosti...
ja mam vybornu skusenst s GEOX... su makucke, vzdusne a ohybne a potom aj s topanockami RAK. Protetika je strasne tvrda.
V kazdej znacke zalezi od modelu,niektore protetiky boli fajn,niektore tvdrsie,pre nas boli rak topanocky velmi siroke,zvyknem este ceske fare objednat. Papucky beriem iba od nich
@pivonka17 ja som malej geox skusala ale zatial som nenasla take co by jej sadli..zdaju sa mi uzsie. Nasla som jedny uzasne sandalky co blikali..no paradne..ale velkost 21 bola mala a 22 zase obrovska ze sa potkynala... Tak neviem ako to robia. Ale kvalita sa mi u nich paci. Suplujem ich Ecco topankami, tie mam overene aj na sebe, su velmi pohodlne a dobre sedia.
@evicaveverica naozaj je pravdou, ze Geox je pre uzke nozky((
Neviete mi poradit akej znacky sandalky? Vacsie velkosti(od cca25) robia nejak siroke vsetky sa mi zda:( skusala som uz znacku wanda,tie boli dost siroke,protetika sa mi zdali tvrdsie tie sandalky,a potrebujem tvarovanu stielku,takze ziadne adidas,nike atd nemozem synovi kupit. Pisete,ze geox su uzsie,ale 50€ za sandalky ked mam dat pre dve deti a aspon po dva pary tak ma to zruinuje😂
@pivonka17 mozno zalezi od modelu, neviem. Ja som zatial na Geoxy stastie nemala.
@adriannasvk ved kup nosene, tu na konikovi najdes milion inzeratov. Alebo pockaj na daku akciu. Ja napriklad take celorocne topanky kupujem dopredu ak dakde vidim daco v super cene tak to kupim. Zo sezonnymi si moc nepomozes, lebo nikdy nevies ci nozicka neposkoci o cislo ... Mala som dake sandalky Od Superfit aj Richterky... Pripadne pozri Keen, tie maju gumenu spicu.
@alexandra909 my sme mali veľmi radi elefanten. Majú ich v deichmanne.
@evicaveverica ved celorocne sa daju trafit,sandalky moc nie. Pozerala som nosene ale nic ma nejak neoslovilo🙂 skusim pokukat este tie keen,potrebujeme gumenu spicu,lebo vypadaju hrozne potom🙂 snad nebudu moc siroke🙂
@evicaveverica a tie keen prosim ta,maju tvarovanu stielku?
@alobalka u nas ich vobec nemaju...jedny som mala od svokry a tie boli super..ale v nasich deichmanoch elefanten nemaju.. Maju len dake hnusne Cupcake topanky, sama umelina
@adriannasvk ano ja som mala tenisky a tie mali tvarovanu stielku. Dakde.mam aj sandale, len mala teraz.spi tak tam nemozem ist.smatrat ze by som ti to kukla
@evicaveverica Ja som niekedy aj z koníka kúpila, najmä zimné, keď tieto dieťa (podľa veku samozrejme) používa minimálne.
@evicaveverica jasne chapem,ak si spomenies,budem rada ak mi to kuk🙂
@adriannasvk okickooo
@adriannasvk tak som to kukla aje tvarovana aj to tam je napisane
@alobalka dakujem ;)
@evicaveverica dakujem velmi pekne🙂
Tak som objednala Sterntaler ponožky celoprotismykove, no hrubé sú , potia sám v tom nožičky , takze my radšej budeme naďalej používať v interiéri capacky
Ahojte,baby poradte nejake topanocky na siroku nozku a vysoky nart. Maly ma 6cm sirku nozicky a 13,5cm dlzku,teraz mu vychadza tak 22-23vel. Nemate niektora taku velkost doma,ze by ste mi pomerali.
Viete mi poradit ci je v NR v mlynoch nejaky obchod,ideme na otocku,ze by som popozerala. Popripade eshop. Ja sa uz stracam v tych topankach 😀

My sme zacali chodit neskoro, ale mala vonku chodila v protetika (ja som bola so sandalami spokojna vzdy) a podobnych topankach + na zimu superfitky. Super fitlky mam otestovane z "lyzovacky", -18°C, sneh a nepremokli, nebola jej v nich zima... Doma chodila v capackach, ale neskor ked si to uvedomila mi ich davala dole, teraz nechce ani papuce na doma... cize po mame.. bosa chodit bude :D Aj na topanky si treba zvyknut.. ved aj zena ked prejde z tenisiek do topanok tak potrebuje chvilu kym si zvykne/alebo aj naopak/