Bude opatrovať 16 mesačného chlapčeka
bojim sa toho, nemam skusenosti s malinkými deťmi. čo ma čaká?
@janetta20 predpokladam, ze ides opatrovat niekoho znameho 🙂 Neboj nic, vsetko sa da zvladnut 🙂 🙂 🙂 spytaj sa maminky na rezim aky ma dietatko, kedy papa a spinka. Nakrmit ho vies, obliect tak isto, posadis do kocika a huraa von 🙂
pani je velmi milá...bude celý čas so mnou v dome, čiže tam budeme dve...keď som sa s nou rozpravala, tak vravela, ze sa nemusim ničoho bát a pravdaze som ju ubezpečila, že nemam žiadnu prax v opatrovaní ...
@sympa1 dakujem za povdzbudenie, možno som mala viac veci napisat do diskuskusie...keby tam nebola mamička dieťatka, urcite by som si netrufla...len ked som sa s nou rozpravala, bola velmi mila, chapala, že nemam skusenosti, ale vraj potrebuje niekoho, kto bude s malým, bo mam este jedno novorodeniatko a malinký sa nema s kym hrat a moc ho nestiha..že ja sa s nim budem len hrat, dam mu papat, na zahrade s nim budem a tak...
Hlavne z neho nespúšťaj oči, ani na sekundu, pretože detská vymýšľavosť nemá hraníc 🙂 🙂 Vzyšok sa naučíš za behu, držím palce :D
@janetta20 ked som zacala ako aupair, tak som malej prvu plienku dala naopak. mamicka sa len zasmiala 🙂
pre taba je najdolezitejsie mat dietatko na ociach. davat pozor kam lezie, co berie do ruk a dava do ust 😉
ak sa nieco stane, povedat matke co sa stalo a ako sa to stalo.
co sa zabavy tyka - mozete si kreslit, citat, skladat kocky, hrat sa s autickami/babikami, s legom - co len bude k dispozicii.
neboj sa, ono to vsetko uvidis, ked tam prides. 😉
tak vies kazdy raz neako zacat musi.Klobuk dolu ze si sa do toho pustila aj ked nemas skusenosti s detmi a bojis sa ale zasa nechapem mamu ktora zveri svoje dieta neskusenej osobe.Poviem ti pravdu ze ja by som to nespravila.Ja mam pre taku pracu skusenosti,prax a aj vzdelanie ci predpoklady no strach mi to nedovoli
@janetta20 Zelam Ti vela stastia, to zvladnes v pohode. Osobne si myslim ze vacsina zien nema ziadnu skusenost pred tym ako sa stanu matkami a aj tak to zvladnu.
S mamou maleho si podrobne prejdes rezim maleho ako sa rad hrava, kam sa da ist na ihrisko, co robit ked bude trucovat, co rad jedava a tak. Uloz si jej telefonne cislo ak s nim budes niekde. A vyzera to ze Ty tam aj tak budes iba na hranie. Ako tu uz niekto spominal, hlavne ho nespusti z oci, taki chlapci su velmi vynaliezavi a rychli. Napriklad moj syn dokazal vyliezt aj na skrinu, a zmiznut v priebehu 2 sekund.
Nic si z toho nerob ak je trucovity, alebo neposlucha, ty tam nebudes aby si ho vychovavala, disciplinovala, alebo opravovala jeho spravanie, na to su rodicia. Ty tam budes na to aby si ho bezpecne postrazila pocas dna. To zvladnes v pohode, ja som tiez vysluzila au-pair, ak by si mala este nejake otazky, kludne napis.

@janetta20 tak načo si do toho šla? 😕