icon

Bupi kozmetika pre novorodenca

roselyn
15. mar 2018

Pouzivali ste Bupi kozmetiku - na umyvanie, kremovanie babatka a na utieranie (vlhcene utierky)? Boli ste spokojne? Bola vhodna, nic sa z nej nevyskytlo (napr. alergia, zacervenanie, atd.) babatku?
Dakujem za info 😉😁😀

janci05
•
15. mar 2018

Ja som ju od narodenia malého používala a nič sa nevyskytlo. Používala som hlavne mydlo, krém a telové mlieko.

sindas
•
15. mar 2018

Mys me tiez použivali Bupi pri oboch detoch od novorodencov a všetko uplne v poriadku. My mame Bupi velmi radi aj ked je syn uz vačši ( 3.5 r.) a navyše nam aj pekne vonia...a teraz pri dcerke tiez pouzivame od vlhčenych utierok cez mydielko penu do kupela az po telové mlieko

roselyn
autor
•
15. mar 2018

Pytam sa, lebo ked bola dcerka malinka sme pouzivali do 1 roka len Johnson&Johnson - taku zltu flasku na vlasky a telicko a pisalo tam “no tears” ziadne slzicky, ze nebude stipat. A potom, ked uz bola vacsia sme presli (a doteraz sme) na kozmetike Bupi zabka 😉 a sme spokojne.
Otazka teda znie, ci samponik/mydlo/kupel nebude nahodou babatko stipat ocka?

andula1988
•
15. mar 2018

@roselyn Ahoj, ja osobne pouzivam detsku kozmetiku kedze mam problem s pokozkou. Skusila som aj Bupi ale vyhrava u mna Chicco krasna vona, viem ze nestipe kamsoka ho pouziva pre synceka. A maju viac druhov.

roselyn
autor
•
15. mar 2018

@andula1988 musim pozriet, lebo nepoznam taku znacku 😉

andula1988
•
15. mar 2018

@roselyn Chicco ma aj kociky, autosedacky ale aj kvalitnu kozmetiku. https://www.predeti.sk/krmenie-a-hygiena/kozmet...

roselyn
autor
•
15. mar 2018

@andula1988
o tom viem 😉 ale ze aj kozmetiku - to pocujem od Vas prvy krat 😀 dik za info