Časté budenie 7 mesačného dieťaťa
Ahojte, prosím vás máte niektorá stým to skúsenosti!?, Mám 7 mesačného syna, a už približne mesiac neskutočne zle spí! Je to už na nevydržanie. Zakaždým sa budí , začne mrnčat v noci aj 15x a buď po klepkani zadku zaspí alebo po kočíkovani, bolieť ho neboli nič,lebo to by 100% iba plakal. On sa iba z ničoho nič začne mrnčat a nie a nie stým prestať. Ledva už v noci z manželom spíme už sa striedame . Fakt je to už na nervy. Pýtala som sa doktorky čo by nato bolo dobré, samozrejme nevedela odporučiť ešte jemu nič. Nemáte s tým niektorá skúsenosti?
podla mojich skúseností nespia deti,ktoré sú hladné....
aj ja si myslim - nie je hladny? kojis ci dokrmujes um?
@vilma7 dve veci... zuby, alebo teplo...
Hladný nie,to sa mi budí nato každé 2-3 hodiny. To by mi hladný iba tak ani nezaspal. Zuby tiež nie lebo to by si pchal ruky do úst,stymto už skúsenosti máme. Teplo tiež není lebo teplo tu veľmi nemáme ,iba takú priemernú.
@lucialucka456 nezobudza sa tak ze mece rukami? Moja ma sice mesiac a pol a ked nie je zavinuta v plienke tak sa stale budi na tie ruky. Odkedy je zavinuta spi ako babo 😂
no tak moj sa tak budil asi do 2-2.5 roka... kto nezazil, nepochopi. Dieta normalne, v pohode, ziaden fyzicky problem...
Okolo pol roka je uplne bezne, ze sa detom ,,pokazi" spanok aj ked pred tym spavali lepsie. Je to len obdobie, treba to akceptovat a vydrzat 🙂 Cim viac som bola z toho zufala a modlila sa aby sa uz nebudil, tym viac bol hore :D ked som to prijala, ze to proste teraz takto bude, tak ani neviem kedy to preslo. V 15m napr siel uz do svojej izby a prespal celu noc. Ale rozumiem uplne, ze je to narocne, takze prajem vela sil
my sme malého dali do vlastnej izby keď mal cca polroka a odvtedy nám prespí celú noc. Budil sa nám tiež aj 15x za noc a až keď bol sám v izbe sme zistili, Že sme mu tam vlastne vadili my :D Budil sa asi keď sme sa my nejak prehadzovali na stranu a tiež sme už boli zúfalí, že čo to sním je
Ja mám toto isté teraz so 7 mesačnou. Čítala som, že v tomto období je to normálne. Idú zuby a dieťa rýchlejšie rastie, takže môže byť viacej hladné. Malo by sa to upraviť. Dnes som spala dokopy možno 2 hodiny, ajnto si nie som istá 😀 Len vydrž!

Nie je to zúbkami? Moje deti tak zle spali keď im išli zúbky, žiaden plač, len sa celu noc budili, vrteli, s prsom zas zaspinkali ďalej.
Kojíš?