icon

Časté budenie 7 mesačného dieťaťa

lucialucka456
3. sep 2020

Ahojte, prosím vás máte niektorá stým to skúsenosti!?, Mám 7 mesačného syna, a už približne mesiac neskutočne zle spí! Je to už na nevydržanie. Zakaždým sa budí , začne mrnčat v noci aj 15x a buď po klepkani zadku zaspí alebo po kočíkovani, bolieť ho neboli nič,lebo to by 100% iba plakal. On sa iba z ničoho nič začne mrnčat a nie a nie stým prestať. Ledva už v noci z manželom spíme už sa striedame . Fakt je to už na nervy. Pýtala som sa doktorky čo by nato bolo dobré, samozrejme nevedela odporučiť ešte jemu nič. Nemáte s tým niektorá skúsenosti?

vilma7
3. sep 2020

Nie je to zúbkami? Moje deti tak zle spali keď im išli zúbky, žiaden plač, len sa celu noc budili, vrteli, s prsom zas zaspinkali ďalej.
Kojíš?

janinah
3. sep 2020

podla mojich skúseností nespia deti,ktoré sú hladné....

zuzuliennka1
3. sep 2020

aj ja si myslim - nie je hladny? kojis ci dokrmujes um?

miskooo1987
3. sep 2020

@vilma7 dve veci... zuby, alebo teplo...

lucialucka456
autor
3. sep 2020

Hladný nie,to sa mi budí nato každé 2-3 hodiny. To by mi hladný iba tak ani nezaspal. Zuby tiež nie lebo to by si pchal ruky do úst,stymto už skúsenosti máme. Teplo tiež není lebo teplo tu veľmi nemáme ,iba takú priemernú.

bbebe
4. sep 2020

@lucialucka456 nezobudza sa tak ze mece rukami? Moja ma sice mesiac a pol a ked nie je zavinuta v plienke tak sa stale budi na tie ruky. Odkedy je zavinuta spi ako babo 😂

cookie29
4. sep 2020

no tak moj sa tak budil asi do 2-2.5 roka... kto nezazil, nepochopi. Dieta normalne, v pohode, ziaden fyzicky problem...

slecnabe
4. sep 2020

Okolo pol roka je uplne bezne, ze sa detom ,,pokazi" spanok aj ked pred tym spavali lepsie. Je to len obdobie, treba to akceptovat a vydrzat 🙂 Cim viac som bola z toho zufala a modlila sa aby sa uz nebudil, tym viac bol hore :D ked som to prijala, ze to proste teraz takto bude, tak ani neviem kedy to preslo. V 15m napr siel uz do svojej izby a prespal celu noc. Ale rozumiem uplne, ze je to narocne, takze prajem vela sil

habsgirl33
4. sep 2020

my sme malého dali do vlastnej izby keď mal cca polroka a odvtedy nám prespí celú noc. Budil sa nám tiež aj 15x za noc a až keď bol sám v izbe sme zistili, Že sme mu tam vlastne vadili my :D Budil sa asi keď sme sa my nejak prehadzovali na stranu a tiež sme už boli zúfalí, že čo to sním je

blushbone
4. sep 2020

Ja mám toto isté teraz so 7 mesačnou. Čítala som, že v tomto období je to normálne. Idú zuby a dieťa rýchlejšie rastie, takže môže byť viacej hladné. Malo by sa to upraviť. Dnes som spala dokopy možno 2 hodiny, ajnto si nie som istá 😀 Len vydrž!