Časté budenie dieťatka
Ahojte maminy nieke podobne diskusie som tu našla ale tie odpovede niesu presne tie čo yb som hladala ☹ moja dcerka sa v noci často budí,,ale nie preto že by bola hladna lebo mlieko aj čajík nechce,,,to až rano si da ale budí sa s hrozným plačom,,a až ked si ju zoberem na ruky a pritulim si ju okamžite zaspínka,,ale nechcem ju učit do postele ku mne spavat 😒 len tatko sa nevyspím ani aj ani ona,,,čím to može byt? pediater mi povedal že neiktore detičky potrebuju skrátka citim prítomnost rodiča nablízku 😒 len sa bojím že v spánku mi z postele spadne lebosa dost hemží,,,ako ste to vyriešili vy?
Dakujem
baby ste normalne??? neda mi to, viem, ze mi budete nadavat, ale to snad nemyslite vazne, ze sa dieta budi preto, ze je urienknute??? Ja mat par mesiacov a vediet, co si moja mysli, tak asi placem este viac. Boze moj, ludia veria tomu comu chcu verit, nic ine mi nezostava povedat.
Uplne suhlasim s vonicka... topiaci sa asi aj slamky chyta, ale ak tomu zmenenemu spravaniu nepredchadzalo nieco traumatizujuce, alebo nejde o zdravotny problem, myslim si, ze ide ako i u mnohych inych deti o stadium vyvoja. Najdi si na MK temy lady511 - preco asi tolko maminiek kladie vzdy tie iste otazky? Vacsinou v rovnakom veku babatka ako ma Tvoja dcerka? Preco to tu vsetci riesia a polemizuju, ci nechat vyplakat alebo si vziat dieta k sebe? Nemyslim si, ze to ze si ju das na 1 noc k sebe znamena, ze sa vsetko zazracne zmeni. Aj moja dcerka sa nadalej budi, len sme nasli akusi symbiozu a skratka sa vieme vyspat i takto spolocne. Podla mna cim skor prestanes riesit urieknutie, tym lepsie. Ale to je len moj osobny nazor.
Vsak len posledne temy v casti "Spanok" - to su akoze vsetky urieknute, nie?
Je to nočný des alebo zlé sny?
9 mesačný synček a jeho spánok
6 mesačné dieťa sa budí v noci každú hodinu
Čo s nepokojným spánkom 8 mesačnej dcérky?
Prečo 2 mesačné dieťa nechce spať?
20 mesačný syn sa stále v noci budí
Ako predĺžiť spánok mesačného dieťatka?
Ako zlepšiť spánok ročného synčeka?
Synček sa v noci budí. Ako mu pomôct?
Odkedy vám dieťa prespalo celú noc?
Pôsobí spln mesiaca na spánok vášho dieťaťa?
Každé dieťa sa vie naučiť spať. Riadili ste sa knihou?

@lady511 oK 🙂 potom daj vediet co ti povedali,ale budem drzat palce aby ste spinkali uz tuto noc celu 😉