Červené vyrážky u dieťaťa
Dobru den chcem sa vás opýtad ci mate nijaké skúsenosti s visipom u 3 dieťaťa. Neziedol nič neovblikle papa to co vždycky. Ma to na pol tela sú to iba flaki nie sú vystupene. A sú rudéj farby. Ďakujem za vasu pomóc a pekni zvysog dna
Pravopis nikdy nekomentujem... ale toto je uz moc :(
Btw k otazke - alergia na prasok, avivaz?
prepac, ale viac gramatickych chyb by som nespravil v takomto kratkom texte ani keby som sa snazil. . 🙏
To ma z tvojej gramatiky...
musela som
@klarissa25 jedine do spraví môžem zaslať ma
Prečo ved aj tu môžeš... Nemusíš celé telo fotit..
@bambulienka25 mala si napisat, comu rozumies. . . .toho je menej. . 😀
nemozu to byt zapareniny? prebalujes alebo prezliekas ho hned ako sa pocika? . . . lebo takto naslepo Ti to nikto presne nepovie. .
Možno je mamička z cudziny a ešte nevie dobre po slovensky, žiaľ bez foto nepomôžeme.
toto je na milion % nová registrácia a gramatika,ako päsť na oko úmyselná
@miskakyska presne... Véd toto vidno ze tie chyby sú na silu 😉
Keby si bola taka blba v gramatike, tak nespravis tolko chyb, dokonca ani Madar tolko neda 😉 snaha bola.
podla mna by pomohlo ucit sa gramatiku pre prvy stupen aspon 3 krat denne a vysyp sa postupne strati.. 👍
Hm. Neviem dobre po slovensky nepochadzam to SR. Ospravedlňujem sa ak vas moja gramatyka pohorsila ale nato tu není ste abi ste ma urazali. Snazim sa ucit tento jazik ale jednim dnom to neide. Aj chibami sa niečo ucim. Ale radsej sa budem ucit po slovenskí ako keby sa mam chovať tak hlupo a škaredo k druhým ľuďom. Uvedomte sa a majte drosku ohlad na druhých
A odkiaľ si 😉?
prečo som bola doteraz v tom,že cudzincom robí problém aj slovosled,ten majú všetky cudzinky na koni v poriadku,len vždy píšu,ako počujú 😀 neviem,či sa tu 13ročny braček nevymenil za trojročneho syna.. 😂
Ale jasne ze tie chyby robíš naschvál 😉a tiež nerozumiem prečo si anonym 😉🤣
už len ten samotny nadpis OTASKA medzi otázkami,aby upútal hned v uvode a pritiahol,čo najviac rýpaliek 😀 haha..už to prosím Ta vzdaj,ani anonym Ta neskryje
aj mne pride zvlastne, ze slovosled a casovanie a sklonovanie vo vsetkych padoch a casoch, ci dokonca sposoboch mas na cudzinku na jednicku s hviezdickou (pricom prave s tymto maju cudzinci problem), ale vobec si nedokazala pochytit spravny pravopis aspon polovice poznanych slov. nejde to spolu dokopy.
tie chyby vyzeraju zamerne. ale je na tebe, preco sa tak detinsky chovas. ci sa teraz hihnas za monitorom ako posahane pubertalne decko, alebo mas potrebu si dokazovat, na akej rozumovej vyske sa vidis na rozdiel od ostatnych ludi.
k tomu problemu s flakmi (ak je realny): kym nedas foto, nikto ti nic urcite nepovie. ani lekar nie.
moze mat dieta vysusenu kozu castym kupanim (koza sa postupne s vekom meni, novorodenec moze znasat dobre caste kupanie, starsie dieta uz nie). reakcia na mydlo, krem, praci prasok, avivaz, ... spotenie v spanku (spava prilis naobliekane), ... alergia na nejaku zlozku jedla (aj cez materske mlieko), ... prvotny prejav choroby, ktora este len prepukne, ...
Ale ona sem chodi často zakladať takéto diskusie pamätám si s fenistilom a iné... A vždy bola gramatika takáto 😉🤣😂
Ja som si v prvom momente myslela, že to je otázka o "Otaške" (O bag) 🤷♀️😂
@miskakyska To je asi pravda, ze kazdej cudzinke bude robit problem slovosled, ale nie je pravda, ze kazda cudzinka na konovi ma ten slovosled v poriadku 😂 Len nie vzdy to vidiet, ked clovek napise kratky prispevok 😂 No a este to "sa", veru to este horsie pre cudzinca ako slovosled, z vlastnej skusenosti teda 😂
" Zvysog" to sa aj da takto do*ebat slovo?
Pupienky: Vyrážky u3 r dieta rxipial ne zabral ani ine masti
Porada 🙏🙏🙏🙏🙏😥😥😥😥😥

Haha toto bude isto nejaká sranda 😉 foto nedáš?