Čista voda pre dieťa v zime
tie maminy co davate malym detom len cistu vodu v com ju nosite vonka v zime? vo 🍼 ochladne rychlo aj v termoobale.. ako to riesit
@janickacrazy no tak v takej škôlke by som dieťa nenechala,alebo by som sa sťažovala u zriadovatela..Však to neexistuje aby bolo dieťa takmer 8 hodín bez tekutín.. U nás má každý svoj pohár a podľa potreby detí pijú..To nie že pitný režim len to čo je k raňajkám obedu a olovrantu..
@marianeta no my sme na dedine, je tu len jedna školka a sťažovali sme sa a nikam to neviedlo
@janickacrazy takze napríklad deti ktoré majú bezlepkovú diétu nemajú v škôlke šancu? Či to nevadí,že si nosia svoju stravu?
@janickacrazy A nedá sa sťažovať niekde na nejakej inšpekcii? Školskej ..však toto nie je v poriadku..A keď sú horúčavy aj vtedy im páchajú malinovky,mlieko a sladké čaje?
@marianeta áno, aj ked je horko majú len sladené vody a sladený čaj a sladké mlieko, vačšinou ešte aj to dávajú ochutené, áno, sťažovali sme sa 2 mamičky, tak dali urobiť anketu pre všetkých rodičov a všetci súhlasili so sladkými nápojmi okrem nás dvoch, čo ti poviem 😅
Ja nosim vodu tiez v kazdom pocaei, ked ideme von, a v time teplejsiu a vydrzi v kabelke.
Este tu jedna mamicka pisala, ze deti piju ibq caj.
Caj sa pije pri chorobe, inak pijeme, vsetci doma, cistu vodu. A vidim tiez tie prekvapene tvare mamiciek, ze deti piju vodu. V skolke tiez prizvukuju, aby rodicia deti naucili pit vodu, lebo to sa pije pocas dna, teda okrem nezmyselneho ochuteneho mlieka kazdy den na desiatu
@janickacrazy to nemôže byť ani pravda 🤦.. Moje nervy..však sa deťom musia sliny lepiť ..
Naučte deti piť z vodovodného kohútika, normálne z ruky a máte po probléme. Moja sa tak chodí napiť čistej vody hocikde. ... Keď už teda hovoríme o Tom, že v škôlke im dávajú len caj

Každé dieťatko ma svoj pohárik, na ňom značku. Bud si samo vypýta vodu, alebo ja sa pravidelne pýtam. Ale tiež je to o človeku. Minule som bola zastupovať poobede v inej triede a tam od rána ani jeden pohárik použitý.