Čo odkázať matke, ktorá sa riadne nestará o 11 mesačnú dcéru?
Je normálne, keď matka 11.mesacnej dcére nevari teplú stravu, ale radšej ju kŕmi blbostami plných éčok. Pomalí celý deň prespi, aby jej matka mohla byť na mobile a cez noc ju núti taktiež aby spala. Nechodí s ňou ani von cez deň keď slniečko svieti, ale až večer o 18:30.Čo by ste jej odkázali, aby dostala rozum.
@mabenn ale vyzerá, že nevesta si nechce dať pomôcť🙂nevesta nevie ako má vyzerať "normálna" rodina.Vies čo neboli by prví ani poslední kde pije jeden a druhý sa pridal či už z nešťastia akú má ženu, alebo sa našli a chuti im to.Ale zdá mi kruté povedať, že ho zle vychovala.Nikto nevie čo ho čaká s deťmi akou cestou sa vyberú.
@luccija ja som nepovedala ze ho zle vychovala...pije kto chce pit, vsetko ostatne su vyhovorky...autorka sa absolutne zbavuje zodpovednosti za konanie syna ktoreho sama vychovala namiesto toho aby aspon pouvazovala preco si taku partnerku komplikovanu nestastnu vybral ..ak nechapes, nechaj tak
@smejo123456789 Mila pani, prosim, uz sa uvedomte.
Mladi su dospeli, a zodpovedni za vychovu svojho dietata. Cim skor sa im prestanete montovat do zivota, tym lepsie.
Ak mate pocit, ze je Vasa vnucka zanedbana, dajte podnet na socialku, aby to presetrili.
Ved vobec nemusia byt alkoholici 🙄. Tuto pani by som brala s velkou rezervou. Ak ma pocit, ze je dieta zanedbane, nech ide na socialku. To my uz nevieme, ako to tam je. Ale podla toho, co tu pani pise, by som to mozno cele videla inak. Ako riadne zaujatu svokru. Ale kto vie..
Prečítala som celé 4 strany, ale stále som sa nedozvedela, ako sa núti dieťa na celodenný spánok. Fakt to potrebujem, ja by som rada môjho prinútila aspoň na dva denné spánky, tak autorka prosím 🙏😁😂
@thoughtfulweirdo tiež to chcem vedieť, ja by som rada keby moje 9 mesačne dieťa aspoň v noci spalo 😄
@luccija varím každý deň, aj malej a je rada lebo má varenú stravu, ktorú jej jej mama nevie navariť. Mala už ani nechce byť pri nej pri každej príležitosti útekne k nám ani sa nejde ubezpečiť či je v poriadku. Tak jej to vyhovuje, aby mohla byť na mobile.
@smejo123456789 9 mesacna uteka k vam. Vsak to je babatko ak aj niekam bezi tak nie z presvedcenia ze u vas jej bude lepsie. Prosto sa hra alebo ide za jedlom. Tak im urob sluzbu, prestan im varit a starat sa a mozno potom zacne varit nevesta. Prosto ich nechaj tak, mozno je len frustrovana z vecneho sledovania co ako zle robi.
@selest a s čoho má byť frustrovana keď nerobí nič okrem bavenia sa s mobilom ona ma problém zohriať jej aj mlieko.
@smejo123456789 pravdu povediac po precitani diskusie kludne aj z teba a z postoju k nej. To uz my nevidime ako sa veci maju. Ale ked chcem niekomu pomict kto nevie a nema odkial vediet ako sa zije rodinny zivot tak to urcite neurobim tak ze na neho nakydam.
@smejo123456789 toto som raz videla v autobuse,ako brala vlastná babka svojej neveste dieťa z rúk,že jej je lepšie pri nej a že aha,ako sa ťahá za mnou a nie za svojou matkou. Toto mi príde ale už riadne staranie sa dá ich života. Musí sa to naučiť. Ak to nevie,nauč ju to.
@nelca0510 ona nechce a ja ju nútiť nebudem, oznámila som jej, že môže ísť ku svojim rodičom a ani to s ňu neporusalo......
@smejo123456789 Pises ze varis kazdy den aj pre vnucku. Preto sa pytam, pustis vobec nevestu do kuchyne? A ak nieco chysta, nebuzerujes ju? Ak si nemoze v klude navarit, sa ani necudujem ze rezignovala. A preco vlastne byva u teba? Mala si si syna vychovat lepsie aby sa vedel postarat o rodinu a zabezpecit im vlastne byvanie hoc aj podnajom.
@whatever1 jak oznámila, že čakajú rodinu tak ju vyhodila.
@smejo123456789 kto ich vyhodil? Vsak nech syn zabezpeci ine byvanie ved je otec od rodiny. Mozno ked mlada bude mat svoju kuchynu kde ju nik nebude sledovat tak zacne aj varit a starat sa.
@tryromy nie. Krvná skupina je kombináciou matky a otca. Ale keďže každá Krvná skupina sa skladá z dvoch častí ( napríklad Acko je reálne AA alebo AO, béčko je BB alebo BO, AB je AB a nula je OO), dieťa môže mať krvnú skupinu akúkoľvek kombináciu. Otcovstvo sa neurčuje krvnou skupinou, pretože matka A (A0) a otec B (BO) môže mať pokojne A, AB, B aj O.
V niektorých špecifických prípadoch sa ale da Otcovstvo vylúčiť, napríklad matka 0 a otec O určite nebudú mať dieťa AB. Sú však aj isté genetické odchýlky...preto sa vie, že krvná skupina nie je smerodajna.
Kombinácii je veľa...stačí dávať väčší pozor na prirodopise v 7 triede.
@smejo123456789 verim,ze existuju rozne matky...poznam jednu co krmi svoje 6 mesacne babo pizzou,hranolkami,cinou,nutelou,tortou atd.Ma este jedno dieta,ktore nema este 2 roky a chipsy a vsetok "bordel" jedava denne.Ta matka je naozaj leniva a cele dnj spinka s detmi a ked nespinka,tak pocas ich spanku je mamicka na mobile a oddychuje,oddychuje.Byt ma spinavy,ale naozaj spinavy.
Lenze teraz m tebe a tvojej neveste...nemas ju rada.
Ak toto vsetko je prsvda,tak tvoj syn je taky isty ako ona;preto su spolu a drzia spolu.
Ty ako svokra sa zacnj spravat ludskejsie.
@selest býva u nás pomalí 2 roky a nevidela som ju ešte ani raz aby niečo robila. Jej nepomôže nič, Je lenivá a nevie vôbec nič. Keby mala aspoň snahu. Len ľutujem syna je to jeho voľba čo si vybral to má.
@selest nemôže urobila mu dlhy kým on je v praci od rána do večera. Vlastná matka ju vyrutila a ja mam jej robiť slusku ta to veru nie.
@smejo123456789 Aku chces radu? My tvoju nevestu nepozname. Ak je to take zle, ako vravis, nech syn poziada o rozvod a poziada o zverenie dietata do svojej starostlivosti.
@selest nikdy svoju kuchyňu nebude mať alkoholicka všetko pre pije tak ako teraz a bude sa baviť na matku v núdzi bude žiadať veci a hračky pre malú ako doteraz. Všetky veci čo som mala ešte nové nepoužité pre malú predala cez internet. Nevychovane už nevychovas. Ani nezmeníš.
@dadis Buďte radi, že ju nepoznáte a nemáte doma.
@smejo123456789 A preco sa teda tvoj syn nechce rozviest?
@dadis bola proti sobasu žijú, len tak.
@smejo123456789 Tak vidis, tak nech poziada o zverenie dietata do svojej starostlivosti, vypyta si vyzivne a mladu nech posle naspat k rodicom. Ake jednoduche.
@smejo123456789 dobre vedela čo robí a môj syn jej na to skočil potrebovala,len dostatočný prísun finančných prostriedkov.
Ak niesu manzelia ako mu teda spravila dlhy? Snad sebe ked uz. A ked tvrdis ze 2 roky si ju nic nevidela robit znamena to ze uz 2 roky spia v tom istom obleceni, vo svojej casti ktoru u teba obyvaju maju smeti po kolena, ona chodi spinava smradlava kedze neperie, alebo to vsetko robi tvoj syn? Dieta tiez neobriadi, v noci k nemu vstava kto? Ty jej mazes rozok varis kavu? Varis jej obed? Ci ako to mame chapat? Tak to prosto nerob, neries ako to spravi len to prosto nechaj na nu. Ked niesi schopna ju to naucit tak sa to nauci sama alebo ju to nauci tvoj vydareny syn.
Bože koľko nenávisti je v niektorých rodinách 😥 keby mne niekto zasahoval takto do života zbalím dieťa, seba, muža a zbohom... Moja rodina, moje problémy, moja zodpovednosť a môj život!!!!

@luccija mne sa zda krute takto prist ohovarat nevestu na verejne forum, pricom pise "Ja zato nemôžem, že je jedináčik a rodicia sa o ňu nestarali kvôli alkoholu.", skor by jej mala ako matka 4 deti pomoct...a co sa tyka syna, ake zaslepenie prosim ta? vrana k vrane sada...