icon

Deti a dredy

lujza123
9. mar 2012

Dcerka v poslednej dobe stale omiela ze chce dredy. Jasne je este malicka a chce vsetko co ma mama ale ked bude starsia ..tych 5 -6 a stale bude chciet tak jej ich asi dam. Preco nie je to pohodlne ziadne cesanie a tak. Ked to ale niekde poviem tak su vsetci zhrozeny ze ci mi nesibe....ale nikdo mi nepovie dovod preco nie
Co myslite je to az taky blby napad? Mame my rodicia pravo detom nejako zasahovat do ucesov? Teda napriklad nedovolit chalanovi dlhe vlasy, nedovolit dcere ostrihat krasne dlhe kucery na jezka, nedovolit nejake dredy alebo cokolvek aj ked to dieta tak chce?

Strana
z3
sisaha
12. mar 2012

@radusiq osobne si myslim, ze to, ze si @renab pamata svoje pubertalne roky je uplne v pohode. Tie si pamata kazdy. Horsie by bolo, keby mala negativne spomienky z raneho detstva. Ja som mala dovolene chodit na diskoteky v 17 rokoch a keby moja mama tusila, co vsetko sa tam robilo, tak mam zaracha este doteraz...Preto, ja takisto skôr ako v 17, 18-tich na diskoteku dceru tiez nepustim. Ak, tak iba so mnou.. 😉

slimstar
12. mar 2012

@lujza123 je to vase dieta a vasa vec robte si co chcete.
ja by som to svojmu dietatu nedala, pretoze sa mi to nepaci. teraz ma vase dieta len dva roky, este bude vela rozhodnuti, ktore sa dietatu nebudu pacit, ale ved vy ste zanho zodpovedny a viete co je spravne, nie? tiez by som nedovolila ani pearcing ani kerku. podla mna to zhadzuje toho cloveka.

lussy23
12. mar 2012

čo sú to dredy? Som minule videla chalana s takýmu chumáčmi hrubými v cope, to je ono?

katren
12. mar 2012

@lussy23 ano su to chumace v cope....
@lujza123 tvoje dieta vie, ze co su dredy????akoze klobuk dolu....ja som rada, ze sa moja da ocesat a nie este ze si vybera, ci bude mat dredy....
vies ako to nici vlasy? to su stocene vlasy do chumacov a original dredy sa voskuju....takze ked si to mala rozmysli ma smolu, musia len vyrast alebo ju ostrihat dohola....akoze to chces??? ale vsak mne je to jedno, je to tvoje dieta....a co ked dostane vsi? ako ich budes vycesavat???deti v skolke dostanu aso vsetko co sa da.....
ja mam doma 2 kadernicky a ked maju robit dredy, tak si normalne ze "hodia" kto ich bude robit, lebo ani jedna nechce nicit vlasy.....ale ved ty sa rozhodni
pokial som za nu zodpovedna ja, tak ma bude posluchat.....
podla mna je to totalna blbost.... 🙄

habibi78
12. mar 2012

@lujza123 kebyze ma moja dcera 15 rokov a chce dredy, tak nech to slak trafi.... ale zeby dieta v dvoch rokoch rozhodovalo? Pises, ze by si jej to dala, kebyze ma okolo 4 rokov.... ak jej chces znicit vlasy, daj jej ich urobit, je to tvoje dieta...ale zajdi predtym do kadernictva a porad sa s kadernickou... negativa ostatne uz popisali baby, ja s nimi absolutne suhlasim, nebudem sa opakovat... nie som pruderna ani staromodna, ale nicit dietatu vlasy dredmi.... 😝
kebyze pride v 10 ze chce tetovanie, tiez jej to dovolis??

katren
12. mar 2012

@habibi78 ja nechapem, ako jej dieta moze vediet, co su dredy..... 🙄 🙄 🙄 ja mam o 2 mesiace mladsiu a teda som fakt rada, ze sa da ocesat 😅

kaja73
12. mar 2012

@katren no ,ono ich ma asi maminka-v uvodnom prispevku hovori,že mala chce vsetko co mam ona-tak ja to tak chapem 😉
necitala som vsetky prispevky,ale mozno to aj niekde dalej pise.

zuzanocka
12. mar 2012

@katren presne aj mne toto napadlo, ked som citala tuto temu - ze to bude radost, ked dieta dostane v skolke vsi.. a to je na 99%, ze ich dostane 😉
podla mna to pre jemnu detsku pokozku ani nie je.. bala y som sa ekzemu a tak...
aaale..doba ide dopredu 😀 mozno si budeme musiet zvyknut 😀

katren
12. mar 2012

@zuzanocka ekzemu???preco?

lucikan
12. mar 2012

@lujza123 keby sme sa bavili o 15 rocnej pubertacke bolo by to ine a mohli by sme sa bavit aj v rovine "zasahovania rodicov do ucesov deti". Ale pri 2,5 rocnej, respektive 5-6 rocnej slecne? V tomto pripade to vobec nie je o tom, co chce tvoja dcera (moj maly chce kavu vzdy ked ma ju vidi pit a co ma byt?) a ci ich bude chciet neskor, ale o tebe. Ty sama sebe povedz preco chces, aby tvoja dcera mala dredy ked je este maly spunt.

zuzanocka
12. mar 2012

@katren no neviem, mozno nie, ale ja mam z toho taky pocit... podla mna by sa pokozka na hlve mala aj vetrat a vlasky precesavat, či?
a este nieco: toto mi pripomenulo, ako sme sa asi ako 11-12-rocne s kamaratkami rozpravali a jedna povedala, ze ked bude mat dieta, da ho este ako male potetovat.. ked som jej to teraz, uz ako dospelej a mamicke zo srandy pripomenula, pozerala na mna, ci mi nesibe 😀 😀 😀 😀

katren
12. mar 2012

@zuzanocka 😀 😀 😀

emotion69
24. apr 2015

ahoj idu ruzcesat dredy ????

antic
28. apr 2017

Ahojte. Pls vie niekto kde a kto robi dredy v zilinskom kraji?

Strana
z3