Do akého veku boli vaše deti v kočíku?
Do akeho veku boli vase deti v kociku? Ja viem, ze je to rozne...Ale tak ma zaujima kolko priblizne mesiacov mam ratat, ze treba kocikovat.
@majamat dakujem
Do 1,5 roka potom ešte polroka vyslovene naspanie
@letfenixa samozrejme len kvôli tomu, aby brala chôdzu prirodzene, trojkolku zbožňovala, keď sme išli na ihrisko čo máme ďalej alebo niekam ďalej, brala som trojkolku. Ale tým, že som mala jednu dcérku, mala som aj čas a chodili sme na prechádzky, ktoré ona zvládne. Môj muž sa ešte občas podvolil a zobral ju na koníka,ale popravde to čo zvládala bezproblémov u mňa tak nezvládala u neho, len sme vyšli z domu a už pýtala na koňa unho... Tak to pochopil... My bývame pri BA ale v údolí kopcov, takže moja dvojročná už denne chodila na prechádzky venčit. A za ďalšie, robila som to aby dobre spala. Nikdy mi nevystrajala v dome, proste doobeda aj poobede sme trávili vonku v každom počasí (áno aj keď prší chodí skákať do kaluze).
A teraz má tri, ani som nepočula od nej že nevládze a to bývame v kopci takže rovný terén nemáme. Krásne to vidim aj na kamoške, máme rovnako staré deti, bývame vedľa seba a malú nosí nonstop všade na rukách, na prechádzky sa s nimi nedá ísť ani okolo domu lebo to vždy skončí, že ho po piatich minútach vezme na ruky...nie ďakujem, proste mala pocit stále že mala je moc mala aby chodila, má tri a stále nechce chodiť a to ani kočík nepoužívala o moc dlhšie jak ja. Dcérku sme motivovali, pretekali sa s ňou, behávam popri nej keď je na bycikli a druhe v kočíku .. proste bol čas venovať sa jej, prechádzkam ktoré ona zvládne 🙂 a každým dňom, prirodzene to bolo lepšie a lepšie. Vonku sa na ruky či koníka už nepýta ani, rada objavuje všetko sama už 🙂
@letfenixa vieš čo je trojkolka? Asi nie.
A každý si pozná inak svoje dieťa, veď som ju vozila v trojkolke, mala ju aj radšej jak kočík a v dvoch rokoch sa vracať zas ku kočíku? Nehrozí..
syn odkedy sa naučil chodiť chcel kočík len tlačiť, dcéra by sa bola spokojne dala odviezť v kočíku aj do 1. triedy na základke
@diamond007 nie, neviem, co je trojkolka 🙄
Aby syn pekne chodil, k tomu som prispela tým, že som sa ho nikdy nespytala, či ho bolia nozicky, jednoducho sme išli.
@letfenixa to je samozrejme 🙂
Moj ma 2.5r chodi peso. Ked idem na nakup dalej, alebo na vacsi, tak berem kocik, aby som som tam nahadzala nakup. K dr. chodime do mesta busom, kocik berem, pretoze musime potom este dost kracat, a na rukach ho nosit nebudem, alebo k starkym to mame z vlaku riadnu streku do kopca. V lete ratam este aj na dovolenku kocik, ked mu bude treba spat 😁 Ale moj je drobec ma 10.5 kg vyzera ako 1.5r dieta, takze do koca je furt akurat 😁😁
@elizabet173 to bolo približne...ja som príspevok nepisala, mne nemusíš písať čo je tebe prehnané alebo nie 😀 jasné že sme používali aj nosič turistický keď sme šli na dlhšie túry, na na túru na kopec za dom 😀
Ja som si moju vozila aj do 3,5 roka , keď som bola tehotná . A popravde vôbec nemá problém s chôdzou , prechádzkami a turami , lebo pokial si nespraví svojich 10000 krokov , tak ten deň sa nepočíta 😂
Záleží dosť od tvojho životného štýlu. Ja som na dlhé trasy - hodina mojej rychlej chôdze bravala kočík aj v 3 rokoch. Na prechádzky von po sídlisku tak do roka a pol, Max dvoch.

Môj do cca 1r,ako vedel chodiť,tak do kočíku ani za svet! Mal popruhy na chodenie a vytrvalo šlapal😊 ale ešte asi pol roka som vozila v aute buginu(keby náhodou).