Do akého veku mali vaše deti plienky?
len taka mensia anketa mamicky dokedy mali vase deti plienky?
Obe baby boli odplienkované ešte predtým ako mali dva roky.
Prvý syn 2 roky a 2 mesiace (do týždňa bol odplienkovaný), pri druhom to boli galeje, no predsa len sa podarilo, keď mal 2 roky a 8 mesiacov, taktiež do týždňa aj s tým, že plienka nebola ani na noc. Paradox však je, že obe moje deti sa mi podarilo odplienkovať v zime: v januári a februári 🙂
2,5r cez deň a v noci do 6rokov
Najstarší syn mal 18 mesiacov a mesiac nato už aj cez noc. Staršia dcéra mala 16 mesiacov a hneď aj deň aj noc. Najmladsia mala 14 mesiacov a tiež hneď od toho istého dňa cez deň aj noc bola bez plienok.
Dcera cez den v 22 mesiacoch a nocnej sme sa zbavili v 3,5 roku. Ja som ju v noci nikdy nebudila na wc, a zo dna na den bola bez plienky, bud vydrzi celu noc, alebo sa sama zobudi na cikanie a bez nehod.
2roky a 8mesiacov a do týždňa aj v noci 😁 odplienkoval sa sám 😉😊
@konik123_ absolutne nie je namieste ziadne zufalstvo. Dcera mala na noc az skoro do 5 rokov. Je to uplne normalne. Je to neurologicka zalezitost, proste mozog musi dozriet
Do roka spanie,
od 1.5r plne odplienkovane bez nehod
@stanislavicenka 🤣🤣🤣🤣🤣
Starsi ma jeste na noc v septembri 5, mladsi v 2,5
3r 5 m nakomplet zo dna na den bez nehody a sam...u druheho rovnako budem postupovat
Do 2r a 8m 😬
dcera mala 2r. a 8m ked som zacala skusat nedat plienku. ked nemala ani gatky ani leginy, pekne si sadla sama na nocnik ked jej bolo treba a ziadna nehoda. akonahle som dala leginy alebo treningove nohavicky, pustila to do nich(skusila som to tak max. 3 krat a pochopila som). bol januar a ona behala doma dole bez... na von som jej davala plienku asi mesiac(hlavne teda do auta a autobusu). na noc mala plienku este asi 3 mesiace a na velku potrebu si sama pytala plienku mozno aj pol roka odvtedy, co cez den uz vydrzala bez. nic som nesilila. nehodu nemala nikdy ziadnu. ani vonku, ani v posteli na denny ci nocny spanok. postupne zacala aj velku potrebu sama robit do nocnika. hlavne pri tej som vedela, ze nesmiem na nu tlacit aby nenastal blok.
Ja tu trocha pokazím skóre...haha.
Dvojičky (dievča a chlapec) majú 3 roky a 3 mesiace, pravidelne ich dávam na nočník asi pol roka. Vždy sa vycikajú. Dievča sa začína už pýtať na cikanie a sama si sadať, chlapec ale má ešte v paži...a plienky nosia stále. Nejako sa mi nechce ísť cestou prezliekania x krát za deň.
Kakanie bude trvať určite dlhšie..
My sme sa práve pred týždňom cca odplienkovali cez deň. Syn má za mesiac 2 roky. V noci ešte plienku má, hoci je väčšinou ráno suchá, ale pree istotu, lebo občas ešte cvrkne.
Prvy cca 2r den aj noc
Druhy necele 2r den, noc 4r
Treti cca 2,5r den aj noc
Moja mala skoro tri, ja som proste nemala nervy na nosenie kopy náhradného oblečenia a v kuse riešiť kde ju dat cikat uprostred ihriska. Takto to šlo rýchlo, bez nervov a aj cez noc.
Dcérka 1 a 3 mesiace bez plienky aj v noci, syn 1 a 4 mesiace aj v noci
Ja neverím nikomu že ročne bolo bez plienky, proste to neni možné. Že samé prišlo na záchod? Žiadne že posadim čo 2, 1 hodina, ale samé ročne alebo 1,5 ročne v noci bez nehody?
Moja 2 ročná suchá 2,5 aj kakala.
2,5 v noci suchá, ale občas je v noci nehoda raz za čas. Ale ide úplne sama, Žiadne na ňu číhanie.
Staršia mala s kakanim blok čiže od 3,3 roka kakanie 2,5 cikanie. Hneď do záchodu všetko.
My sme nemali nočník, a ja som odmietala čistiť mláky v byte.
Proste keď deti chceli šli na wc.
Ja neverím že bábätko do roka čo nevie ešte ani riadne chodiť ide samé na WC fakt neverím
@sono2 Prve moje dieta klasika, odplienkovane postupne v plus minus dvoch rokoch, druhe som zacala davat na nocnik hned ako udrzalo hlavicku (latkove plienky - nechcelo sa mi ich casto prat). Po niekolkych tyzdnoch cikalo do plienky len sem tam, kakalo vylucne do nocnika. Na noc plienku nemalo hadam od pol roka, cez den som davala len ked sme sli von. A tiez by som neverila, keby mi to niekto vravel 🙂
Vo veku 22 mesiacov cez deň. Teraz má 2 roky a 4 mesiace, spí celú noc a plienka je ráno mokrá tak stále dávame.
Moj je odplienkovany uz asi mesiac aj na denny aj nocny spanok. Ma 2r.8 mesiacov. Po cca 2 tyzdnoch sa zacal aj vonku konecne pytat cikat na stojaka do travy slo mu to super. No po asi tyzdni sa zacal vonku pocikavat vidime ze mu treba pytame sa povie ze netreba gate sme stiahli a nic. Chvilu na to to pusti do gati a oznami ze sa pocikal. Neviete niekto co stym ? Nejake rady ? Dakujem☺
Do 2 rokov aj 2 mesiace, na spanie starsia dcera do 4 rokov..vsetko ok, zdrava..e to individualne, dokedy, netreba nutit do oducania
@stanislavicenka ďakujem za komentár 🙂 už sa stalo možno 2 krát že sa zobudila na cikanie ale väčšinou má tvrdý spánok a plienka ocikana. Ale tak je jasné že jedného dňa to príde, veď nebude mať plienky do 18 🤷🏼♀️😁 Inak je veľmi šikovná na jej vek 🙂
Prvy syn tyzden pred druhymi narodeninami, druha dcerka 2 tyzdne pred druhymi narodeninami a tretia dcerka ked mala rok a 4 mesiace, šmarila plienku na zem a nebolo v mojej sile jej ju dať spat 😀 ale zase decka su za sebou 🙂 4, 3 a 2 roky