Do akého veku mali vaše deti plienky?
len taka mensia anketa mamicky dokedy mali vase deti plienky?
@henka123123
S tým môžete začať už v období okolo jedného roka. Okolo roku a pol je už dieťa dostatočne zrelé i na to, aby ste ho začali od plienok úplne odúčať. Do obdobia okolo dvoch rokov to má každé dieťa zvládnuť bez problémov.6. 5. 2017
@81anina S tým môžete začať už v období okolo jedného roka. Okolo roku a pol je už dieťa dostatočne zrelé i na to, aby ste ho začali od plienok úplne odúčať. Do obdobia okolo dvoch rokov to má každé dieťa zvládnuť bez problémov.6. 5. 2017
@petra20200 nemaj strach moje dieťa nemusel nikto v škole prebalovat, aj do škôlky ho bezproblémové zobrali . A ty si kľudne odplienkuj aj hneď v pôrodnici ...ja s tým problém nemám...a to že ty si myslíš že má byť dieťa odplienkovane v dvoch rokov je len tvoj názor vzhľadom na to že nemáš adekvátne vzdelanie v tejto oblasti je tvoj názor úplne bezpredmetny. Pekny vecer
Pred dovŕšenim 3r
@petra20200 Máš úplne zlý názor, prečítaj si niečo a potom môžeš hodnotiť. To že tvoje dieťa chodilo v roku a pol na WC je super. Do 3-4 rokov je to úplne normálna vec, väčšina detí sa zbaví plienky medzi 2-3 rokom. Doktorka začína takýto problém riešiť až po 5 roku, sú proste deti ktoré potrebujú čas.
Mne sa dcéra odplienkovala pred dovŕšením 3 rokov, zvládla to rýchlo, minimum nehôd, žiadne pripomínanie že má ísť na WC. Za pár týždňov už nemala plienku ani na noc. Skúšala som aj skôr, nechcela a ja som nevidela dôvod nútiť ju. Nemám pocit že by jej niečo ušlo....
@tamitamitami
Nemám zlý názor to radi aj internet veľa som na rozdiel od vás citala
S tým môžete začať už v období okolo jedného roka. Okolo roku a pol je už dieťa dostatočne zrelé i na to, aby ste ho začali od plienok úplne odúčať. Do obdobia okolo dvoch rokov to má každé dieťa zvládnuť bez problémov.6. 5. 2017
Tot radi internet a ty co majú dlhšie plienly je to hanba mamky ze im to dávajú fuj na hanba také dieta nema mat co plienky
@petra20200 Tak ste teda čítala veľmi zle, každý jeden doktor by vám tento váš názor vyvrátil. Sú proste ľudia ktorým nikto nevysvetlí a vy ste presne ten príklad. Už viac reagovať nebudem lebo to nemá zmysel.
@tamitamitami ja sa čudujem že sa s ňou ešte bavíš, zbytočne lekári a rokov tvrdo študujú keď stačí internet
@petra20200 inak tu obrnu máš jedine asi tak ty.... Pretože žiadna normálna žena s už vôbec nie matka by dala za tak vážnu diagnózu toľko smejucich sa emotikonov
@sense ale len obrnu..mozgovu nie.to nevlastni 🙂
@petra20200 moja zlatá môj syn má už päť rokov a 3 mesiace plienky cez deň prestal nosiť keď mal 2r. a sedem mesiacov v noci necikal do plienky od roka a pol. A prvý nočník dostal už v roku no sedieť na ňom úplne odmietal...Ty budeš taká jednoduchšia...dokončila si vôbec aspoň základnú školu ????
@petra20200 ty niesi normálna že riešiť s pediatrickou či nieje postihnuté a chybné dieťa lebo ma v 2 rokoch plienku 🤦🤦🤦 Keby toto zadriem mojej pediatricke tak ma vysmeje 😅 škoda námahy s tebou 🤢🤮
@petra20200 🙈😂🍿🍿🍿🍿🍿🍿
@81anina tak asi je chybne alebo ma mozgovú obranu ked 4 rokov ma plienky kedy si mu tie plienky nedávala tsk sa naučí
@petra20200 si retardovaná či čo? Môj nemal do 4 rokov plienky do škôlky šiel keď mal 2r a 10 mesiacov a bol už 3 mesiace bez plienok
@81anina
Jasne jasne ty si ts mamka co dava plienky do 6 rokov a ešte ju učiteľ prebaluje ako prvý pan učiteľ som pocikany vymenis mi plienku 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@henka123123