Dokedy môžu byť vaše osem ročné deti samé vonku?
13. jún 2026
Ahojte , dokedy mozu byt vase 7,5-8r deti vonku ? Same s inymi detmi …?v okoli domu .
Predošlá
Strana
z2
@anonym_autor 9r na ihrisku vzdialené 5 min pešo momentálne do 20.00. Sám ide tam aj späť. Ale keď začne skôr tma, skratim
autor
•
Včera o 07:09@lucia245
@anonym_autor 9r na ihrisku vzdialené 5 min pešo momentálne do 20.00. Sám ide tam aj späť. Ale keď začne skôr tma, skratim
@lucia245 😊
18.00 potom bola večera a potom ešte mohla do 19.30-20.00 záležalo kedy som musela ísť spať kvôli vstavaniu do práce
anonym_3f3b70
•
Včera o 07:16Ja po tom ako minuly tyzden chceli vtiahnut do dodavky dceru nasej ucitelky som zatrhla behanie bez nas a to sme na dedine.
anonym_84f542
•
Včera o 07:3022:00
Predošlá
Strana
z2

@anonym_autor 6.30 idete domov a 7.30 je uz v postely - ako ja chapem ze sa ta dotklo,ze ti tu nalozili za nezodpovednost..ale klamat nemusis.. kym dieta dojde domov, osprchuje umyje.. predpokladam,ze ma aj povinnosti a ulohy .. nieje mozne stihnut za hodinu .. ved narovinu povedz,ze mas inu vychovu a nezahmlievaj len aby si teraz vyzerala chrumkavo
@anonym_1de5cc a nie nedotklo , mne je jedno do kedy su ine deti vonku , bola som len zvedava ako to maju ine deti v tomto veku .