Dokedy môžu byť vaše osem ročné deti samé vonku?
Ahojte , dokedy mozu byt vase 7,5-8r deti vonku ? Same s inymi detmi …?v okoli domu .
V rom veku neboli vobec sami vonku. Len s nami.
@anonym_b8dd8d moja dnes bola 1x do 21 , mensie tiez sli o 21 domov … a moj ze to je dlho
@siska53 otazka inak znela 😅
Moj ma 8 tiez nebyva sam vobec ale u mojej mamy na dedine za branickou do siestej 🙂 pritom ho mama strazi z dvora
@anonym_b8dd8d moja dnes bola 1x do 21 , mensie tiez sli o 21 domov … a moj ze to je dlho
@siska53 otazka inak znela 😅
@anonym_autor no aj starsie max do osmej.
moja v tom veku maximalne do 6 ... ale ja byvam vo velkom meste .. a aj ked je pred domom -clovek nikdy nevie.. aj tak kym sa umyje naje ide do postele ...
19:30, v lete bude isto dlhšie, v podstate kým sa dobre bavia s kamošmi.
moja v tom veku maximalne do 6 ... ale ja byvam vo velkom meste .. a aj ked je pred domom -clovek nikdy nevie.. aj tak kym sa umyje naje ide do postele ...
@anonym_1de5cc my sme tiez vo velkomeste
Odkedy chodi do skoly sa velmi osamostatnila ,zo 3x bola a s kamoskou na ihrisku 15min pesi od nas (kamoska 9r)hodinky maju obe .
Ked je dole je len v okoli 5min pesi s menšími a väčšími (10r)
V tom veku by som dieťa samé nepustila von. Boli max pred domom rodinným na kľudnej ulici. Za mňa je to zbytočný risk. Nevidím dôvod nechávať deti samotné v tom veku behať niekde vonku. Ja som rodič, ja mám zodpovednosť.
V tom veku by som dieťa samé nepustila von. Boli max pred domom rodinným na kľudnej ulici. Za mňa je to zbytočný risk. Nevidím dôvod nechávať deti samotné v tom veku behať niekde vonku. Ja som rodič, ja mám zodpovednosť.
@abbey1 otazka znela inak ..😊
@anonym_autor cez vikend kym bolo svetlo. Ked mali partiu, tak sa im domov nechcelo. Ked uz sa stmievalo, sla som po nich, ked neprisli same.
Aj u nas take deti v pohode same na ulici...mame tichu slepu ulicu a sme skoro na konci, takze no problem.
Odkedy chodi do skoly sa velmi osamostatnila ,zo 3x bola a s kamoskou na ihrisku 15min pesi od nas (kamoska 9r)hodinky maju obe .
@anonym_autor tak moja je teraz 12 rocna a uz o 9 je v postely ...cez vikend 9.30 .. nepaci sa jej to jasne -ale zaspi hned... ked nespi ako ma je mrzuta ... na behanie po vonku ma este cas.. dolezitejsi je spanok a rezim ... do 9 u tak malych deto je velmi neskoro
My máme na bytovke spoločný dvor, celkom bezpečný, žiadna cesta.
Do kedy sa s deťmi bavia, do vtedy ho nechám. Zvyčajne to cez leto býva do 20 a 20-30
Výnimočne do 21, keď majú ozaj dobrý deň, niečo rozohrané, napríklad schovku
Nosíme im aj jedlo von😂😍 sú to taká skupinka deti 10 kusov od 2-12 rokov 😂
Môj ma 10 a už minimálne 2 roky chodí sám vonku. Samozrejme len tu v okolí ze ho vidím alebo viem kde je. V lete je von aj do 20:00. 🙂
Mám 9.5 ročného , večer maximálne do 19.00. Ak je dlhšie tak je u kamaráta doma. To bolo raz keď tam aj večeral a o 20.00 som išla pre neho.
Ak sa má niečo stať, môže sa aj cez deň. Vlastná skúsenosť.
Odvaha nechávať 7,5 ročne dieta samé von, ja ako matka by som to nedopustila, a keď už na dvore dva metre odo mňa, sám bol syn asi od 10tich - 11 tich aj to do 19:00 max., treba aj zodpovednosť
@anonym_autor tak moja je teraz 12 rocna a uz o 9 je v postely ...cez vikend 9.30 .. nepaci sa jej to jasne -ale zaspi hned... ked nespi ako ma je mrzuta ... na behanie po vonku ma este cas.. dolezitejsi je spanok a rezim ... do 9 u tak malych deto je velmi neskoro
@anonym_1de5cc 8 ročné necháš samé 15 min pešo od domu? O 20.00 má byť v posteli, tak ako to tu už bolo spomenuté.
V takom veku, same s kamaratmi na pokojnej ulici pred domom dovtedy, kym sa zasvietili poulicne lampy.
Nebyva sama, vzdy sa medzi rodicmi dohodneme, kto ich pôjde postrážiť a maximálne do 19:30. Aj keď je dcéra rozumná, este su tie deti poblaznene a nevedia vyhodnotiť, co je dobre a co zle. Ja som mala najlepšiu kamosku, ktorá mala oveľa starsiu sestru. V 8 rokoch sme vdaka tomu uz skúšali fajcit za garážami a aj nás raz zrazilo auto, vodic skončil na brzdu a len do nás ťukol, takze podľa seba viem, ze to bezpecne nie je.
@abbey1 otazka znela inak ..😊
@anonym_autor Otazka znela: dokedy mozu byt vase 7,5-8r deti vonku ? Odpoved, ze moje dieta nemoze byt v takom veku same von, je uplne v poriadku odpoved.
Moji boli len raz do 20:30, ale bezne max do 20:00. A cez prázdniny asi tiez nebudu dlhsie, treba sa chystat do postele. Ak by boli do 21, kedy pojdu spat?
@anonym_1de5cc 8 ročné necháš samé 15 min pešo od domu? O 20.00 má byť v posteli, tak ako to tu už bolo spomenuté.
@loliki aha “ma byt v posteli “ 😅rozkaz !
Ked je skola je 19:30 v posteli . Na tvoje ukľudnenie
My máme na bytovke spoločný dvor, celkom bezpečný, žiadna cesta.
Do kedy sa s deťmi bavia, do vtedy ho nechám. Zvyčajne to cez leto býva do 20 a 20-30
Výnimočne do 21, keď majú ozaj dobrý deň, niečo rozohrané, napríklad schovku
Nosíme im aj jedlo von😂😍 sú to taká skupinka deti 10 kusov od 2-12 rokov 😂
@anonym_ef8e27 podobne u nas … bývame tu 7r tie deti poznam od malička 😊 tie deti sa poznajú od malička 😊ano tiez davam malej pit , a nieco na zobkanie alebo ine deti donesú …. Vyvoláva mama zavolaj ked mam ist domov , mama ideme sa prejst … viem kde je (vidim na appke ) s kym je , a tie deti dávajú na seba pozor .
V sobotu do 21.00 cez tyzden max 19.00
@natalka13 😊
Hej cez tyzden aj moja menej , to ideme po skole do parku , je vedla skoly ,alebo sa tam stretneme , 18:30 ideme domov
@natalka13 😊
Hej cez tyzden aj moja menej , to ideme po skole do parku , je vedla skoly ,alebo sa tam stretneme , 18:30 ideme domov
@anonym_autor 6.30 idete domov a 7.30 je uz v postely - ako ja chapem ze sa ta dotklo,ze ti tu nalozili za nezodpovednost..ale klamat nemusis.. kym dieta dojde domov, osprchuje umyje.. predpokladam,ze ma aj povinnosti a ulohy .. nieje mozne stihnut za hodinu .. ved narovinu povedz,ze mas inu vychovu a nezahmlievaj len aby si teraz vyzerala chrumkavo
@anonym_autor syn má osem a môže byť s kamarátmi vonku cca do ôsmej. Chodia na ihrisko, zmrzlinu a tu po okolí na bicykloch. Bývame v malom meste. Hodinky ani telefón nemá, dôverujeme mu. Má stanovené pravidlá, ktoré dodržiava, učí ho to zodpovednosti a samostatnosti.
@anonym_autor 6.30 idete domov a 7.30 je uz v postely - ako ja chapem ze sa ta dotklo,ze ti tu nalozili za nezodpovednost..ale klamat nemusis.. kym dieta dojde domov, osprchuje umyje.. predpokladam,ze ma aj povinnosti a ulohy .. nieje mozne stihnut za hodinu .. ved narovinu povedz,ze mas inu vychovu a nezahmlievaj len aby si teraz vyzerala chrumkavo
@anonym_1de5cc ja neklamem , len som nepisala ked skola neni - ked je skola jasne ze tak dlho sa neda .
Ale ked skola neni ,vonku svetlo je .
Moja pozna pravidla ,vie kde sa moze zdrzovat. , je to dovera v nej .
@anonym_autor syn má osem a môže byť s kamarátmi vonku cca do ôsmej. Chodia na ihrisko, zmrzlinu a tu po okolí na bicykloch. Bývame v malom meste. Hodinky ani telefón nemá, dôverujeme mu. Má stanovené pravidlá, ktoré dodržiava, učí ho to zodpovednosti a samostatnosti.
@wodanka super 👍 moja ma hodinky koli velkomestu , a nema ani 8r MK zas nazov temy zmenil .
Presne ako pises , dovera .

@anonym_autor kým je vonku svetlo, teraz do 20.30 - 20.45