icon

Dokedy môžu byť vaše osem ročné deti samé vonku?

13. jún 2026

Ahojte , dokedy mozu byt vase 7,5-8r deti vonku ? Same s inymi detmi …?v okoli domu .

Strana
z2
anonym_b8dd8d
13. jún 2026

@anonym_autor kým je vonku svetlo, teraz do 20.30 - 20.45

siska53
13. jún 2026

V rom veku neboli vobec sami vonku. Len s nami.

autor
13. jún 2026
@siska53

V rom veku neboli vobec sami vonku. Len s nami.

@anonym_b8dd8d moja dnes bola 1x do 21 , mensie tiez sli o 21 domov … a moj ze to je dlho
@siska53 otazka inak znela 😅

anonym_80e384
13. jún 2026

Moj ma 8 tiez nebyva sam vobec ale u mojej mamy na dedine za branickou do siestej 🙂 pritom ho mama strazi z dvora

anonym_40551a
13. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_b8dd8d moja dnes bola 1x do 21 , mensie tiez sli o 21 domov … a moj ze to je dlho

@anonym_autor no aj starsie max do osmej.

anonym_1de5cc
13. jún 2026

moja v tom veku maximalne do 6 ... ale ja byvam vo velkom meste .. a aj ked je pred domom -clovek nikdy nevie.. aj tak kym sa umyje naje ide do postele ...

anonym_7bc51a
13. jún 2026

19:30, v lete bude isto dlhšie, v podstate kým sa dobre bavia s kamošmi.

autor
13. jún 2026
@anonym_1de5cc

moja v tom veku maximalne do 6 ... ale ja byvam vo velkom meste .. a aj ked je pred domom -clovek nikdy nevie.. aj tak kym sa umyje naje ide do postele ...

@anonym_1de5cc my sme tiez vo velkomeste
Odkedy chodi do skoly sa velmi osamostatnila ,zo 3x bola a s kamoskou na ihrisku 15min pesi od nas (kamoska 9r)hodinky maju obe .
Ked je dole je len v okoli 5min pesi s menšími a väčšími (10r)

abbey1
13. jún 2026

V tom veku by som dieťa samé nepustila von. Boli max pred domom rodinným na kľudnej ulici. Za mňa je to zbytočný risk. Nevidím dôvod nechávať deti samotné v tom veku behať niekde vonku. Ja som rodič, ja mám zodpovednosť.

autor
13. jún 2026
@abbey1

V tom veku by som dieťa samé nepustila von. Boli max pred domom rodinným na kľudnej ulici. Za mňa je to zbytočný risk. Nevidím dôvod nechávať deti samotné v tom veku behať niekde vonku. Ja som rodič, ja mám zodpovednosť.

@abbey1 otazka znela inak ..😊

euka210
13. jún 2026

@anonym_autor cez vikend kym bolo svetlo. Ked mali partiu, tak sa im domov nechcelo. Ked uz sa stmievalo, sla som po nich, ked neprisli same.
Aj u nas take deti v pohode same na ulici...mame tichu slepu ulicu a sme skoro na konci, takze no problem.

anonym_1de5cc
13. jún 2026
@anonym_autor

Odkedy chodi do skoly sa velmi osamostatnila ,zo 3x bola a s kamoskou na ihrisku 15min pesi od nas (kamoska 9r)hodinky maju obe .

@anonym_autor tak moja je teraz 12 rocna a uz o 9 je v postely ...cez vikend 9.30 .. nepaci sa jej to jasne -ale zaspi hned... ked nespi ako ma je mrzuta ... na behanie po vonku ma este cas.. dolezitejsi je spanok a rezim ... do 9 u tak malych deto je velmi neskoro

anonym_ef8e27
13. jún 2026

My máme na bytovke spoločný dvor, celkom bezpečný, žiadna cesta.
Do kedy sa s deťmi bavia, do vtedy ho nechám. Zvyčajne to cez leto býva do 20 a 20-30
Výnimočne do 21, keď majú ozaj dobrý deň, niečo rozohrané, napríklad schovku
Nosíme im aj jedlo von😂😍 sú to taká skupinka deti 10 kusov od 2-12 rokov 😂

anonym_ce044d
13. jún 2026

Môj ma 10 a už minimálne 2 roky chodí sám vonku. Samozrejme len tu v okolí ze ho vidím alebo viem kde je. V lete je von aj do 20:00. 🙂

vilma7
13. jún 2026

Mám 9.5 ročného , večer maximálne do 19.00. Ak je dlhšie tak je u kamaráta doma. To bolo raz keď tam aj večeral a o 20.00 som išla pre neho.
Ak sa má niečo stať, môže sa aj cez deň. Vlastná skúsenosť.

vilma7
13. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor abo do 21.00 je dlho ak ešte má večerať, umyť sa atď.

zuzubb007
13. jún 2026

Odvaha nechávať 7,5 ročne dieta samé von, ja ako matka by som to nedopustila, a keď už na dvore dva metre odo mňa, sám bol syn asi od 10tich - 11 tich aj to do 19:00 max., treba aj zodpovednosť

loliki
13. jún 2026
@anonym_1de5cc

@anonym_autor tak moja je teraz 12 rocna a uz o 9 je v postely ...cez vikend 9.30 .. nepaci sa jej to jasne -ale zaspi hned... ked nespi ako ma je mrzuta ... na behanie po vonku ma este cas.. dolezitejsi je spanok a rezim ... do 9 u tak malych deto je velmi neskoro

@anonym_1de5cc 8 ročné necháš samé 15 min pešo od domu? O 20.00 má byť v posteli, tak ako to tu už bolo spomenuté.

anonym_9a38be
13. jún 2026

V takom veku, same s kamaratmi na pokojnej ulici pred domom dovtedy, kym sa zasvietili poulicne lampy.

anonym_edd60d
13. jún 2026

Nebyva sama, vzdy sa medzi rodicmi dohodneme, kto ich pôjde postrážiť a maximálne do 19:30. Aj keď je dcéra rozumná, este su tie deti poblaznene a nevedia vyhodnotiť, co je dobre a co zle. Ja som mala najlepšiu kamosku, ktorá mala oveľa starsiu sestru. V 8 rokoch sme vdaka tomu uz skúšali fajcit za garážami a aj nás raz zrazilo auto, vodic skončil na brzdu a len do nás ťukol, takze podľa seba viem, ze to bezpecne nie je.

anonym_5a16c6
13. jún 2026
@anonym_autor

@abbey1 otazka znela inak ..😊

@anonym_autor Otazka znela: dokedy mozu byt vase 7,5-8r deti vonku ? Odpoved, ze moje dieta nemoze byt v takom veku same von, je uplne v poriadku odpoved.

lindusss2016
Včera o 05:38

Moji boli len raz do 20:30, ale bezne max do 20:00. A cez prázdniny asi tiez nebudu dlhsie, treba sa chystat do postele. Ak by boli do 21, kedy pojdu spat?

autor
Včera o 06:03
@loliki

@anonym_1de5cc 8 ročné necháš samé 15 min pešo od domu? O 20.00 má byť v posteli, tak ako to tu už bolo spomenuté.

@loliki aha “ma byt v posteli “ 😅rozkaz !
Ked je skola je 19:30 v posteli . Na tvoje ukľudnenie

autor
Včera o 06:07
@anonym_ef8e27

My máme na bytovke spoločný dvor, celkom bezpečný, žiadna cesta.
Do kedy sa s deťmi bavia, do vtedy ho nechám. Zvyčajne to cez leto býva do 20 a 20-30
Výnimočne do 21, keď majú ozaj dobrý deň, niečo rozohrané, napríklad schovku
Nosíme im aj jedlo von😂😍 sú to taká skupinka deti 10 kusov od 2-12 rokov 😂

@anonym_ef8e27 podobne u nas … bývame tu 7r tie deti poznam od malička 😊 tie deti sa poznajú od malička 😊ano tiez davam malej pit , a nieco na zobkanie alebo ine deti donesú …. Vyvoláva mama zavolaj ked mam ist domov , mama ideme sa prejst … viem kde je (vidim na appke ) s kym je , a tie deti dávajú na seba pozor .

natalka13
Včera o 06:12

V sobotu do 21.00 cez tyzden max 19.00

autor
Včera o 06:13
@natalka13

V sobotu do 21.00 cez tyzden max 19.00

@natalka13 😊
Hej cez tyzden aj moja menej , to ideme po skole do parku , je vedla skoly ,alebo sa tam stretneme , 18:30 ideme domov

anonym_1de5cc
Včera o 06:22
@anonym_autor

@natalka13 😊
Hej cez tyzden aj moja menej , to ideme po skole do parku , je vedla skoly ,alebo sa tam stretneme , 18:30 ideme domov

@anonym_autor 6.30 idete domov a 7.30 je uz v postely - ako ja chapem ze sa ta dotklo,ze ti tu nalozili za nezodpovednost..ale klamat nemusis.. kym dieta dojde domov, osprchuje umyje.. predpokladam,ze ma aj povinnosti a ulohy .. nieje mozne stihnut za hodinu .. ved narovinu povedz,ze mas inu vychovu a nezahmlievaj len aby si teraz vyzerala chrumkavo

wodanka
Včera o 06:23
@anonym_autor

@anonym_autor syn má osem a môže byť s kamarátmi vonku cca do ôsmej. Chodia na ihrisko, zmrzlinu a tu po okolí na bicykloch. Bývame v malom meste. Hodinky ani telefón nemá, dôverujeme mu. Má stanovené pravidlá, ktoré dodržiava, učí ho to zodpovednosti a samostatnosti.

autor
Včera o 06:33
@anonym_1de5cc

@anonym_autor 6.30 idete domov a 7.30 je uz v postely - ako ja chapem ze sa ta dotklo,ze ti tu nalozili za nezodpovednost..ale klamat nemusis.. kym dieta dojde domov, osprchuje umyje.. predpokladam,ze ma aj povinnosti a ulohy .. nieje mozne stihnut za hodinu .. ved narovinu povedz,ze mas inu vychovu a nezahmlievaj len aby si teraz vyzerala chrumkavo

@anonym_1de5cc ja neklamem , len som nepisala ked skola neni - ked je skola jasne ze tak dlho sa neda .
Ale ked skola neni ,vonku svetlo je .
Moja pozna pravidla ,vie kde sa moze zdrzovat. , je to dovera v nej .

autor
Včera o 06:34
@wodanka

@anonym_autor syn má osem a môže byť s kamarátmi vonku cca do ôsmej. Chodia na ihrisko, zmrzlinu a tu po okolí na bicykloch. Bývame v malom meste. Hodinky ani telefón nemá, dôverujeme mu. Má stanovené pravidlá, ktoré dodržiava, učí ho to zodpovednosti a samostatnosti.

@wodanka super 👍 moja ma hodinky koli velkomestu , a nema ani 8r MK zas nazov temy zmenil .
Presne ako pises , dovera .

Strana
z2