icon

Dve deti, dvojročný rozdiel vo veku, ako ste to zvládly?

michaelka5
22. jún 2011

ahojte, v januári sa nám narodí druhe babo a netusím co ma caka. prvý je chlapcek, velmi zivy a vyzaduje vela pozornosti, neviem ako si zvykne na babatko.a ako s kočíkom, potrebovali ste súrodenecký alebo uz 2r.dieťa prejde aj vacsiu vzdialenost...ak máte skúsenosti tak sem s nimi, mozno ma inspirujete ako to prezit v pohode...(3x do dna este chodime aj vencit psa🙂, netusim ako to zvladnem s kočikom a dietatom vedla kocika a psom na voditku 😲 ) dakujem.M.

Strana
z2
pavlinka2003
26. dec 2013

@sjuzocka ahoj, ako si to zvladala ked si bola tehotna? moja mala ma 9 mesiacov a stale je na mne alebo na rukach, som v tretom mesiaci a bojim sa ako to bude s bruskom vo vysom stadiu ked ju budem nosit, lebo neviem ako na to 😀

adelakk
8. jan 2014

@pavlinka2003 Ja som mala termin porodu vcera, ale babatku sa akosi nechce von. Mam syna, ktory mal pred par dnami dva roky a je tiez zvyknuty, ze ho casto beriem na ruky. Sice som to v neskorsom stadiu tehotenstva obmedzila, ale aj tak ho stale zdviham a aj nosim na rukach ak treba. Nema to na moje tehotenstvo ziadny negativny vplyv. Je to asi tym, ze organizmus je uz na taku zataz zvyknuty, ved to nosenie na rukach trenuje uz od porodu. 🙂 Uvidis ako sa budes citit, podla toho sa zariadis.

lucka313
17. okt 2016

Ahojte, mám 4 mesačného syna a čakám druhé bábo. Mám trošku aj obavy ako to zvládnem . Máte to niektorá aj vy takto? 🙂

Strana
z2