Dvojmesačné bábo plače v kočíku
ahojte viem ze dudlik moze mega pokazit dojcenie ale co mam robit ak idem s nakojenym babom von. uz by malo spinkat. nevie zaspat vonku v kociku. tak sa vratim k autu. nakojim ho zas. zadpava ale jak ho dam do kocika place tak ak nechcem po 20min zbalit a niest kocik spat dala som dudel. a teraz tu stresujem ze nam kazim kojenie. pomoc
Moja ma cumlik od svojich dvoch tyzdnov a bezproblemovo sa koji uz pol roka.cumlik mi velmi ulahcil zivot a dieta je spokojne.ale ani cumlik ti nezaruci ze bude tolerovat kocik.kazde dieta je ine,prides na to co vyhovuje tomu tvojmu.
Môj mal sídlil už v pôrodnici, dojčila som vyše roka, žiadny problém
Niektoré deti majú veľmi silný stačí reflex a dudlikom sa upokojujú.
Nerobila by sim z toho drámu a na spinkanie je dudlik fajn
dik baby ona niekedy je super spoko bdela v kociku aj hodku niekedy super spinka v kociku aj hodku cize kocik ako taky ma rada podla mna. hlad mi napadol preto som ju sla dokojit do auta zas zaspavala
Moje deti tiez ako babatka plakali v kociku. Nevedeli tam same takto zaspat. Tak nasi sa nosili a kocik si oblibili, ked uz vedeli sediet a divat sa na svet 🙂
naši sa nevozili,resp minimalne ..do polroka to bole stres aj pre nich aj pre mna..takže skusit šatku alebo nosič..
Skuste ho dat do ergonomickeho nosica (pozor nie klokanku)
Babatka su 9 mesiacov v brusku 2 mesiace ma babo.Chce proste citit maminu.Niektore deticky su proste nekocikove a nepohne s tym nik
podla mna nemusis robit taku paniku, je to normalne a osobne by som v tom pokracovala. dudlik nevadike este male. hlavne netreba pri kazdom placi hned brat na ruky, lebo si na to velmi lahko zvykne a po case budes mat vacsi problem
dik baby. clovek si take veci precita o dudliku... a óno to kojenie je niekedy narocne samo o sebe tak si to nechcem zhorsit chapete. posledme co potrebujem su nejake ragady bolesti zhorsene prisatie... ono s dudlikom je dieta uplne ine
.. ale mam z toho vycitky riadne..
daka som dnes unavena..
Náš malý tiež najprv nechcel byť v kočíku, zakaždým hrozný rev.. Chodila som s nim von len na 20 minút. Teraz ma 3 a pol mesiaca a už je to ok, vydrží hodinku a pol, kým nechce zase jest
Nic nepokazis, kludne daj dudlik, ak ho ma babo rado.. ďalšia možnosť je nech zaspi pri kojeni a potom preložiť do kočíka
Neboj, dudel nepokazi kojenie. Ani nic ine. Na to go vymysleli, aby babatka cumlali, lebo to je primitivny zakladny reflex kazdeho cicavca.
nestresuj :D moje prve malo dudlik a kojene do 2 rokov a moje druhe este kojene, dudlik nikdy nechcel a v kociari mi strasne plakal ako tvoje bobo. inak bol uplny kludas, len ten kocik sa mu nepacil...zlepsilo sa to ked presiel neskor do sportaku a dovtedy som ho mala bud vo vajicku na kociari alebo manduce 🙂
Cumlík MÔŽE pokaziť dojčenie, to neznamená že ho určite pokazí. S tým cumlikom vydrží v kočíku dlhšie? Treba si určite priority, moje deti neboli v kočíku do roka a sú v pohode.
Môj tiež nechcel byť v kočíku, nosili sme ho v nosiči. Ca v 11.mes zaspal konečne v kočíku.
Moji traja mali dudliky, a skusali aj flasku a boli dojceni do 2 rokov kazdy. Nevidela som ziadne negativne vplyvy na dieta. Dokonca mi to zachranilo dojcenie, lebo som mala dopraskane bradavky a oni chceli byt stale prisati. Ale to neslo, tak dostali cumle. Kazda LP povie ze bradavky boli z toho popraskane, ale neboli, kedze mne hned par dni po porode (este v nemocnici) popraskali a dudel dostali az doma, ked mali asi 2 tyzdne a bolest bola neznesitelna. Ver svojmu instinktu, urob tak ako uznas za vhodne, neboj sa.
Tiez som na tom bola ako ty - bala som sa ako cumlik pokazi kojenie...mne vzdy ked sa mala zobudila v kociku bol to strasny rev a nevedela zaspat, pripadne ked sa zobudila uz naspata som bezala rychlo domov s vrieskajucim kocikom...s velkou obavou som jej ten cumlik zacala davat na to zaspatie a po zobudeni kym sme sa vratili domov aby neplakala a bum zrazu ake super kocikovanie bez stresu ze kedy sa zas zobudi 🙂 kojenie nepokazil ale treba to sledovat a ak sa ti bude zdat ze sa horsie prisava alebo co tak treba prestat s cumlikom a skusit ho zas neskor...ono uz ked vie dietatko pekne pit z prsa nemal by ho ten cumlik mylit, ked uz ma 2 mesiace podla mna by to malo byt v pohode 🙂

Nadych vydych. Nic sa nedeje. Casom zacne mat babo lepsi rezim. Moze byt ze je zasa hladne...