Feniklový čaj u mesačného bábätka
Ahojte prosim mozem dat mesacnemu babatku feniklovy caj? UM nas troska upchava nekakame ako sme kakali na MM. Niekde sa pise, ze viac uskodi ako pomoze a ine ze doplni tekutiny, ktore UM mliecko nema. Aky je Vas nazor?
Dakujem.
Skúste, môže /nemusí pomôcť, sestra má dve deti, im to tiež pomáhalo, veľa státia, detičky sú veda. 😅
@veron2811 veru ano skusim prevarenu vodicku lebo maly nekaka a menit mlieko neviem kazde UM zapeka a nechcem riskovat, ze zacne zvrackat znova a podobne 🙈
V našom prípade viac pohoršil a ešte viac ju naduvalo.. ako som ho vysadila, nebol problém.. mala ale sab simplex nič iné
@taktotedanie harmancekovy, ja sa zblaznim kazdy inak 🙈 viem, ze kazde babatko funguje inak ale nemozem na nom 30 veci odskusat ako na pokusnom onom 🙈 ach jaj ja uz neviem chcem len nech sa sam aspon raz denne vykaka 😔
Harmančekový by som mesačnému určite nedávala, kvôli možnej alergii.
Ideálne daj čistú dojčenskú vodu na doplnenie tekutín, na tú je zvyknuté z UM.
Čaje môžeš skúšať aj neskôr.
Harmancekovy na kakanie, feniklovy na bolest bruska- pediatricka nam toto odporucala
Dokonca som zarabala tak, ze 60ml vody 60ml harmancekoveho caju a do toho um a bol pokoj, kakala pravidelne ako hodinky
Po novom sa feniklovy čaj neodporúča keďže sa zistilo že je potencionálne škodlivý pre detičky. Nedávať vôbec!
mojim deťom fenikel koliky zhoršoval, pomohol kmínový, takže jedine skúsiť. A čo sa týka toho kakania, tak v prvom rade si je treba uvedomiť, že takto maličkých bábatiek može nastať aj 10 dňová pauza v kakaní a neznamená to nič. Upraví sa to. Ale čaj skús, tým nič nepokazíš
Ano robila som 120ml vody a 4 odmerky mlieka- hipp
Tak som dala 60ml vody 60ml harmancekoveho caju a do toho 4 odmerky mlieka, zamiesala a tak sme pili..
Super ta je podľa mňa naj. Najskôr od skúšajte ale či nemá alergiu, my sme len fenikel zatiaľ, harmanček nie

@nikpa dakujem, je pravda, ze cistou vodou nemozem nic pokazit 🙈