Handsfree odsávačka na mlieko
Ahojte dievcata. Cakame druhe babatko a uvazujem nad kupou odsavacky handsfree. Pri synovi som mala medelu double swing maxi avsak momentalne si neviem predstavit odsavat hodiny denne ak budem mat este aj 2 rocneho. Samozrejeme pytam sa na to ktora odsavacka ma dobre odsavanie nakolko som mala dvakrat zapal ked som odsavala medelou. Nehovorim mozno som neodsavala dostatocne casto ale pamtam ze to trvalo stale dost dlho.
Mam 4 deti, odsavacky som vyskusala viacere, aj Lansinoh, napriklad. Ale stale vyhrava Medela. Ja som mala pri prvom dietati pozicanu taku velku, volala sa Freestyle v takom batohu bola a to bol luxus, akoze velka, ale mala tah uzasny. No ale nebola handsfree.
Cakam piate a kupila som si z bazaru Medelu handsfree. Ale zas, hodiny som nikdy neodsavala a tych 10 minut mi stacilo, mne islo hlavne o to, aby som vytiahla nieco, ak babo salo menej alebo potom na stimulaciu, ja som nerobila velke zasoby. A zaujimavost, pri prvom dietati mi mlieko tieklo aj usami, plny mrazak a pri dalsich detoch som ledva odsala 30 ml. Ja neviem, preco. Podla mna to odsavackou nebolo, lebo som skusala aj tu Lansinoh, neviem 🙃.

ja som mala tuto co spominas, odskusala som vela inych aj handsfree ale lepsiu som nenasla. inak viac ako handsfree mi vyhovovala tato plus podprsenka do ktorej sla uchytit. drzalo to lepsie a nikdy sa mi nestalo ze by mlieko vytieklo. v pohode som si vedela odsavat a popri tom nieco porobit, navarit poumyvat riady, najest sa....