Je nalinajkovaný život pre deti škodlivý?
Ja chapem, ze rodič chce pre svoje dieťa to najlepšie. Ale mne to pride, ako keby ta rodina žila nejaky nalinajkovany zivot. Nie je to skor na škodu pri výchove? Pretoze v zivote nebude vsetko len krásne a deti z takéhoto prostredia podla mna zažijú neskor obrovsky sok
Nerozumiem, uplne normalne poziadavky. Nechapem preco by malo zazit neskor decko sok, neprehanaj.
@anonym_autor “ Pretoze v zivote nebude vsetko len krásne a deti z takéhoto prostredia podla mna zažijú neskor obrovsky sok” - toto si naozaj vyčítala z toho inzerátu?🙈 Kde prosím ťa? Lebo čítala som to dvakrát…
Ale ved nikde nepíšu, že babysitterka má ich dieťa učiť čínštinu... nerozumiem prečo by deti mali zažiť šok. Šok zažívajú deti, ktoré 4 roky trávia pred telkou vedľa matky s mobilom v ruke a zrazu v škôlke zistia, že sa môžu hrať a všeličo vymýšľať.
@anonym_autor Vidíš, a ty máš šok, keď si uvidela takýto obyčajný inzerát.
@anonym_autor podľa mňa je lepsie, že to takto riešia. Zrejme maju svoje koníčky a nechcú sa prispôsobovať vo všetkom dieťaťu, čo je super lebo treba žiť aj vlastný život, a to dieta aspon sa mu bude za ten čas niekto venovať a hrať sa s ním takže nebude “odhodene v kúte”. Za mňa super napad.
Pre studentku idealna brigada.
asi narážala na to že časy a dni sú rôzne a určia sa mesiac vopred (to mesiac vopred je asi to)...
@anonym_autor ale možno mamička má nejaký 1/2 úvazok alebo niečo, čo bude vedieť dopredu ale bude sa to mesačne meniť ... alebo čokoľvek ... čo ja viem - nejaké zdravotné procedúry, neviem ..
V nadpise je “čo si o tom myslite”, keby to náhodou zmenili. Ja si myslím, že ponúkajú veľmi málo za stráženie a inak nevidím absolútne nič zarážajúce ani nalinajkované ani niečo, z čoho by mal mať sok ktokoľvek lucidny.
V 14 mesiacoch majú dieťa učiť ťažkému životu v chaose? či čo
Píšu, že to môže byť aj chlap. No ja neviem, ale ja by som 14-mesačné decko cudziemu chlapovi nezverila. Mohol by to byť pedofil.
Uplne normalny inzerat. V cudzine sa bežne o deti starajú aj cidzí ľudia. A šok akože z čoho???
Nechapem z coho by akoze to dieta malo mat sok 🤷♀️.
Mne na tych poziadavkach nic zvlastne nepride.
Mne okrem ponukaneho financneho ohodnotenia to pride ok... akoze zasmiala som sa, robit vycuc z odbornej literatury, ktoru treba uz mat nacitanu, za 8 cisteho... realne chcu niekoho skuseneho, znaleho, ten im to nebude za tolko robit...
@anonym_autor Mne to tiež príde prehnané. Prehnané požiadavky a z ich textu jasne plynie, že sú povrchní a nemajú správne nastavené hodnoty. Ich požiadavky sú akoby hľadali učiteľa do školy 🤣🤣. Čo si akože myslia, že človek, ktorého si zaplatia sa bude chovať k ich decku ako ku svojmu? 🤦 A to s tým vzdelaním úplne zabili, veď čo má Vs vzdelanie spoločné so strážením cudzieho decka ??🤦🤦 Každý dokáže strážiť deti bez ohľadu na vzdelanie a sú to proste povrchní ľudia, lebo si očividne myslia, že tí, čo zabíjali roky na Vs sú niečo viac, resp. lepší ľudia než tí, čo majú rozum a rozhodli sa neísť na Vs... Tie ďalšie veci, čo tam majú popísané, no koment ... Takým podivínom by som decko ani zadarmo nestrážila.
Vidím, že šok máš akurát tak ty z toho čo si videla prvýkrát inzerát? Normálny inzerát mamička potrebuje buď pracovať alebo dačo tak hľadá opatrovanie, predpokladám, že u nich doma čo ti je na tom čudné to ma veľmi zaujíma??? Keď nemáš rodičov alebo známych nemáš inú moznost
@anonym_autor Mne to tiež príde prehnané. Prehnané požiadavky a z ich textu jasne plynie, že sú povrchní a nemajú správne nastavené hodnoty. Ich požiadavky sú akoby hľadali učiteľa do školy 🤣🤣. Čo si akože myslia, že človek, ktorého si zaplatia sa bude chovať k ich decku ako ku svojmu? 🤦 A to s tým vzdelaním úplne zabili, veď čo má Vs vzdelanie spoločné so strážením cudzieho decka ??🤦🤦 Každý dokáže strážiť deti bez ohľadu na vzdelanie a sú to proste povrchní ľudia, lebo si očividne myslia, že tí, čo zabíjali roky na Vs sú niečo viac, resp. lepší ľudia než tí, čo majú rozum a rozhodli sa neísť na Vs... Tie ďalšie veci, čo tam majú popísané, no koment ... Takým podivínom by som decko ani zadarmo nestrážila.
@anonym_a63f25
Čo je zle na tom, že chcú mať pri dieťati niekoho vzdelaného? Ľudia s VŠ nie sú lepší, len vzdelanejší a to je objektívny fakt. Možno s opatrovateľkou plánujú dlhodobú spoluprácu, chcú ju brať na dovolenky a asi by boli radi, keby bola schopná vypýtať dieťaťu jedlo a vodu aj v cudzom jazyku napríklad.
Je úplne v poriadku, že ty by si im "decko" nestrážila, myslím, že inzerát je presne kvôli takým ako ty písaný tak ako je, asi žiadny rodič nechce pri dieťati niekoho, kto neovláda učivo druhej triedy ZŠ. Teda aspoň mňa tam naučili, ako sa píše slovné spojenie no comment.
Normálny inzerát, ešte aj s podrobnými požiadavkamo aby nedošlo k nedorozumeniam. Keď som hľadala pred rokmi Babysitter pre dieťa ,tiež som si kládla podmienky, aj keď teda VS som nepozadovala, pretože to , že má niekto VS neznamená že má aj úprimný vzťah k deťom.A nie preto, že som povrchná ale preto ,že som hľadala komu zveriť dieťa kým budem v práci. A dokonca to bolo všetko aj v pracovnej zmluve. Dokonca aj to že v byte je kamera
@anonym_a63f25 Ja by som k svojmu dieťaťu nechcela človeka, ktorý používa výraz decko. To veľa prezradí o jeho vzťahu k deťom.
@anonym_a63f25 pozri, aj ucitelky v skolkach a skolach musia mat urcite vzdelanie. Na tom nie je nic povrchne. Moje deti uz davaju rozne otazky a tiez by som bola radsej, ak by im ich zodpovedal niekto so vzdelanim, nez niekto s VS zivota, ktory ani nevie kde je sever. Ludia s VS nie su lepsi, sle vzdelanejsi.
@anonym_autor úplne bežny inzerát čo sa ti nezdá?

Podla coho si usudila, ze maju nalinkovany zivot?