Kde uložiť bábo?
Chcela by som sa poradiť. Všade vidno prípravy detských izbičiek a obrazky po stenách, ale na druhej strane som čitala, že dieťa by malo spať pri mame. Co si myslite vy?? Detská izbička alebo spalna?? Dakujem
spálňa a manželská postel - je to prekrásny pocit,keď také spokojné malinké odfukuje vedľa teba 🙂
tam,kde to vyhovuje vašej rodine,niekto v spálni v manželskej posteli (napr. my),niekto v spálni vo svojej postielke (napr. kamarátka) a niekto vo vlastnej detskej izbe (napr. švagriná).každá sme išli tak,ako nám to vyhovovalo.kašli na to,čo ti bude hovoriť okolie,čo koho do toho
Neplanuj nic, to bude najlepsie 😉
Kazde dieta je ine. Ano, najprirodzenejsie je, ked je babo co najblizsie pri mame, tada bud priamo v posteli alebo v pristelke, prisunutej postielke.
Ale, su deti, ktore sa zobudia na kazde otocenie rodicov, a tie potom spia kludnejsie vo vlastnej izbe. A toto dopredu nikdy nevies.
Ja som rodinnu postel neplanovala, vsak postielka je vedla postele. Lenze, syn spal iba NA mne. Postielka bola lapac prachu...
Dcera spi od narodenia v postielke. Niekedy v noci ju vezmem ku sebe, ked uz nevladzem vstavat a potom ju zase davat spiatky, ale nepotrebuje 100% telesny kontakt ako syn.
Ale kedze je to najpraktickejsie, postielka v spalni pri tebe je asi nacastejsie a najlepsie riesenie 😉
Naše slečna opustila ložnici před měsícem 🙂 na svou žádost, že už je velká 🙂 to se ti ukaže samo... ( a stejne prijde v noci nebo rano za nami 🙂 nekdy ani nevime 😀 )
my mame maleho v spalni ale teraz ked bude mat dva roky uz planujeme mu urobit vlasnu izbu .. babatko sa neoplati davat do inej izby lebo budes musiet vstavat niekolko krat za noc a chodit za nim ... ja som mala postielku vedla postele a len som si ho supla k sebe 🙂 ..teraz uz je velky a bude mat izbu vlasnu
Ahoj, prvé mesiace som jednoznačne za postielku v spálni. Bábo máš stále pod kontrolou. My sme mali staršieho syna pri sebe v spálni asi do 2 rokov, lebo potom sa nám malo narodiť druhé bábo a nechcela som to urobiť tak, že keď sa narodí až potom staršieho preložiť do detskej izby, aby sa necítil odstrčený, tak sme to urobili ešte predtým, aby si zvykol. Mladší bol v spálni s nami asi okolo pol roka, lebo som kojila len 4 mesiace a potom už prespal viac v noci , a starší chcel mať v detskej izbe spoločnosť, tak sme mu tam pridali postielku s mladším. Ale v noci som tam bola každú chvíľu 😀 na kontrolu. Keby máme iba jedného, určite by bol s nami dlhšie v spálni 😀
postielku jednoznacne do spalne, musis ho v noci aj pocut a hned zareagovat ked je treba okrem ineho a ten pocit ze je pri tebe a nie kdesi vysackovane v inej izbe na to bude mat este casu dost

nedokazem si predstavit ze by mrne nebolo pri mne ci uz v posielke alebo medzi nami v posteli ved aj to vstavanie musi byt velmi narocne kojila som aj 10x za noc no okolo 10-12mes som vzdy deti stahovala do izby aj najmladsiu mienim niekedy v najblizsich dnoch dat ku starsim nech si zvyka