icon

Kedy sa budí vaše dieťatko?

liviafazekasova
12. aug 2021

Ahojte maminky. Chcela by som sa vás spýtať kedy chodí a kedy vstáva vaše dieťa?? A koľko spí cez deň??
No môj chodí spať o 21:00 a doteraz sa budil okolo 7:30- 8:00 ale posledné dni sa to z ničoho nič zmenilo a vstáva 5:55 aluplne na minútu presne ako keby mal budík ⏰ 🤦‍♀️🤦‍♀️😂 cez den mi ide spat o 12:30 ale tak vtedy spinka aj do 15:30 ale vcera som ho uz nenechala len 2 hodiny spinkať, som si myslela že je príliš vyspinkaný a potom sa preto budí tak skoro ale tak žiadna zmena 🤷‍♀️🤷‍♀️ ako ste natom vy? Ja nerada vstávam takto skoro 😔😔😪😂😂😂

marion30
12. aug 2021

@liviafazekasova mno,u nás je to stále takto,dokonca predtým vstával o 4tej😌🤭 u nás najväčší problém bol,ak sa nedodržal spánok,veľa x sme si mysleli keď malo spal cez deň,-aký unavený ,veď ani nespal,bude spať celú noc..a houby,vstával v noci ešte častejšie a ráno ešte skorej ...je jedno o koľkej ide spať,zaspí o 20:00 vstane pred 6:00 ,zaspí o 22:00 vstane o 5:00

zuzkaa1991
12. aug 2021

@liviafazekasova zalezi jak ake stare je dieta.....alenaj my sme mali rozne rezimy a uz mame 3r. A zas sa jej zmenil rezim ;) u bábätká zas sa meni aj kazdy mesiac ;)

misickaa4
12. aug 2021

@liviafazekasova aj moj max do 7 spi. Ale chodi spat uz okolo 19:30-20:00. Aj ked som ho dala neskor , vstal o tej 6:30...

liviafazekasova
autor
12. aug 2021

@zuzkaa1991 malý ma 18 mesiacov, no veď to že vyzerá to tak že si zmenil režim zase 🤦‍♀️😪

liviafazekasova
autor
12. aug 2021

@marion30 áno aj my sme skúšali všetko a aj my sme podobne dopadli čím viac bol unavený tým menej spal 🤷‍♀️😂

pininka1
12. aug 2021

Tak to ti spi este super. Nasi vstavali aj o 4;00, pamatam si ze som o 7:00 mala uvareny komplet obed.

liviafazekasova
autor
12. aug 2021

@liviafazekasova nenapísala som môj synček má 18 mesiacov

liviafazekasova
autor
12. aug 2021

@pininka1 čože? Preboha tak to som na tom fakt dobre 😊😊

pininka1
12. aug 2021

@liviafazekasova a to nebolo len raz. To byvalo aj mesiac v kuse. Ja mam to "stastie" ze ani jedno dieta z troch co mam nespalo dlhsie ako do 6.00 a bolo uplne jedno kedy isli spat a kolkokrat boli hore cez noc.

vanda323
12. aug 2021

@liviafazekasova moja princezná vstáva ráno o 06:00 som tehotná a fakt to nedavam má rok a pol. V noci sa dva až trikrát budí. Cez deň spi raz...okolo 12:00 tak do tej 14:00

elizabet173
12. aug 2021

@liviafazekasova možno sa to po pár dňoch, týždňoch zmení a možno aj nie. My sme vstávali aj skôr, mohla som chodiť dojiť. Ale zase prespal celú noc, tak som to neriešila. Viem, že je pre teba ťažké, ak si nočný vták ísť spať skôr, aby si bola ráno fit, ale potom už len ráno vstať s ním, mať o 9,00 navarené a povešané dve práčky bielizne (ja som to tak mávala) , poobede si zdriemnuť s ním a čakať na školské roky, keď ho nebude možné vyduriť z postele o 10,00

kikavadi
12. aug 2021

Môj malý bude mať 2 roky. Najdlhšie spal do 7:15. Inak vstáva už asi rok medzi 5:30-6:30 (rovnako, ako jeho 4 ročná sestra). Zaspia max do 20:30. Dcérka prespí noc, syn sa ešte 1-4x za noc dojčí. Okolo 6-tej máme teda budíček. Dcérka už poobede nespí, syn spí 11:00-13:00.

zuzuliennka1
12. aug 2021

to sa bude velmi vsetko este menit, syn mal medzi 2 a 2,5roka obdobie vstavania o 4:00 kazde rano, kazde…
bez ohladu na poobed. spanok…
aj ked podla mna osobne su 3h spanku pre 1,5r dieta dost vela

hygienka
12. aug 2021

@liviafazekasova no to buď rada, že ti tak spí 🤔😍 režim dňa u nás. Má 8 mesiacov a takto fungujeme už skoro 6 mesiacov. Vstáva ráno o 5:00, upravilo sa to, vstával 4:30😂😂 každý spánok trvá cca 30-45 minút, takže stihnem ísť akurát na WC a vybrať polievku z chladničky a už nespí 😂 o tom, ze už mesiac stojí na dvoch nohách asi rozpisovať nebudem🙈 spať chodí cca o 20, už sme skúšali všetko možné, ale naše dieťa zjavne nepotrebuje spánok 🥴

zuzanockamt
12. aug 2021

@liviafazekasova nerozumiem, čo riešiš ... Úplne normálne časy spánkov

andrejka1974
12. aug 2021

@liviafazekasova to si na tom dobre mne tiez v tomto veku syn pocas dovolenky a potom aj doma vstaval o 5.30 a ostatni spali aj do 9.00 ja som mala dovtedy vsetko navarene upratane

zuzkaa1991
12. aug 2021

@liviafazekasova nebojte sa o par mesiacov bude iny rezim ;) a keby ste mu dali mlieko tma v Izbe robite sa ze spíte? Nezabera? U nas tak zaberalo

laurar1
12. aug 2021

@liviafazekasova Ahoj, okolo 18. mesiaca sa vyskytuje spankova regresia. Nezacalo dieta robit nieco nove? Napriklad viac rozpravat. To by mohla but pricina, do par tyzdnov, mozno aj skor sa to zase upravi.
Pripadne skus spanok posunut trosku neskor a drzat na dvoch hodinach. Ale tak postupne, nech to nie je prilis celky sok. Ak chces, aby vstaval o osmej, tak ten spanok priblizne po piatich hodinach, okolo jednej do tej tretej. A potom po siestoch hodinach vecerny, co vychadza na tu deviatu.

zuvelyn
12. aug 2021

podla mna ti spi uplne normlane.

Syn 15 mesiacov spi v noci od 19-20 podla toho aky mame program do cca 6 pol 7, cez obed ma jeden spanok od 11:30 do cca 15:30. Nikdy mi nenapadlo mu spanok prisposobovat podla seba, skracovat obedny alebo ukladat neskor. Vie sam kedy je unaveny a kedy je vyspaty, mne by sa tiez nepacilo ked by ma niekto uprostred spanku zobudil alebo naopak zbytocne nutil byt hore dlhsie nez mi prijemne.

ivangeline
12. aug 2021

Ked to prislo zrazu..tak bud je preunaveny (teplo a vela podnetou) alebo nad ranom ho budi slnko a hluk..(nemate zrazu otvorene okno alebo nejaka ina zmena nenastala?

hailey1
12. aug 2021

@liviafazekasova ze 5.55 😂😂😂😂 a ze skoro… my sa uz o 4.30 hrame

evuska135
12. aug 2021

@liviafazekasova moja chodi spat 21:30 a vstava medzi 7-8 zalezi kedy vypije v noci mlieko. Starsi chodil spat o 22 a vstaval o 9 rano. Takze co dieta to ine manevre 😃

ecko80
12. aug 2021

@liviafazekasova Mala na rok a 4 mesiace, zaspi vecer pred osmou a rano vstava okolo siedmej. Cez obed spi pol hodinku, ak si k nej lahnem, potiahne este dalsiu. Tak dokopy spi cez den hodinu. Ale poucena zo starsieho syna, tie spanky sa este mozu vselijako menit, hlavne ten nocny, s tym treba radsej ratat🙂

elizabet173
12. aug 2021

@hailey1 keď posúvali čas, mali sme to chvíľu rovnako 😠

marion30
12. aug 2021

@liviafazekasova veru🤭😁