Kedy ste dali prepichnúť dievčatkám ušká?
Lebo svokra zistila,ze uz v porodnici sa prepichuju a chce aby sa dali hned,len neviem ci je lepsie teda hned alebo neskor...
Dala som prepichnut v porodnici a som spokojna.ma to pekne, rovno,zahojene za par dni to mala
Ja som dala v porodnici a druhej dam rovnako mala si na ne zvykla akoby sa s nimi narodila ked das starsiemu dietatu bude to nove a moze sa stat ze si bude tahat a chytat a zapalia sa uska
ja som dala malej nastrelit nausnice ked mala 3 mesiace a krasne sa jej to po 4tyznoch zahpjilo nemala ziadne hnisanie ani krvacanie a po 4tyzdnoch som jej ich vymenila za zlate co dostala
sara ma 4,5 roka a nausnice zatial nema. v nemocnici jej ich neprepichli a odvtedy sme to neriesili. teraz je uz v situacii, ze sa sama bude musiet rozhodnut, kedy a ci vobec si da usi prepichnut.
V troch mesiacoch, pretože manžel nechcel hneď po narodení. Malá chvíľu plakala, ale všetko bolo ok. Po pár týždňoch sa ušká zahojili. Dávali jej tam hneď zlaté náušky. Neskôr by som nedávala, aby si ich nechytala a neťahala- to by bolelo viac
@ela_79 zdravím vás, chcela by som sa vás opýtať, či si dcérky po nastreleni neťahali uška, keď už boli staršie a mali na sebe niečo nové. Tiež rozmýšľam o nastreleni v ULM, dcéra bude mať 10 mesiacov, len sa obávam či si nebude veľmi naťahovať uška a tiež či sa mi tam nebude moc hádzať. Ďakujem

ja som prvej davala prepichovat, bol to hrozny plac. pri dvojickach som pockala kym mali 7 mesiacov a potom som dala nastrelit. bolo to lepsie, tak ked tak nastrelit a ako pisu baby tak urcite treba pockat.