icon

Kedy ste prvýkrát strihali svoje deti?

4. jún 2024

Mamky kedy ste boli prvýkrát strihať vaše deti? Chlapcov? Môj syn nemá veľké vlasky, skôr dlhé, Dakujem🙂)))

kvietok2012
•
4. jún 2024

Moj mal krásne kučierky, ale ked sa mu začali zamotávať tak sme dali ostrihať...mal 1 rok.

autor
•
4. jún 2024

@kvietok2012 boli ste v kaderníctve? 🙂

kvietok2012
•
4. jún 2024

Nie, kamoška je kaderníčka, dosla k nám.
Keby som ju nemala, pojdeme do kadernictva

lululka22
•
4. jún 2024

Dcérke som len upravovala okolo 1 roka. A potom tak každého pol roka trochu a ofinu každý týzden ☺️ ale som kaderníčka .s chlapcami chodia tak okolo roka .a podľa toho či uz chcu aj daky účes alebo len klasika s masinkou na krátko.

lenka2710
•
4. jún 2024

Ja som do 3 rokov strihala zastrihavacom sama 😅 hneď po roku, bo mal brutálne vlasy už! Keď išiel do škôlky, reku ho už zoberiem ostrihať profesionálom 😂

matullienka
•
4. jún 2024

Mladšiu v 5 mesiacoch je prvýkrát kaderníčka zostrihla tie vlásky vzadu lebo sa jej uzlikovali

janickacrazy
•
4. jún 2024

Ja som ich strihala sama doma, lebo nechceli ísť ku kadernícke, revali o dušu. Najmladšieho 8-rocneho stále striham doma, som si zvykla. On neznáša dotyky cudzích ľudí.

kaca222
•
4. jún 2024

keď nerátam tie prvé odstrihávania vlasov od 8 mes., keď sa mu už krútili nad uškami... tak boli sme u kaderníčky už tri krát, v 16, 18 a 20 mesiacoch :D

hederamonstera
•
4. jún 2024

Moj ma rok a uz 3x bol strihany. Asi v pol roku bol prvykrat? Ale uz sa naposledy zacal bat, takze uvidime co bude dalej. Nasilu to robit odmietam.

3petka
•
4. jún 2024

Ja som môjho prešla masinkou keď mal 8 mesiacov. Strašne dlhé vlasky mal a už mu vadili na ušiach. A potom keď mal 12 mesiacov znova lebo zase mu dorástli.

andrea_82
•
4. jún 2024

Do roka som vlasky viackrat podstrihavala, rastli mu rychlo. Po prvych narodeninach isli vlasy dolu masinkou. Ostrihala som ho doma sama.

vkatush
•
4. jún 2024

Na 14m. Plakala som za jeho kučierkami 😢
Predtým ofinu okolo 10m, lebo mu už veľmi vadila.
A teraz znova sme boli na 17m, lebo mu veľmi rýchlo rastú.
Kaderníctvo/barberka, kam chodí muž pravidelne.

andreatytler
•
5. jún 2024

Prvy krat som strihala v 5 mesiacoch. Syn ma krasne vlasy. Bolo by skoda ich ostrihat masinkou na jezka. Prvy krat bol v kadernictve asi ako 2.5 rocny.

rachel36a
•
5. jún 2024

Cca v 7 mesiacoch, uz ich mal dlhe a potila sa mu hlavka

mimi3008
•
5. jún 2024

Starsi mal kucierky, no najma vzadu a na bokoch, hore len take vlny a ked to uz bolo dlhsie, vyzero to, ako strapate kacatko, tak ho manzel ostrihal, mal nieco medzi 2 a 2,5 roka. A mladsi mal 2 a stvrt roka, ked ho manzel strihal. Ale to nemal vobec dlhe vlasy, oni obaja mali najprv jemne vlasky, radtli im velmi pomaly prvy rok-dva. Doteraz ich striha manzel, vzdy strojcekom.