icon

Kedy začať s klokankou?

lexilaracroft
30. máj 2016

Myslim ten batostek kam si zavesis babo na seba. Kedy je vhodne s tym zacat?

jaannkkaa
•
30. máj 2016

S klokankou??? Nikdy 😀

zitaje
•
30. máj 2016

Klokanka je uplne nevhodna a moze babatku uskodit.
AK chces dieta nosit, zaobstaraj si bud satku, alebo nejaky ergonomicky nosis, je ich na trhu plno vselijakych roznych 😉
@lexilaracroft

qwertxy
•
30. máj 2016

S klokankou nikdy. S ergonomickým nosičom aj hneď -vyuzijes najmä pri nechodiacom dieťati

sardinka335
•
30. máj 2016

satka je vhodna od narodenia, ja som mala nosič babybjorn - vyhovoval, aj manduca je vhodna. Chvala bohu moja mala v tom velmi nechcela byt, teda nie dlho....vyuzívala som to hlavne vonku, a teda nemala som problém s ,,odučaním,, ze dieta ine netoleruje len nosenie, takze na to pozor aby nosenie nebolo to jedine a top lebo potom budeš chciet aj inak fungovat - časom to pride a bude problém to odučať a čitame tu take prispevky ako skaču mamičky na fitlopte a hupu sa a dieta im inak nezaspi a podobne. Treba v tom najst zlaty stred.

jatva
•
30. máj 2016

Ked zvolis dobru satku ci nosic, mozes od prveho dna. Pozor na take zname znacky ako chicco, babybjorn, womar, pentelka, cybex.

tobnuf
•
30. máj 2016

Kamoska mi pozicala klokanku ked mal maly mesiac. Chvala bohu za to ze som ju nikdy nepouzila teda raz.. ale babo tam bolo uplne zle

iwesska
•
30. máj 2016

Do batozka dieta urcite nedavat! 😀 Hladaj ergo nosic ak mu nechces ublizit.

anega79
•
30. máj 2016

to som cakala hned, tie mamicky klokanku nikdy. ja som ju mala pri dcere asi 2x /na letisku/, nijako jej to neublizilo. ked mala 5 mes uz sa do nej ani nezmestila. pri synovi mam manducu, ale nepouzivam ani tu, nie je mi to vobec pohodlne, potim sa v tom aj ja aj on, boli ma z toho chrbat a je mi tazky v tom uz v troch mesiacoch

nanervy_2
•
30. máj 2016

pozri si blogy od 'cacika', ma nejake o vybere nosicov. pripadne si najdi skupinu Nosime nase deti a pozri si prispevky s oznacenim zaciname. najdes odkazy na rozne clanky ci skusenosti na nosice.
dnes je uz velky vyber, manduka, flai tai, meitai, boba, didytai, ergobaby.... atd..
pre nas i pre maleho je top satka, tam ale uz sa oplati investovat do lepsich satiek, pentelka a womar maju zle referencie..

lexilaracroft
autor
•
30. máj 2016

Pokial ide o ten nosic od kedy sa tam babo moze davat? Tentokrat mam stastie ze malinka nemusi byt nonstop v pohybe aby zaspala. Co sa o mojej prvej dcerke nedalo povedat. Tak to zatial neriesim len som chcela vediel od kedy sa to dava

anega79
•
31. máj 2016

manducu mozes pouzit od novorodenca, je k tomu novorodenecka vlozka