icon

Kedy začať s klokankou?

lexilaracroft
30. máj 2016

Myslim ten batostek kam si zavesis babo na seba. Kedy je vhodne s tym zacat?

jaannkkaa
30. máj 2016

S klokankou??? Nikdy 😀

zitaje
30. máj 2016

Klokanka je uplne nevhodna a moze babatku uskodit.
AK chces dieta nosit, zaobstaraj si bud satku, alebo nejaky ergonomicky nosis, je ich na trhu plno vselijakych roznych 😉
@lexilaracroft

qwertxy
30. máj 2016

S klokankou nikdy. S ergonomickým nosičom aj hneď -vyuzijes najmä pri nechodiacom dieťati

sardinka335
30. máj 2016

satka je vhodna od narodenia, ja som mala nosič babybjorn - vyhovoval, aj manduca je vhodna. Chvala bohu moja mala v tom velmi nechcela byt, teda nie dlho....vyuzívala som to hlavne vonku, a teda nemala som problém s ,,odučaním,, ze dieta ine netoleruje len nosenie, takze na to pozor aby nosenie nebolo to jedine a top lebo potom budeš chciet aj inak fungovat - časom to pride a bude problém to odučať a čitame tu take prispevky ako skaču mamičky na fitlopte a hupu sa a dieta im inak nezaspi a podobne. Treba v tom najst zlaty stred.

jatva
30. máj 2016

Ked zvolis dobru satku ci nosic, mozes od prveho dna. Pozor na take zname znacky ako chicco, babybjorn, womar, pentelka, cybex.

tobnuf
30. máj 2016

Kamoska mi pozicala klokanku ked mal maly mesiac. Chvala bohu za to ze som ju nikdy nepouzila teda raz.. ale babo tam bolo uplne zle

iwesska
30. máj 2016

Do batozka dieta urcite nedavat! 😀 Hladaj ergo nosic ak mu nechces ublizit.

anega79
30. máj 2016

to som cakala hned, tie mamicky klokanku nikdy. ja som ju mala pri dcere asi 2x /na letisku/, nijako jej to neublizilo. ked mala 5 mes uz sa do nej ani nezmestila. pri synovi mam manducu, ale nepouzivam ani tu, nie je mi to vobec pohodlne, potim sa v tom aj ja aj on, boli ma z toho chrbat a je mi tazky v tom uz v troch mesiacoch

nanervy_2
30. máj 2016

pozri si blogy od 'cacika', ma nejake o vybere nosicov. pripadne si najdi skupinu Nosime nase deti a pozri si prispevky s oznacenim zaciname. najdes odkazy na rozne clanky ci skusenosti na nosice.
dnes je uz velky vyber, manduka, flai tai, meitai, boba, didytai, ergobaby.... atd..
pre nas i pre maleho je top satka, tam ale uz sa oplati investovat do lepsich satiek, pentelka a womar maju zle referencie..

lexilaracroft
autor
30. máj 2016

Pokial ide o ten nosic od kedy sa tam babo moze davat? Tentokrat mam stastie ze malinka nemusi byt nonstop v pohybe aby zaspala. Co sa o mojej prvej dcerke nedalo povedat. Tak to zatial neriesim len som chcela vediel od kedy sa to dava

anega79
31. máj 2016

manducu mozes pouzit od novorodenca, je k tomu novorodenecka vlozka