Kúpete deti každý deň?
Chcem sa spýtať či kúpete deti každý deň.Ja áno ale počula som že to nieje dobré.Že jej tým oslabím imunitu.Aj ked je chladno a niesme skoro vonku je my divné dať ju spať bez kúpania,jednoducho mám blbí pocit.Hlavne od kedy nenosí plienky čiže nejaký pol rok.Bojím sa aby nechytila nejakú infekciu.
u nas sa sprchuje - kazdy den (ked sme dopoludnia v piesku, tak samozrejme aj po prichode z ihriska...), kupu sa len vynimocne, raz-dva krat v tyzdni
leto každý deň aj 2-3 krát sprcha, v zime každý druhý deň sprcha a v nedeľú poriadny kúpeľ.
sprchujeme kazdy vecer, bez toho by sme spat nesli, maly si uz na to zvykol tak ze sam sa vecer vyzlieka a ide do kupelne, no a v nedelu kupanie, niekedy okupame aj v strede tyzdna ked si to on pyta - chce sa pohrat vo vani... 😉
Nie, nikdy som deti nekúpala každý deň okrem leta. A to ani keď boli malé bábätká. Sprchovala som im iba riťky 🙂 Ja sa sprchujem každý deň, ale deti ešte v tomto veku nesmrdia a ak sa ani nespotia, je to podľa mňa zbytočné a narušuje to ochrannú vrstvu kože. Sprchovať každý deň sa budú až keď prídu do puberty 😀
ahoj ja umyvam kazdy druhy ma uz rok ked bolo take teplo tak som ho kazdy den

viac-menej ano. patri to k nasmu vecernemu ritualu a maju z toho velku zabavu. hlavne ten starsi, ked moze mydlit a sprchovat toho mladsieho 😀