Môj syn chcel dnes ružový podbradník. Ide o prejav homosexuality v skorom veku?
Dobry den, moj chlapcek chcel dnes ruzovy podbradnik. Je to prejav hom*sexuality v ranom veku? Mala by som svojmu synovi nechat ruzovy podpbradnik, ked ho chce?
P.S. budem vdacna za vasu radu 🙂
@laros_varga tarkanarcis 2🙈🙈
@veronika_kovacova ak chceš vidieť hanbu (a hlúpsť) národa, pozri sa do zrkadla. Čo ti homosexuáli urobili? Sú to ľudia ako všetci ostatní a čo a s kým si robia vo svojej posteli, do toho nikoho nič nie je. A ak iný výraz, tak nie "gaj", ale "gay"
Mám pocit že @veronika_kovacova a @laros_varga sú jedna osoba, ktorá sa extrémne nudí. Vonku je už teplo, treba zdvihnúť zadok od mobilu a ísť von nájsť si robotu...
Zlatko, treba si stiahnuť lepšiu fotku z internetu lebo tá teta na fotke by skôr bola babička ako mamička, mám doma modré tangá a podprsenku, pošlem ti? Lebo je to asi súprava pre chlapa a nie ženu.

@laros_varga vi ste sa už úplne zbláznily?? V žiadnom prípade mu nekupujte ružové veci, bude si potom mislieť ze také je dobré a bude také nosiť aj keď bude starší a to chcete?? Chcete vychovávať a mat v rodine gaja? HOMOSEXUALITA JE HANBA NARODA