Môj syn chcel dnes ružový podbradník. Ide o prejav homosexuality v skorom veku?
Dobry den, moj chlapcek chcel dnes ruzovy podbradnik. Je to prejav hom*sexuality v ranom veku? Mala by som svojmu synovi nechat ruzovy podpbradnik, ked ho chce?
P.S. budem vdacna za vasu radu 🙂
@laros_varga keď chces trollovat tak si aspoň schovaj nick nech si inkognito
@laros_varga moja dcéra má modrý fusak do kočíka, som vadna? 🤣
Syn sa hrá s bábikami, dcéra s vláčikom, syn má ružový cumlík, dcéra zelené body.
Každý preorientovany. 🙏
Moja dcéra sa asi do 4 rokov hrala s autíčkami ... a vôbec som necítila potrebu to riešiť ... dnes je z nej predškoláčka, ktorá sa očumuje v zrkadle, špúli pery, má rada pekné šaty ... prečo tu takýchto ch.u.j.o.v neblokujú?
@radulienka95 to bola fotka mojho synovca, ktory mi vytvaral ucet❤️ s jeho pomocou mi pomohol dat si tuto ruzovu profilovku
@laros_varga Ano. Avyrastie z neho homosexual.. a este k tomu sa bude rad prezliekat do ruzovych siat.
Priprav sa na to uz teraz aby si vedel ako mas reagovat ked ti to oznami.
mozzno si chlapcek precital tento clanok a trochu mu z toho preplo:
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/reklamy-n...
@laros_varga do cca 1960 boli farby ruzova a modra neutralne. Az vtedy, sa zacaki rozlisovat "chlapcenske" a "dievcenske" farby a to vsetko kvoli businessu. Davno sa derinobliekali do bielych, neutralnych farieb a bolonjedno ci to bol chlapec alebo dievca. Potom aby sa zarobilo, prislo sa s takymto napadom, lebo ked sa ti narodil chlapec, uz si "nemohla" dat mu oblecenie po dcere a obchody pekne zarabali.
Plus, v dnesnej modernej dobe nmsa nosia kadejake farby a je jedno aku mas orientaciu.
@laros_varga
A tvoj psíček s volal laros ci varga, lebo obe sú strašné mená aj pre psa. K tej trápnej otázke sa ani nejdem vyjadrovať …
@laros_varga nerozumiem otazke? Kto ma na to reagovat? Ty ako rodic, ci okolie??? Na okolie by som kaslala, ak by malo pripomienky na farbu a ako rodic by som to neriesila. Proste sa dietatu ta farba zapacila. Nemyslim ze to ma cokolvek s homosexualitou.
@laros_varga nas ruzovu fixku, to bude urcite gay 😂😂😂 akoze ludia ste v poriadku? Normalne ze na navstevu psychiatra 🙈
@laros_varga no mas 2 moznosti.
Bud ho potlapkaj po ramene za dobru pracu alebo zober varechu a poriadne mu daj 😂😂😂
Keď som bola bábätko a to bolo skoro pred 30. rokmi mala som modrý bodkovaný kočík. Neter keď mala rok sestra jej obliekla košeľu s motýlikom chalanske nohavice a topánky, mala modré auto zbožňovala traktory, kombajny a vláčiky. Mala obdobie BATMANa a neviem aké ešte 😀 deti neriešia chlapčenské/ dievčenské
@laros_varga srandista . Ale naozaj mladý chalan a toto robí na mamičkovskej stránke 😄😄😄
@laros_varga mať takú blbú matku, tiež už od útleho veku zvážim svoju orientáciu na ženy