Môj syn chcel dnes ružový podbradník. Ide o prejav homosexuality v skorom veku?
Dobry den, moj chlapcek chcel dnes ruzovy podbradnik. Je to prejav hom*sexuality v ranom veku? Mala by som svojmu synovi nechat ruzovy podpbradnik, ked ho chce?
P.S. budem vdacna za vasu radu 🙂
@laros_varga keď chces trollovat tak si aspoň schovaj nick nech si inkognito
@laros_varga moja dcéra má modrý fusak do kočíka, som vadna? 🤣
Syn sa hrá s bábikami, dcéra s vláčikom, syn má ružový cumlík, dcéra zelené body.
Každý preorientovany. 🙏
@radulienka95 co znamena trolovat? A nick sa volal moj psicek 🙂
@laros_varga nestrapnuj sa lubosko
Na koniku od aprila, foto pridana teraz... To vieš, že ano ..
@viestta tak to he jasné....už to nezakryješ 🙂 odteraz len a len ružové😂

Moja dcéra sa asi do 4 rokov hrala s autíčkami ... a vôbec som necítila potrebu to riešiť ... dnes je z nej predškoláčka, ktorá sa očumuje v zrkadle, špúli pery, má rada pekné šaty ... prečo tu takýchto ch.u.j.o.v neblokujú?
@radulienka95 to bola fotka mojho synovca, ktory mi vytvaral ucet❤️ s jeho pomocou mi pomohol dat si tuto ruzovu profilovku
a ta hviezdicka 😂😂😂😂 slovo homosexual je vulgarizmus? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😂😂😂😂😂
@laros_varga Ano. Avyrastie z neho homosexual.. a este k tomu sa bude rad prezliekat do ruzovych siat.
Priprav sa na to uz teraz aby si vedel ako mas reagovat ked ti to oznami.
To naozaj sa tak ľudia nudia, že musia vytvárať takéto témy?
Lepsie nevymyslus? Na tomto som sa moc nezasmiala
@laros_varga primitiv
mozzno si chlapcek precital tento clanok a trochu mu z toho preplo:
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/reklamy-n...
@laros_varga do cca 1960 boli farby ruzova a modra neutralne. Az vtedy, sa zacaki rozlisovat "chlapcenske" a "dievcenske" farby a to vsetko kvoli businessu. Davno sa derinobliekali do bielych, neutralnych farieb a bolonjedno ci to bol chlapec alebo dievca. Potom aby sa zarobilo, prislo sa s takymto napadom, lebo ked sa ti narodil chlapec, uz si "nemohla" dat mu oblecenie po dcere a obchody pekne zarabali.
Plus, v dnesnej modernej dobe nmsa nosia kadejake farby a je jedno aku mas orientaciu.
@laros_varga
A tvoj psíček s volal laros ci varga, lebo obe sú strašné mená aj pre psa. K tej trápnej otázke sa ani nejdem vyjadrovať …
Nieco z historie
https://zena.sme.sk/c/22057038/historia-ruzovej...
@lylyjana dakujem mate pravdu
@huxy
@slniecko66 ako sa na take nieco reaguje?
@laros_varga nerozumiem otazke? Kto ma na to reagovat? Ty ako rodic, ci okolie??? Na okolie by som kaslala, ak by malo pripomienky na farbu a ako rodic by som to neriesila. Proste sa dietatu ta farba zapacila. Nemyslim ze to ma cokolvek s homosexualitou.
@laros_varga nas ruzovu fixku, to bude urcite gay 😂😂😂 akoze ludia ste v poriadku? Normalne ze na navstevu psychiatra 🙈
@laros_varga no mas 2 moznosti.
Bud ho potlapkaj po ramene za dobru pracu alebo zober varechu a poriadne mu daj 😂😂😂
preco reagujete na primitivneho trolla?
Keď som bola bábätko a to bolo skoro pred 30. rokmi mala som modrý bodkovaný kočík. Neter keď mala rok sestra jej obliekla košeľu s motýlikom chalanske nohavice a topánky, mala modré auto zbožňovala traktory, kombajny a vláčiky. Mala obdobie BATMANa a neviem aké ešte 😀 deti neriešia chlapčenské/ dievčenské
@laros_varga srandista . Ale naozaj mladý chalan a toto robí na mamičkovskej stránke 😄😄😄
@laros_varga mať takú blbú matku, tiež už od útleho veku zvážim svoju orientáciu na ženy
Ajaj, džendžer došiel.